Związek-oboje dda |
Autor |
Wiadomość |
Hania
Towarzyski kosmiczna
|
Wysłany: Sob 30 Sty, 2010 15:23
|
|
|
Klara napisał/a: | jak chcesz być Matką Teresą, to się nim zajmuj |
coś w tym jest niestety |
_________________ HaNiA
365 razy zaczynać od nowa...
kolejne dni całej reszty mojego życia... |
|
|
|
|
Shaitana
Towarzyski
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 11:34
|
|
|
Moi Drodzy, byłam dziś na spotkaniu z moim terapeuta,natomiast od jutra zaczynam terapię dla współuzależnionych. A dodatkowo jeszcze zadzwonili do mnie w sprawie pracy,więc cieszę się podwójnie i jutro mam rozmowę! |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 12:16
|
|
|
Powodzenia życzę... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 12:17
|
|
|
Cytat: | Moi Drodzy, byłam dziś na spotkaniu z moim terapeuta,natomiast od jutra zaczynam terapię dla współuzależnionych. A dodatkowo jeszcze zadzwonili do mnie w sprawie pracy,więc cieszę się podwójnie i jutro mam rozmowę |
Z Nowym Rokiem, nowym krokiem..... |
_________________ |
|
|
|
|
Ula
Towarzyski
Pomogła: 5 razy Wiek: 57 Dołączyła: 17 Kwi 2009 Posty: 378 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 15:21
|
|
|
Shaitana napisał/a: | Moi Drodzy, byłam dziś na spotkaniu z moim terapeuta,natomiast od jutra zaczynam terapię dla współuzależnionych. A dodatkowo jeszcze zadzwonili do mnie w sprawie pracy,więc cieszę się podwójnie i jutro mam rozmowę! |
Super |
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Pomogła: 101 razy Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 16:21
|
|
|
Shaitana napisał/a: | Moi Drodzy, byłam dziś na spotkaniu z moim terapeuta,natomiast od jutra zaczynam terapię dla współuzależnionych. A dodatkowo jeszcze zadzwonili do mnie w sprawie pracy,więc cieszę się podwójnie i jutro mam rozmowę! |
Bardzo miłe wiadomości |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 20:22
|
|
|
Shaitana napisał/a: | od jutra zaczynam terapię dla współuzależnionych. A dodatkowo jeszcze zadzwonili do mnie w sprawie pracy,więc cieszę się podwójnie i jutro mam rozmowę! |
SUPER!!!
G R A T U L U J Ę |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Shaitana
Towarzyski
|
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 15:06
|
|
|
Mój były przestał chodzić na terapię,zarabia na wynajęcie mieszkania(praca na czarno,a terapia 3 dni w tyg po kilka godzin), nadal jest na lekach i nie powinien zastępować 1 używki 2. W poniedziałek pił z kolegą,niewiele ale jednak. We wtorek to odkryłam i zapytałam,stwierdził, że testował jak zareaguje organizm na leki i %. Powiedziałam mu że jest dorosły i wie co robi,ja nie będę brała za niego odpowiedzialności.Kiedy mnie odprowadzał probował mi wmówić, że to tylko 1 piwo,a ponieważ jasno powiedziałam,że zdania nie zmienię cd %,próbował mnie zagadać. Za którymś razem,gdy to zrobił powiedziałam,że nie będę tak rozmawiać, Odwróciłam się na pięcie,życzyłam miłego wieczoru i poszłam do domu sama. Od wtorku nie mam z nim kontaktu i wiecie co?Im dłużej go nie widzę tym chętniej robię różne rzeczy. Może też ta praca mnie natchnęła.Teraz boję się o terapię,bo mam o 16.00 a będę kończyć pracę o 15.30 i nie zdążę |
|
|
|
|
Shaitana
Towarzyski
|
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 15:08
|
|
|
A dla relaksu pomiędzy rozporządzeniem a ustawą czytam sobie od początku Harrego Pottera |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 15:13
|
|
|
Shaitana napisał/a: | zytam sobie od początku Harrego Pottera | Czyli nie jesteś Mugolem |
|
|
|
|
Shaitana
Towarzyski
|
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 15:43
|
|
|
beatko w żadnym wypadku. Taka przynajmniej mam nadzieję |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 15:43
|
|
|
Shaitana napisał/a: | czytam sobie od początku Harrego Pottera |
heh
właśnie też to czytam! |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 13:44
|
|
|
Flandra napisał/a: | właśnie też to czytam! |
...a ja wolę profesora Kleksa... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Shaitana
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 16:43
|
|
|
Zbolo, ja to kleksa oglądałam A teraz kończę 2 część i zaczęłam ryć rozporządzenie, bo zadzwonili, że od poniedziałku zaczynam. Muszę się przestawić na tryb wstawania o 5.30 Cieszę się niezmiernie. No i boję się trochę o terapię,ale w poniedziałek zajade z prowadzącą porozmawiać. I mam jakieś światełko w sobie wiecie, taki spokój odkąd nie widzę mojego byłego.Fakt przysłał dzis sms, ale spotkania nie planuję.Nadzieję mam, taką bardzo pozytywną |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 17:07
|
|
|
Shaitana!
Tak trzymaj! |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
|