Czy to ważne? |
Autor |
Wiadomość |
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:37
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | "smakuje" lepiej... |
Co wy z tym smakowaniem, jeden piwo, dziwki spermę,
a Ty to juz sam nie wiem... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
Mysza
Gaduła
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:38
|
|
|
beata napisał/a: | Czasem się nie da |
wszystko się da...Betii, wystarczy chcieć |
_________________ "Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:40
|
|
|
stiff napisał/a: | Ty to juz sam nie wiem.. |
No cooo. Przecież się mówi, że zemsta najlepiej smakuje "na zimno" i co więcej, to prawda... |
_________________ |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:43
|
|
|
stiff napisał/a: | Przecież na spokojnie, tez można komuś dop*****ić.. | Ale jak to pisałam,to byłam spokojna.Potem mnie poniosło. |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:43
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | że zemsta najlepiej smakuje "na zimno" |
Po przyjściu prokuratora, robi sie gorąco... |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:44
|
|
|
beata napisał/a: | Ale jak to pisałam,to byłam spokojna.Potem mnie poniosło. |
To miałaś dwa w jednym... |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:45
|
|
|
stiff napisał/a: | jeden piwo, dziwki spermę, |
...ładnie to połączyłeś... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:48
|
|
|
ZbOlo napisał/a: | ..ładnie to połączyłeś... |
Czyżbym pomylił kolejność... |
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:50
|
|
|
stiff napisał/a: | Czyżbym pomylił kolejność... |
...dobrze żeś osób nie pomylił... |
|
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 21:53
|
|
|
ZbOlo napisał/a: | dobrze żeś osób nie pomylił... |
Jak mogłeś nawet o tym pomyśleć... |
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Śro 18 Sie, 2010 22:07
|
|
|
stiff napisał/a: | Jak mogłeś nawet o tym pomyśleć... |
...cieszę się, że Ty tak nie pomyślałeś... |
|
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 06:03
|
|
|
beata napisał/a: | milutka napisał/a:
.jesteś cholernie złośliwą egoistką
Po pierwsze nie życzę sobie takich uwag w stosunku do mnie.Tak to sobie możesz w domciu do męża mówić. | Skarbie kochany do męża się w ten sposób nie zwracam bo nie jest wobec mnie złośliwy I jeśli ty puścisz na luz i nie będziesz wobec mnie złośliwa i moje komentarze zaczniesz odbierać jako pomoc a nie docinki to nie będziesz musiała mieć w moim imieniu takich życzeń
beata napisał/a: | Poza tym zastanów się kto tu jest złośliwy.Najpierw przez kilka dni jeździłaś po Tomoe,i co?Jak Ci włączyła ignora,to sobie mnie upatrzyłaś?No to pomyliłaś adresy. | To były moje spostrzeżenia wobec Tomoe i nie miało to nic wspólnego z jakimiś złośliwościami -szkoda ,że tego nie rozumiesz I nie używaj zwrotu ,że po niej jeździłam bo mi się źle kojarzy ......a ,że włączyła ignora na moją osobę to było chyba najlepsze rozwiązanie bo ja jak wiem ,że mam rację w tym co mówię to nie ustąpię ....a Ty skoro mnie tak nie trawisz (nie bardzo wiem czemu )to też możesz to zrobić -wcale nie będę z tego powodu płakać .Szkoda tylko ,że to co do Ciebie piszę traktujesz jako upatrzenie sobie Ciebie ....w komentarzach w twoich postach nie byłam ani trochę wobec Ciebie złośliwa -wręcz przeciwnie ...no ale jeśli Ty mnie traktujesz z góry to niestety co bym nie napisała w Twoim imieniu i tak będzie źle ....
beata napisał/a: | Poza tym nie szwędaj się za mną po forum komentując większość moich postów. | Zwróć uwagę na to ,że wczoraj udzielałam się również w innych wątkach .......nie pochlebiaj sobie
beata napisał/a: | .a jeśli to robię to tylko dla tego ,że staram się pomóc
A może zacznij od siebie?Kontynuujesz terapię?Czy żyjesz nadal tak jak żyjesz? | Żyję na pewno troszkę inaczej niż do tej pory i jest mi z tym dobrze ,terapie już kontynuuję i mam super terapeutkę i przyznam szczerze ,że mogła bym Ci ją polecić
A na koniec Ci dodam droga Beatko -tylko proszę weź sobie to do serca bo to nie jest złośliwość z mojej strony tylko rada -zanim coś komuś odpiszesz to przemyśl to ...czy oby ktoś nie ma racji ,czy oby to ty nie reagujesz zbyt emocjonalnie i jak kogoś nie lubisz to traktujesz go z góry ....Traktujesz mnie tak od początku a odkąd miałam ostrą wymianę zdań z Tomoe czepiasz się mnie na maxa ....nie jestem złośliwa i nie czepiam się Ciebie tak jak również innych forumowiczów (z Tomoe była inna historia...Jestem spokojną i miłą osóbką ale jak czytam takie złośliwości w moim kierunku bezpodstawnie to przestaję być miła i spokojna ...a w tym tracę również na urodzie ...tak więc proszę cobyś wobec mnie puściła na luz albo włącz ignora |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 06:15
|
|
|
stiff napisał/a: | Wszystkie baby to cholery sa, | Za to Stiff nas kochacie |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 07:49
|
|
|
milutka napisał/a: | I jeśli ty puścisz na luz i nie będziesz wobec mnie złośliwa | To ty to tak odbierasz. milutka napisał/a: | zanim coś komuś odpiszesz to przemyśl to ...czy oby ktoś nie ma racji | Jakbym nie wiedziała,że mam rację,to bym nie odpisywała. milutka napisał/a: | mam super terapeutkę i przyznam szczerze ,że mogła bym Ci ją polecić | Jakby to był terapeuta...przystojny rzecz jasna,to bardzo chętnie ale terapeutki nie chcę,zostaw ją sobie.
A na słowa idź,weź,zrób reaguję po prostu alergicznie.Stąd to moje"Dobrze mamo".
Ze swojej strony chciałabym przeprosić wszystkich forumowiczów,(także Ciebie)za wczoraj.Było to w sumie niepotrzebne.
I jeśli się Tomoe zgodzi(w sumie nie wiem czemu to Jej,a nie mnie przypisany jest ten wątek ...no ale kto zrozumie miotlarzy ),proszę o zamknięcie go lub usunięcie. |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 07:59
|
|
|
beata napisał/a: | A na słowa idź,weź,zrób reaguję po prostu alergicznie.Stąd to moje"Dobrze mamo". | I tutaj jest pies pogrzebany ....pisząc Ci żebyś wzięła te leki miałam na myśli żebyś spróbowała najpierw ,zobaczyła jaki będzie skutek a dopiero zmniejszała dawkę ...to nie był żaden rozkaz a tym bardziej przymus ...ja Ci tylko doradzam bo jak Ci pisałam kiedyś na pw sama brałam takie leki i wiem jak wiele mi pomogły i dziś wiem ,że bez nich różnie mogło być a widząc jak ty się wahasz tak Ci napisałam ....
beata napisał/a: | Ze swojej strony chciałabym przeprosić wszystkich forumowiczów,(także Ciebie)za wczoraj. | przeprosiny przyjęte
beata napisał/a: | ,proszę o zamknięcie go lub usunięcie. | tez tak uważam |
Ostatnio zmieniony przez milutka Czw 19 Sie, 2010 08:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|