Jak wiecie Zboolo to włoski bandyta
O zgodę kociaka nigdy nie pyta
Drzemie w nim straszne pierwotne zwierze
Jak ma ochotę nie pyta bierze
Rewolwer zawsze naładowany
Kaliber znaczny pocisk ze stali
I jak już kociaka dogoni wytropi
Ze skóry obierze i smalec wytopi
Ostatnio zmieniony przez Halibut Wto 31 Sie, 2010 08:43, w całości zmieniany 1 raz
Flandria Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Ja mam w domu dwa koty. Bury ma na imię Filipek. A drugi, biały w czarne łatki, nazywa się Kenzo. Obydwa pochodzą ze schroniska dla bezdomnych zwierząt. Ich zdjęcie można obejrzeć w moim albumie.
Ostatnio zmieniony przez Tomoe Wto 31 Sie, 2010 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Imię kotka Kenzo związane jest z jego wczesnym dzieciństwem.
Otóż kilka lat temu koparka na placu budowy wykopała gniazdo kociąt bez matki.
Były jeszcze ślepe, malusieńkie, chudziutkie, wygłodzone i strasznie umorusane smarem i benzyną. Więc wolontariusze z Fundacji MiauKot nazwali je Zapaszkami. Nadali im imiona: Chanel, Boss i Kenzo.
Wiek: 58 Dołączyła: 30 Kwi 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 11:35
Tomoe napisał/a:
Imię kotka Kenzo związane jest z jego wczesnym dzieciństwem.
Otóż kilka lat temu koparka na placu budowy wykopała gniazdo kociąt bez matki.
Były jeszcze ślepe, malusieńkie, chudziutkie, wygłodzone i strasznie umorusane smarem i benzyną. Więc wolontariusze z Fundacji MiauKot nazwali je Zapaszkami. Nadali im imiona: Chanel, Boss i Kenzo.
Ja jestem wariatka okropna i dlatego nie mogę wchodzić na strony np forum miau, bo... ciągle bym się dokacala... Mój Okruszek był przygarnięty właśnie od dziewczyny z tamtego forum...
To filmik robiony w dniu adopcji
Niestety, okazało się, że jest baaardzo chory. Pochodził z piwnicy w której wylewano jakieś chemikalia na szczury, i niestety cierpiały na tym koty Mój mały niby uratowany miał dwukrotnie powiększone serduszko, uczulony był na prawie wszystko (wołowina, drób). Nie udało się odczulić... Ale odszedł kochany, miziany i dopieszczony na maksa. Mam nadzieję, że w następnym wcieleniu spotka go lepszy i dłuższy żywot
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum