Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 21:23 Czy marskość wątroby to wyrok?
Dziś dowiedziałam się, że dziadek malutkiej, tj. ojciec ojca, ma marskość wątroby. Wiadomo, niedaleko pada jabłko od jabłoni. Lata picia zrobiły swoje.
Dla mojego ex powinna to być lekcja, jak się kończy nadmierne spożycie alkoholu.
_________________ Jeśli potrafisz iść przez życie bez zaznawania bólu, to prawdopodobnie jeszcze się nie urodziłeś. (Neil Simon)
Nie wystarczy Ci corka i Ty sama ?
Nadmierne myslenie zabija czyny,
a tylko dzieki czynom jestesmy w stanie osiagnac nasz cel,
dla mnie jest to takie wychowanie dzieci by kiedys byc moze uslyszec "dziekuje",
ale jesli tego nie uslysze to nie bede zawiedzony
w zupelnosci wystarczy mi zyciowa zaradnosc "mojej stonki",
ktorej musze ich nauczyc
... zapomnialem dodac ze mnie przed piciem nie potrafila powstrzymac moja rozpadajaca sie watroba i trzustka czy zoladek, bylem pewny ze dzieki witaminom i dobrym jedzeniem i nieznacznym ograniczeniem pica to sie naprawi
... zapomnialem dodac ze mnie przed piciem nie potrafila powstrzymac moja rozpadajaca sie watroba i trzustka czy zoladek, bylem pewny ze dzieki witaminom i dobrym jedzeniem i nieznacznym ograniczeniem pica to sie naprawi
To chyba typowe myślenie.
_________________ Jeśli potrafisz iść przez życie bez zaznawania bólu, to prawdopodobnie jeszcze się nie urodziłeś. (Neil Simon)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum