nie ma jak polskie żarcie |
Autor |
Wiadomość |
incognito
(banita)
Wiek: 61 Dołączyła: 11 Lut 2010 Posty: 377 Skąd: z daleka
|
Wysłany: Sob 25 Wrz, 2010 00:01
|
|
|
Urszula napisał/a: | Czytam i zastanawiam się, ile trzeba wypić, żeby tak pieprzyć o własnych "doświadczeniach życiowych"? |
... Urszulko moze bez wulgaryzmów ....a co do picia... to ile wypiłaś nim odpowiedziałaś na post... przestaje to być miłe... mam wrazenie ,ze bardzo potrzebujesz kłótni nawet w pisaniu na forum...ale to moje odczucia "dobranoc miłego p.... z bełkotem włacznie" |
|
|
|
|
Urszula
Trajkotka
|
Wysłany: Sob 25 Wrz, 2010 00:17
|
|
|
Sorry, Inco, jeśli Cię czymś uraziłam. Naprawdę nie chciałam.
Po prostu wkurzyłam się, że bierzesz mnie za materialistkę, która boleje wyłącznie nad stratą kasiory! |
Ostatnio zmieniony przez Urszula Sob 25 Wrz, 2010 00:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Nie 26 Wrz, 2010 10:57
|
|
|
Urszula napisał/a: | Na trzeźwo jakoś nijak nie mogę się przekonać do tego, iż powinnam skakać i turlać się z radości, że jestem "na musiku" i cała misternie budowana przez lata konstrukcja właśnie się mi zawaliła. |
Mnie się zawaliła i co z tego? Mam siedzieć i jęczeć jak to mnie los potraktował czy wziąć się w garść i odbudować wszystko od nowa i cieszyć się tym co się ma? A latek mam trochę więcej niż Ty..... |
_________________ |
|
|
|
|
incognito
(banita)
Wiek: 61 Dołączyła: 11 Lut 2010 Posty: 377 Skąd: z daleka
|
Wysłany: Nie 26 Wrz, 2010 12:12
|
|
|
Urszula napisał/a: | Sorry, Inco, jeśli Cię czymś uraziłam |
Urszulko wszystko ok.. ja również sorki... moze trochę emocje mi poszły.. a to pewnie dlatego, ze bedąc kiedyś u rodziny ex... mówiono mi.. nie wlewaj tyle wody do wanny bo to tyle i tyle euro... no i wróciło jak nawrót u alkoholika |
|
|
|
|
|