Mam !!! Wieczna terapia, ze szczególnym uwzględnieniem Faz Uzaleznienia. Tak ze 300.000 lat
To cię czeka w czyśćcu, a nie w piekle...
Po 300 000 lat przechodzisz do raju...
A tam tłuste hurysy, białe arabskie rumaki i wszelkie inne przyjemności...
Wczoraj przeżyłam szok na kolędzie Księża bywają różni to wiem,ale to co wczoraj usłyszałam to nie wiem jak to rozumieć Ksiądz (nowy w parafii -nie cały rok,choć starszy ode mnie) powiedział,że mogę mieć ważny ślub kościelny zgłaszając w parafii taką chęć i wypełniając dokumenty sama -mąż nie musi być obecny,przysięgi nie musi być nowej,ponieważ obowiązuje cywilna. Tylko świadectwo chrztu,moja spowiedź,pokuta,wypełnienie dokumentów i po ptokach -ważny ślub kościelny bez ślubu Prawie 30 lat wbijano do głowy co innego _ a teraz idą z postępem i to jakim To była jedyna taka kolęda w moim życiu
Pewnie "co łaska" będzie standardowe, może to nowa taktyka czarnych żeby więcej kasy ściągnąć, w końcu ilu ludzi się zgłosi, takich co na normalny ślub kościelny nie mogli się zdecydować z różnych względów....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum