|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Witamy obserwatorów |
Autor |
Wiadomość |
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Pią 04 Lut, 2011 12:39
|
|
|
Kowalsky napisał/a: | Odpowiadając na pytanie Yury: nic z tym nie robię, to jest nie wykorzystuję wyczytanych tu informacji w żadnym celu - pozostają do mojej wiadomości, nie znam tu nikogo realnie.
Jeśli to, że sie nie odzywam jest dla Adminów przeszkodą, to zawsze mogą usunąc mój profil z tego forum. Zresztą takich milczących użytkowników jest tu mnóstwo.
W temacie ochrony prywatności mam następujące zdanie: najlepiej dbać o to samemu, czyli nie podawać w internecie takich informacji o sobie, o których nie chcemy aby ktoś inny wiedział. Zauważyłem też, że nieprzyjemne sytuacje wynikające z wykorzystywania intymnych szczegółów wspomnianych tutaj są inicjowane przez zasiedziałych forumowiczów z długim stażem.
|
Moim zdaniem najlepszy dowód, że nie ilość postów a jakość jest ważna. |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pią 04 Lut, 2011 22:41
|
|
|
O kurde. Ale ten Yourra ma metody, Cześć chłopaki |
_________________ |
|
|
|
|
Pati
Gaduła Inna od innych.DDA.
Pomogła: 13 razy Wiek: 46 Dołączyła: 11 Gru 2010 Posty: 927
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 16:02
|
|
|
Witaj Garcia.
Witaj Kowalsky
Witaj Maxton |
_________________ Najlepszym miejscem pod słońcem jest dom,w którym żyją ludzie ofiarujący sobie w najtrudniejszych chwilach tak rzadki dar,jak wybaczenie. (G.McDonald) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|