Komuno wróć! |
Autor |
Wiadomość |
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 13:30
|
|
|
Mario napisał/a: | Dokładnie tyle co Ty. Wiesz więc o czym mówię |
...no to zmienia postać rzeczy.... jesteśmy "dziećmi Gierka"... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 13:31
|
|
|
ZbOlo napisał/a: | "dziećmi Gierka" |
A my spłacamy jego długi |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 14:45
|
|
|
wtedy nie odpisywałem wywaliło mi neta .....Ale czytam i widze że wlazł mi tu komuch a komuch dlamnie to nie człowiek Mario wyidz mi z tematu idz gdzie indziej nailepiej do Moskwy i nigdy nie wracai ...a i poucz sie historii |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 14:48
|
|
|
JaKaJA napisał/a: | : ale kazdy ma prawo do własnych poglądów | A potem pszynosi komune na Stalinoskim bagnecie i wpiera że niesie wolność ... w drodze na Syberia ...A Mario to w du*** był g***o widział naczytał sie bredni Michnika Mianował sie Lewakem nawet skrainym To powiem temu panowi tak To temat Skrajniej prawicy więc nie pisz tu nigdy ...życzę ci Berezy ... |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 14:52
|
|
|
Jras4 napisał/a: | To temat Skrajniej prawicy |
To ja też sobie stąd idę, bo nie jestem skrajną prawicą
Nie jestem żadną prawicą, choć do lewicowców też mam zastrzeżenia.
Michnika cenię, bo nadstawiał za nas karku i sporo mu się za to dostało.
Pa! |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 14:55
|
|
|
żegnam a Michnika to poczytai co wypisuje daie daie lepiej czadu jak ta menda Urban Dziwi mnie jednak co mówisz .nie lewica nie prawica to co ... |
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 15:15
|
|
|
Jras4 napisał/a: | nie lewica nie prawica to co ... |
Centrum Bracie!
Trudno u nas o coś takiego, ale zawsze wybieram tych, którzy według mnie myślą najbardziej sensownie, nie są zacietrzewieni, ślepo zapatrzeni w jednym kierunku.
Przynajmniej starają się krytycznie oceniać rzeczywistość.
Nie mam swojego ideału, bo o to jest trudno, ale wiem, z kim mi nie po drodze i tych właśnie unikam jak ognia |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
Ostatnio zmieniony przez Klara Wto 08 Lut, 2011 15:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 15:30
|
|
|
A no tak ..Masoneria ...ale moge sie mylić nie znam żadnego Centrum ... |
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 16:06
|
|
|
Jras4 napisał/a: | .Masoneria .. |
Nie znam ŻADNEGO masona, nie widziałam na własne oczy fartuszka, ani ichniego cyrkla, ani ichniej kielni.
Poza tym ich przesłanie i cele są chyba jednak szczytne, więc nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym straszeniem masonami, cyklistami i innymi odmieńcami.
Tym bardziej, że tzw. "prawdziwi Polacy" częściej rujnują niż budują. Walczą z wiatrakami, szczycą się przywiązaniem do wyimaginowanych wartości i pielęgnują upiększone przez romantyków opowieści o sarmackiej wielkości. Chodzą z głowami w chmurach, zapatrzeni w przeszłość i nie chcą czy też nie umieją poradzić sobie z teraźniejszością, nie mówiąc już o perspektywicznym myśleniu o tym, co czeka ich, nas, nasze dzieci i wnuki. |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 16:45
|
|
|
Klara napisał/a: | Poza tym ich przesłanie i cele są chyba jednak szczytne |
Tak, gorzej z praktyką czasami bywa...
Klara napisał/a: | Tym bardziej, że tzw. "prawdziwi Polacy" częściej rujnują niż budują. Walczą z wiatrakami, szczycą się przywiązaniem do wyimaginowanych wartości i pielęgnują upiększone przez romantyków opowieści o sarmackiej wielkości. Chodzą z głowami w chmurach, zapatrzeni w przeszłość i nie chcą czy też nie umieją poradzić sobie z teraźniejszością, nie mówiąc już o perspektywicznym myśleniu o tym, co czeka ich, nas, nasze dzieci i wnuki. |
Od siebie dodam jeszcze że zobaczcie ile się mówi w massmediach o ekonomii naszego kraju... Tyle co nic, a jednak to jest najważniejsze, od tego zależy nasza przyszłość, nie ubliżając historii i przeszłości... |
Ostatnio zmieniony przez Marc-elus Wto 08 Lut, 2011 16:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 18:23
|
|
|
Balcerowicz was wyzwoli ... Klara napisał/a: | "prawdziwi Polacy" częściej rujnują niż budują. Walczą z wiatrakami | i tak dalei i tak dalei A kto nam zabroni co ...mamy wolniość nie tylko z naszej konstytucji płynącą ale i z unijnych traktatów ...czy nie-mamy ...Dlaczego mamy udawać kogos kim nie jesteśmy albo naśladować tych czy innych np francuzów czy niemców .. co my jesteśmy jakieś dziady co to poiechały na saksy a teraz płaczą .. |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 18:24
|
|
|
Znależli sie Lewacy od siedmiu boleśći .. Dzieci komuny co to wogule jej nie pamiętają ... |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 18:43
|
|
|
A tak z innei bańki ..padło tu wiele słów za i pszeciw ... a teraz pomyślcie jak mamy doczegość dojść czy zmieniać karai na lepsze skoro jesteśmy tak mocno podzieleni .. |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 18:46
|
|
|
Tu nie chodzi o to żeby nienawidzeć czy poniżać czy wszczynać woine Ale o to żeby niedać sie gnoić i wmawiać że ,,Polska to dom wszystkich ,,.. |
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 18:46
|
|
|
Jras4 napisał/a: | Dzieci komuny co to wogule jej nie pamiętają |
Czy Ty to piszesz o mnie? |
|
|
|
|
|