"dekalog" kobiety według młodego "mężczyzny&q |
Autor |
Wiadomość |
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Śro 06 Kwi, 2011 09:34 "dekalog" kobiety według młodego "mężczyzny&q
|
|
|
http://demotywatory.pl/2900364/Dekalog-Kobiety
Po prostu klasa sama w sobie...
Jak sobie czytam o tych rozkosznych soczkach to się nie dziwię że dzieci mają dzieci...
Chociaż osobiście uważam że najlepszym motywem jest punkt, w którym "wytwórca" tej grafomani stwierdza, że co prawda dziewczyna ma prawo odmówić czasami, ale jak przekona się do fellatio jeśli zechce, a w zamian partner polubi rozmowy o dziewczyny ulubionej aktorce. Obawiam się, dwóch rzeczy:
-w większości nasza kochana złota młodzieży jest dużo bardziej wulgarna i dosadna,
-pozostała część wyznaje takie właśnie skretyniałe zasady, z których jawnie wynika, gdzie według młodych jest miejsce kobiety.
I po lekturze takiego "dekalogu" nie dziwią wcale chamskie dowcipy o tym co robi kobieta w pokoju - ma za długi łańcuch... |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Śro 06 Kwi, 2011 09:42
|
|
|
Jonesy napisał/a: | Po prostu klasa sama w sobie... |
...dobra, dobra - tylko co by było, gdyby tak nagle wszystkie kobiety przestrzegały tenże dekalog... nici z bunga-bunga... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Śro 06 Kwi, 2011 10:12
|
|
|
ZbOlo napisał/a: | Jonesy napisał/a: | Po prostu klasa sama w sobie... |
...dobra, dobra - tylko co by było, gdyby tak nagle wszystkie kobiety przestrzegały tenże dekalog... nici z bunga-bunga... |
ZbOlo - mnie zmroziło jak "to coś" przeczytałem. Jak nasze młode społeczeństwo ma aż do tego stopnia zryte berety, to co będzie za parę lat??? |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Śro 06 Kwi, 2011 10:36
|
|
|
Marc-elus napisał/a: | Nic nie będzie, to jedynie jakiś debil pisał do innych debili. Miliony taki oraz innych rzeczy są w necie. Nie warto sobie tym zaprzątać głowy, są ważniejsze sprawy.... |
No Marceli, jak Adolf H sobie płotki i ściany malował mamrocząc do siebie to ludzie też mówili że nic nie będzie - ot taki sobie debil... |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 06 Kwi, 2011 10:50
|
|
|
To inaczej: dlaczego wśród milionów innych bzdur wybrałeś tę jedną?
Sam wiesz jak jest, debile podpalają sobie włosy i skaczą z metra na główkę do miski z wodą, tylko po to żeby na youtube "zaistnieć", mam analizować czy to będzie popularne za 10lat?
Na szczęście jak dobrze wychowasz dzieci to one nie będą podatne na te głupoty... |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Śro 06 Kwi, 2011 11:09
|
|
|
Ta jedna strzeliła mnie między oczy - młody gnojek piszę dekalogi kobietom, w których poleca jak mają postępować, a pisze to z takim uniesieniem i przekonaniem, że aż śmieszno to jest. Oni Marceli naprawdę w to wierzą. |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 06 Kwi, 2011 12:08
|
|
|
Jonesy napisał/a: | Oni Marceli naprawdę w to wierzą |
No wiem, drogą selekcji naturalnej zostanie to wyplenione.... |
|
|
|
|
czarna róża
Towarzyski
|
Wysłany: Śro 06 Kwi, 2011 12:34
|
|
|
Zycie samo zweryfikuje jego poglądy..każdy z nas na każdym etapie miał różne poglądy,jedne głupie i prostackie,drugie nie..a życie i tak pokazało swoje..faktycznie selekcja naturalna.. |
_________________ Boże..jeśli przestane w Ciebie wierzyc ,to zacznę robic złe rzeczy.. |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Śro 06 Kwi, 2011 12:44
|
|
|
czarna róża napisał/a: | Zycie samo zweryfikuje jego poglądy |
...to fakt, że w różnych okresach mojego życia miałem różne poglądy "w temacie: KOBIETA"... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
|