Alkoholik, kto to taki ? |
Autor |
Wiadomość |
jorgus777
(banita)
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:18
|
|
|
Truskawka, Motor powiadasz, hymmm miałem już i samochód mam z wywalonym katalizatorem i dużej mocy ale już mnie to nie rajcuje, ja to najchętniej to bym pojechał zwiedzić Machu Picchu nie wiem czy dobrze napisałem . |
_________________ "Rozwijaj się albo umieraj"
"Rejestruję tylko słoneczne godziny" |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:20
|
|
|
jorgus777 napisał/a: | najchętniej to bym pojechał zwiedzić Machu Picchu |
No to zacznij odkładać kasę na podróż życia. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Truskawka
Towarzyski Życie to mój jedyny nałóg.
Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 06 Cze 2011 Posty: 241
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:20
|
|
|
jorgus777 napisał/a: | to najchętniej to bym pojechał zwiedzić Machu Picchu nie |
W takim razie jedź Co Cię trzyma? Myślę, że warto spełniać swoje marzenia co szczególnie Tobie się należy, za te lata męczarni Taka mała nagroda. |
_________________ " ...Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu... "
Antoine de Saint- Exupery |
|
|
|
|
jorgus777
(banita)
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:24
|
|
|
[quote="Klara"] jorgus777 napisał/a: | lobię jak się coś dzieje |
Przypuszczam, że Twoja rodzina ma dość tych urozmaiceń, które jej fundowałeś, gdy piłeś. Wiem to po sobie, bo zawsze gdy mój mąż dostarczał mi "atrakcji" (mówiąc szczerze, rzadko miał złe intencje) marzyłam o tym, żeby moje życie było nudne.
Wiesz co.... piszesz prawdę w oczy i to mnie się podoba ale z tym rąbaniem to chyba przesada ale fizyczny wysiłek to ja mam wew pracy zaiwaniam jeno się dymi, chyba ze inne roboty masz na mysli bardziej subtelne hihihi |
|
|
|
|
Truskawka
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:25
|
|
|
jorgus777 napisał/a: | Przypuszczam, że Twoja rodzina ma dość tych urozmaiceń, które jej fundowałeś, gdy piłeś. Wiem to po sobie, bo zawsze gdy mój mąż dostarczał mi "atrakcji" (mówiąc szczerze, rzadko miał złe intencje) marzyłam o tym, żeby moje życie było nudne.
Wiesz co.... piszesz prawdę w oczy i to mnie się podoba ale z tym rąbaniem to chyba przesada ale fizyczny wysiłek to ja mam wew pracy zaiwaniam jeno się dymi, chyba ze inne roboty masz na mysli bardziej subtelne hihihi |
Nie rozumiem |
_________________ " ...Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu... "
|
|
|
|
Mario
[*][*][*]
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:26
|
|
|
Truskawka napisał/a: | szczególnie Tobie się należy, za te lata męczarni |
He, he Chyba raczej żona Jorgusa ( jesli ją ma ) na to konto, te całe Maczu Piczu powinna zwiedzić |
|
|
|
|
jorgus777
(banita)
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:26
|
|
|
Truskawka, łatwo powiedzieć jedź jak kasiory brak na takie wojaże toc to fortunę trzeba coby se po Ameryce południowej śmigać |
|
|
|
|
jorgus777
(banita)
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:28
|
|
|
Truskawka napisał/a: | jorgus777 napisał/a: | Przypuszczam, że Twoja rodzina ma dość tych urozmaiceń, które jej fundowałeś, gdy piłeś. Wiem to po sobie, bo zawsze gdy mój mąż dostarczał mi "atrakcji" (mówiąc szczerze, rzadko miał złe intencje) marzyłam o tym, żeby moje życie było nudne.
Nie rozumiem |
To do "Klary" było |
|
|
|
|
Truskawka
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:29
|
|
|
jorgus777 napisał/a: | Truskawka, łatwo powiedzieć jedź jak kasiory brak na takie wojaże toc to fortunę trzeba coby se po Ameryce południowej śmigać |
No zdaję sobie sprawę jorgus. Mi to jest ciężko na jakiekolwiek wakacje pozbierać, nawet w Polsce a tu teraz wyjechałam z takim czymś "jedź, co cię trzyma" Przepraszam
Więc myślimy dalej jorgus.... Motor odpada, samochód też, wycieczki są drogie...
I teraz wyjadę ni z gruszku ni z pietruszki i wszyscy zaczną się śmiać, ale ja pytam poważnie- a masz psa? Może przydał by Ci się przyjaciel, zajął by Ci kuuuupe czasu, jeździł byś sobie z nim do lasu i wogóle? WIesz no z adrenaliną to nie ma za dużo wspólnego, ale lepsze to niż nic |
|
|
|
|
Truskawka
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:29
|
|
|
jorgus777 napisał/a: | To do "Klary" było |
W takim razie przepraszam. |
|
|
|
|
jorgus777
(banita)
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:35
|
|
|
Truskawka napisał/a: | jorgus777 napisał/a: | Truskawka, łatwo powiedzieć jedź jak kasiory brak na takie wojaże toc to fortunę trzeba coby se po Ameryce południowej śmigać |
No zdaję sobie sprawę jorgus. Mi to jest ciężko na jakiekolwiek wakacje pozbierać, nawet w Polsce a tu teraz wyjechałam z takim czymś "jedź, co cię trzyma" Przepraszam
Więc myślimy dalej jorgus.... Motor odpada, samochód też, wycieczki są drogie...
I teraz wyjadę ni z gruszku ni z pietruszki i wszyscy zaczną się śmiać, ale ja pytam poważnie- a masz psa? Może przydał by Ci się przyjaciel, zajął by Ci kuuuupe czasu, jeździł byś sobie z nim do lasu i wogóle? WIesz no z adrenaliną to nie ma za dużo wspólnego, ale lepsze to niż nic |
Kurcze Truskaweczko jak na złość nie trafiasz ale się nie przejmuj otóż już Ci wyjaśniam że mam psa nawet dwa a raczej dwie bo to suczki starsza 3 latka Pitbull "Kirke" i malusia Pekińczyk miniaturka "Pusia" i owszem zajmują mi mnóstwo czasu na spacery ale ja je kocham . |
|
|
|
|
Truskawka
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 08:36
|
|
|
jorgus777 napisał/a: | Kurcze Truskaweczko jak na złość nie trafiasz ale |
Ale zobaczysz... Ja coś wymyslę |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 21:55
|
|
|
Słuchaj no Jorgi, a możesz mi coś wyjaśnić, bo coś mi tak switało i okazuje się że faktycznie:
Twój post wysłany: Pią 08 Kwi, 2011 12:54:
jorgus777 napisał/a: | Jonesy,
Co ja na to poradzę że lubujesz się w czarnowidztwie, samoudręczeniu, w negatywizmie, jestem tolerancyjny, ale mnie w to nie mieszaj bo się nie da, mam żonę 3 dzieci i oni wszyscy mnie uwielbiają za to że w naszym domu jest tyle radości i humoru że wszyscy wszystkich kochają i to jest piękne a nie rozpamiętywanie zarzyganych chwil , oni tego nawet nie chcą wspominać oni są w siódmym niebie kiedy widzą mnie trzeźwego pełnego entuzjazmu który im się udziela, nie będę budował przyszłości na przeszłości chyba cie pogięło. |
oraz Wysłany: Wczoraj 9:38
jorgus777 napisał/a: | Truskawka napisał/a: | Mario napisał/a: | Chyba raczej żona Jorgusa |
Żona Jrgusa to nie na zwiedzanie tylko na opalanie i odpoczynek sobie zasłużyła. Zalecam Hawaje albo Majorke |
Oficjalnie to ja rozwiedziony jestem kurde hihihi |
Jak dla mnie Jorgus, i będę tu oceniał, jesteś albo skończonym oszustem i należałby Ci się wylot z forum, bo rozmowa z kimś kto notorycznie kłamie nie ma najmniejszego sensu. Albo nie wiesz kompletnie co piszesz.
Czytam Cię już parę miesięcy i skłaniam się w kierunku drugiej opcji... |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 22:01
|
|
|
Jonesy napisał/a: | Jak dla mnie Jorgus, i będę tu oceniał, jesteś albo skończonym oszustem i należałby Ci się wylot z forum, bo rozmowa z kimś kto notorycznie kłamie nie ma najmniejszego sensu. Albo nie wiesz kompletnie co piszesz. |
proste wytłumaczenie: pisze prawdę, jest szczęśliwy jak i pozostali w rodzinie, co z tego, że ktoś ma rozwód? czy rozwód przeszkadza w byciu szczęśliwym?
PS
witam śmietankę forum |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 22:15
|
|
|
szymon napisał/a: | Jonesy napisał/a: | Jak dla mnie Jorgus, i będę tu oceniał, jesteś albo skończonym oszustem i należałby Ci się wylot z forum, bo rozmowa z kimś kto notorycznie kłamie nie ma najmniejszego sensu. Albo nie wiesz kompletnie co piszesz. |
proste wytłumaczenie: pisze prawdę, jest szczęśliwy jak i pozostali w rodzinie, co z tego, że ktoś ma rozwód? czy rozwód przeszkadza w byciu szczęśliwym?
PS
witam śmietankę forum |
nawet nie komentuję... |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
|