Przesunięty przez: Klara Pią 17 Cze, 2011 07:25 |
wewnętrzne roztargnienie |
Autor |
Wiadomość |
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Pomogła: 101 razy Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Czw 03 Lis, 2011 11:29
|
|
|
Ela napisał/a: | Program Al-Anon naprawdę działa.Moja przemiana stała sie tak widoczna ,ze kiedys siostra zapytała czy ja czasem nie zmieniłam wiary. | Witaj Elu
Cieszę się,że udało Ci się dosyć prędko "otworzyć oczy i łyknąć z źródła wiedzy" to co najważniejsze
Mnie też prędko udało się "wyprostować" ale utrwalanie aby być taką jak jestem teraz zajęło mi kilkanaście lat.
Życzę Ci dalszych sukcesów |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
Ela
Małomówny
|
Wysłany: Czw 03 Lis, 2011 13:24
|
|
|
Kicajko dzisiaj juz wiem , że wiele zalezy ode mnie a z czym nie mogę sobie poradzić oddaje Bogu.
Jeszcze wiele pozostało do zrobienia z czego zdaję sobie sprawę. Wiem ,ze musze cały czas pracowac nad sobą. Widze jednak pozytywne efekty mojej pracy. |
_________________ "Jezeli wszystkie wysiłki zmarnowałas na dźwiganie i rozwijanie innych, musisz sie czuć pusta .Kolej teraz na ciebie" |
|
|
|
|
Pati
Gaduła Inna od innych.DDA.
Pomogła: 13 razy Wiek: 46 Dołączyła: 11 Gru 2010 Posty: 927
|
Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 15:24
|
|
|
Ela napisał/a: | Wiem ,ze musze cały czas pracowac nad sobą. Widze jednak pozytywne efekty mojej pracy. |
Ja tez cały czas muszę nad sobą pracować
Gratuluję Elu i życzę powodzenia |
_________________ Najlepszym miejscem pod słońcem jest dom,w którym żyją ludzie ofiarujący sobie w najtrudniejszych chwilach tak rzadki dar,jak wybaczenie. (G.McDonald) |
|
|
|
|
|