boli ? bywa tak to jest w tej chorobie że najbardziej doskwiera w tym filmie to co akurat jest naszym większym problemem i dlatego terapeuci wykorzystuja go do diagnostyki , w moim przypadku jest tak że za kazdym razem inny fragment tego filmu zapada mi w pamięć
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka
Ja wogóle nie oglądałam . Zamierzam obejrzeć.
Powiem bezczelnie: ponieważ nie mam swojego tv, to mam nadzieję, że moi alko się tak popiją, że usną, a ja będą mogła ze spokojem obejrzeć ten film na TVP2.
_________________ Kiedy, zbyt natarczywie usiłuje zmienić sprawy, gdy żądam zbyt wiele, zbyt szybko od siebie i innych, proszę Boga, by mi przypomniał: "Powoli, ale pewnie".
Pewien mój znajomy alkoholik ze sporym stażem trzeźwości, po 15 minutach emisji
poprosił mnie o wyłączenie tego filmu - nie mógł patrzeć, tak go roztelepało!
Otchłanio, a może warto obejrzeć ten film w ich przytomności?
Jak znam życie i ich rozkład dnia to o godzinie 19.00 będą już po 1 litrze wódki, a o 20.00 ojciec już będzie spał. Matka może jednynie grać na karteczkach czyli pasjansa układać.
_________________ Kiedy, zbyt natarczywie usiłuje zmienić sprawy, gdy żądam zbyt wiele, zbyt szybko od siebie i innych, proszę Boga, by mi przypomniał: "Powoli, ale pewnie".
właśnie przed chwilą się obudziła i powiedziała mi, że śniło jej się, że z wielkiej góry samochód na nią najechał i zabił.
Eh..... szkoda gadać... Wiedzma.
Poszła właśnie z psem, może jej trochę % wywietrzą, w co wątpię jednak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum