Otwarty przez: pietruszka Wto 25 Wrz, 2012 00:19 |
Nadzieja we mnie umarla... |
Autor |
Wiadomość |
wiki
Małomówny
|
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2012 08:33
|
|
|
Wiesz Jacek ze tak nie pomyslalam? dzieki |
|
|
|
|
kahape
Towarzyski koalka
Pomogła: 10 razy Wiek: 66 Dołączyła: 13 Lis 2009 Posty: 369
|
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2012 13:26
|
|
|
wiki napisał/a: | I bede bronic swojej suwerennosci przed tesciowa i jej matczynymi zapedami. | i słusznie.
Dlaczego uważasz, że teściowa wie lepiej co jest dla ciebie dobre? Czym ona różni się od ciebie? Tez ma dwie ręce i dwie nogi - czyli, kobieta taka sama jak ty.
Ot, ma parę latek więcej.
Ale ty też nie jesteś w ciemię bita. Więcej wiary w siebie. wiki napisał/a: | we lbie mam jeszcze balagan ale sprzatam sobie powoli-az bedzie porzadek. | no widzisz jaka mądra z ciebie babka!!!! wiki napisał/a: | Zmienila taktyke uderzajac w ton ze moze on sobie sam poradzi | to bardzo się cieszę, mamuniu. wiki napisał/a: | ze menelem nie zostanie | i bardzo dobrze, mamuniu.
To... nadzieja umarła? Czy tez budzi się we mnie do nowego życia?
pozdr |
_________________ "Nigdy, przenigdy, nikt i nic nie będzie dostosowywało się do Twoich oczekiwań". Ameise |
|
|
|
|
wiki
Małomówny
|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2012 09:05
|
|
|
[quote="kahape"] wiki napisał/a: | i bardzo dobrze, mamuniu.
To... nadzieja umarła? Czy tez budzi się we mnie do nowego życia?
pozdr |
mamuniu Wiecie co? ja to z Wami nawet porzadnie nie moge sie nakrecic chetnie bym sie pouzalala ale taka smiechawa mnie ogarnela ze zwyczjnie mi sie niechce po co ja na terapii lzy wylewalam skoro moglam do Was przyjsc od razu |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2012 09:15
|
|
|
wiki napisał/a: | po co ja na terapii lzy wylewalam skoro moglam do Was przyjsc od razu |
terapia to terapia, trzeba tam chodzić, tam masz kontakt z żywym człowiekiem, profesjonalistą. Tutaj dzielimy się tylko własnymi doświadczeniami, wspieramy. Poza tym, nie mozna życia spędzić w wirtualu. |
|
|
|
|
wiki
Małomówny
|
Wysłany: Sob 29 Wrz, 2012 09:40
|
|
|
Jakos wczesniej w smietniku nie siedzialam a w nocy wyjsc z niego nie chcialam- .A tak juz powaznie terapia byla najlepsza rzecza jaka mnie spotkala od bardzo dawna-pomijajac urodzenie dzidziusia.Jestem nowa ja ta z przed terapii i ta z teraz.Zmiana jest potezna A co to bedzie dalej-jak juz ja skoncze? ma momenty kiedy blodze,a nawet pojawia mi sie mysl a moze by tak-coraz rzadziej na szczescie |
|
|
|
|
wiki
Małomówny
|
Wysłany: Śro 14 Lis, 2012 22:22
|
|
|
Troszke mnie nie bylo ale czytam Was czytam.
U mnie troszke zmian.Uspokoilam sie,poukladalam troszke i zakrzeplam w zaistnialej sytuacji.Finansowo jestem zrujnowana...bo kredyt w banku a praca byle jak platna, no ale szukam cos lepiej platnego.za pare dni minie trzy miesiace i moge go wymeldowac z domu...alimenty mam zasadzone tyle ze nie placi(wsciekl sie niemilosiernie-jaka ze mnie kobieta ze ojca dziecka do sadu pozywam i placilby mi wiecej gdyby nie wyrok a i tak ani grosza nie dostalam i w zwiazku z tym jutro ide z kolezanka do komornika)...
Mialam ciezkie chwile...nieraz bardzo ciezkie,jednak nie popelnialam tych samych bledow i nie ugielam sie manipulacjom alkoholika jego matki ani naszym znajomym...
Dobrze mi sie zyje |
|
|
|
|
Jo-asia
Upierdliwiec miłośniczka
Pomogła: 59 razy Wiek: 53 Dołączyła: 10 Sie 2012 Posty: 2955 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Śro 14 Lis, 2012 22:26
|
|
|
wiki napisał/a: | Dobrze mi sie zyje |
jak to miło słyszeć
|
_________________ ...Jak tak płaczę, to mi lepiej i przestaje mnie dobijać nieuchronność przemijania.. |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Śro 14 Lis, 2012 22:46
|
|
|
wiki napisał/a: | Dobrze mi sie zyje |
No to Sława Bohu |
_________________ |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Śro 14 Lis, 2012 22:50
|
|
|
wiki napisał/a: | nie ugielam sie manipulacjom alkoholika jego matki ani naszym znajomym... |
wiem, jakie to trudne, przynajmniej na początku, ile ja się nasłuchałam tzw. dobrych rad
no ale jak czytam: wiki napisał/a: | Dobrze mi sie zyje |
to i we mnie się serducho raduje |
|
|
piotrAA82
Towarzyski trzeźwiejący alkoholik
Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2012 Posty: 332 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: Sob 17 Lis, 2012 22:10
|
|
|
wiki napisał/a: | Mialam ciezkie chwile...nieraz bardzo ciezkie,jednak nie popelnialam tych samych bledow i nie ugielam sie manipulacjom alkoholika jego matki ani naszym znajomym...
Dobrze mi sie zyje |
I tak trzymaj |
_________________ Ty wierz w co chcesz, ja wierze w to co wiem. |
|
|
|
|
Scarlet O'Hara
Gaduła Uzależniona od dekadencji
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 05 Lis 2012 Posty: 630 Skąd: dwanaście dębów
|
Wysłany: Sob 17 Lis, 2012 23:06
|
|
|
wiki napisał/a: | .Uspokoilam sie,poukladalam troszke
Dobrze mi sie zyje |
Cześć wiki
przeczytałam Twój pierwszy post był pełen bólu i cierpienia , od razu przeszłam do ostatniej strony (resztę nadrobię) i mam wrażenie jakby zupełnie inna osoba pisała.
Trzymam za Ciebie kciuki. |
|
|
|
|
|