Do obejrzenia wyjątkowo tym razem |
Autor |
Wiadomość |
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Śro 13 Lut, 2013 10:06 Do obejrzenia wyjątkowo tym razem
|
|
|
http://wiadomosci.wp.tv/i...5100e9#m1181085
Kurcze, koleś żyje w takim zaprzeczeniu, że aż strach słuchać. Ani razu o sobie nie mówi, tylko o jakimś człowieku. Niczemu niewinna, biedna, pacyfistycznie nastawiona istota, przez całe życie krzywdzona.
Gdyby tylko się znalazł pracodawca, który by mu dobrze płacił, to mógłby pracować... |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 13 Lut, 2013 10:08
|
|
|
Oglądałem to dosłownie pół godziny temu.....
"Piło się, kradło się.... stało się"
Wszystko samo..... |
|
|
|
|
endriu
(banita)
Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Śro 13 Lut, 2013 10:30
|
|
|
Jonesy napisał/a: | koleś żyje w takim zaprzeczeniu, że aż strach słuchać. |
Smutne to.............. |
_________________ |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
|
Wysłany: Śro 13 Lut, 2013 11:54
|
|
|
a to ja dzisiaj spotkałem podobnego.
z piwem w ręku stał
-panie ja po klatkach spię, nic nie mam.
-nie masz pan jakich butelek po piwie niepotrzebnych ? |
|
|
|
wolfdariusz
(konto nieaktywne)
Wiek: 62 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 175 Skąd: wolfendorf mazowsze
|
Wysłany: Pią 15 Lut, 2013 11:29
|
|
|
nie teoretyzujcie juz tak:
sie, sie, sie...to tylko słowa
sami tutaj ich nie raz uzywamy. zycie to nie terapeutyczna pogadanka. jak sie przekroczy pewna granice uzaleznienia, nastepnym etapem jest samoupodlenie. trudno z tego sie wydźwignąć.i co najsmutniejsze, nikt w tym nie jest w stanie pomóc.
ja sam sie wyczołgałem z takiego czegos, właściwie nadal sie nieraz na kolanach przez zycie przedzieram.
i niezbyt mi przeszkadza, gdy mowie: piło sie....bo w obrazie wlasnej głowy, widze siebie, nie jakies indywiduum z terapiowej teoarii.
ta , tak zwana swiadomosc alkoholika niepijącego, to tak zwane gadanie: piłem, kradłem, szczałem w spodnie.....jest mi zup[ełnie obojetna. bo zawsze wiem o kim mówie w takich wypadkach.
ale rozumiem...najlatwiej jest sie wygadac teoretycznie w necie i chlapnać kilkoma wklejonymi w glowe na terapii regułkami:
nie wychodź z doma, bez łoma,
itd etc
niech nie zapomina woł jak bydlątkiem był...przy korycie |
|
|
|
|
endriu
(banita)
Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Pią 15 Lut, 2013 11:56
|
|
|
ja jak mówię się piło, się chodziło po burdelach to owszem myślę o sobie ale również o innych z którymi piłem i odpowiedzialność rozkładam na innych, rozmywam,
a jak mówię piłem, chlałem, zdradzałem to wiem, że mówię o sobie tylko i wyłącznie... |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
wolfdariusz
(konto nieaktywne)
Wiek: 62 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 175 Skąd: wolfendorf mazowsze
|
Wysłany: Pią 15 Lut, 2013 12:17
|
|
|
pitu p[itu kilo kitu
tu nie terapia i nie musisz nadrabiac mina pod terapeute
jaka odpowiedzialnosc dzielona.....chyba ,ze nalezysz doi facetow, co na widok zony w przedpokoju kitowali: alez kochanie, to Zdzisio mnie namowil, bo byly szefa imieniny , skarbie , ja bym sam nigdy nie poszedl bzykac tej wrednej rudej co mi sie sama wepchala do lozka w pokoju z lustrami
kurde, jak ja lubie te wasze terapiowe zapierania sie i bajdurzenia.....to mnie trzyma tu przy zyciu
stek bzdur i poboznych zyczen |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 20:44
|
|
|
wolfdariusz napisał/a: | pitu p[itu kilo kitu
tu nie terapia i nie musisz nadrabiac mina pod terapeute
jaka odpowiedzialnosc dzielona.....chyba ,ze nalezysz doi facetow, co na widok zony w przedpokoju kitowali: alez kochanie, to Zdzisio mnie namowil, bo byly szefa imieniny , skarbie , ja bym sam nigdy nie poszedl bzykac tej wrednej rudej co mi sie sama wepchala do lozka w pokoju z lustrami
kurde, jak ja lubie te wasze terapiowe zapierania sie i bajdurzenia.....to mnie trzyma tu przy zyciu
stek bzdur i poboznych zyczen |
Jak napiszesz coś i zanim wyślesz posta, to te niektóre wyrazy podkreślone na czerwono, to nie szlaczki komputera - on w ten sposób pokazuje Ci jak masz pisać, żebyś brzmiał jak Polak a nie jak troglodyta. Warto się do tego zastosować oraz używać klawiszy "alt" oraz "shift" na klawiaturze. Wtedy Twoje zdania będą już tylko bełkotem uzależnionego, a nie niezrozumiałym bełkotem uzależnionego. Zawsze jest to jakiś krok do przodu, z którego będziesz mógł być zadowolony.
Zaś merytorycznie nie dyskutuję nawet, bo szkoda mojego czasu. |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
rybenka1
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 17 Lut, 2013 00:24
|
|
|
Smutne ,ile jeszcze takich ludzi jest .Biedny człowiek ,pogubił się w swoim życiu .Mam nadzieje ,że wyjdzie na prostą . |
|
|
|
|
|