SZUKAM POMOCY!!! Marin |
Autor |
Wiadomość |
Marine
Towarzyski Pomocy!
|
Wysłany: Nie 17 Lut, 2013 12:42
|
|
|
Witam! Cały czas zaglądam! ale tylko czytam i rozmyślam A u mnie o wiele lepiej. Uporałam sie z choroba mojej córci, moge nawet powiedziec ze ten koszmar mam juz za soba. No ale nie do konca, musze kontrolowac ja co miesiac no ale jak na razie to dzieki Bogu nie jest zle! A co do mnie to staram połukładac swoje zycie na lepsze i jak narazie mi sie udaje! Z jednej rzeczy tylko nie jestem zadowolona opuszczam narazie spotkania bo nie mam z kim małej zostawiac ale pracuje nad tym aby to zmienic. |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Nie 17 Lut, 2013 13:13
|
|
|
Miło Cię widzieć Marine |
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Nie 17 Lut, 2013 14:13
|
|
|
Ooo Maryśka. |
_________________ |
|
|
|
|
leon
Trajkotka
|
Wysłany: Nie 17 Lut, 2013 14:54
|
|
|
Czesc Marine |
_________________ I'm not beaten,I'm just going for a little walk
Magoichi Saika |
|
|
|
|
Krzysztof 41
Gaduła krzysztof
|
Wysłany: Nie 17 Lut, 2013 18:10
|
|
|
Hej |
_________________ Dziś dam radę wreszcie wstać,dzisiaj wreszcie ruszę w świat,własną ścieżką, jeszcze nie znaną,
zobaczyć chce co jest za ścianą. |
|
|
|
|
Marine
Towarzyski Pomocy!
|
Wysłany: Nie 17 Lut, 2013 20:11
|
|
|
Nie spodziewałam się tak milego powitania Ja też WSZYSTKICH WITAM SERDECZNIE!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Marine
Towarzyski Pomocy!
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 09:46
|
|
|
Witam Wszystkich!
Mam dzisiaj strasznie dobry humorek a to przez to że mam wolne |
|
|
|
|
Marine
Towarzyski Pomocy!
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 09:50
|
|
|
A tak poza tym to u mnie troche lepiej chociaż momentami doskwiera mi samotnośc Najgorzej jest kiedy widze na ulicy szczesliwe rodzinki i wtedy dopada mnie tak zwany dołek....... |
|
|
|
|
Marine
Towarzyski Pomocy!
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 09:57
|
|
|
Trochę się u mnie pozmieniało, zaczełam wreszcie wychodzic do ludzi i zyc swoim zyciem no ale coraz częściej dopada mnie mysl ze mimo to jestem sama. Brakuje mi tego ciepła rodzinnego. Martwie sie tez czasem moim dzieckiem :dlaczego niema normalnej rodziny??? zadaje sobie to pytanie coraz czesciej , choc staram sie nie myslec ale mysli same mnie dopadaja. |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 09:58
|
|
|
Marine napisał/a: | Mam dzisiaj strasznie dobry humorek |
Marine napisał/a: | momentami doskwiera mi samotnośc |
Normalne życie jakby na to nie patrzeć......
Marine napisał/a: | Najgorzej jest kiedy widze na ulicy szczesliwe rodzinki i wtedy dopada mnie tak zwany dołek |
I dla Ciebie pewnie jeszcze "zaświeci słoneczko". Młoda jesteś Maryśka i jeszcze wiele przed Tobą |
_________________ |
|
|
|
|
Marine
Towarzyski Pomocy!
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 10:03
|
|
|
No tez sie tak staram myslec!
No ale czasami sa gorsze dni a czasami lepsze! |
|
|
|
|
Marine
Towarzyski Pomocy!
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 10:16
|
|
|
Moj jeszcze mąz jak pił tak pije. Nie mam z nim kontaktu. Mieszka u kolegi. Wyrzuciłam go z domu bo nie pomagał mi opłacac czynszu, prądu po prostu był na moim garczku bo wszystko przepijał no ale wyrzuciłam go z domu przede wszystkim bo miał akcję z policją . Zatrzymali go pijanego w sztok za picie w miejscu publicznym i za niszczenie mienia publicznego. A ja nie bede narażała mojego dziecka na takie przeżycia. Ona już duzo rozumie: gdy nie raz mam doła i czasami poleci mi łza , ona to odczuwa i mówi mama nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze. Przynosi mi wtedy czekoladki bo ja tak zawsze robie kiedy cos jest nie tak i nie mogę jej uspokoic. A potem zastanawiam sie jak to jest możliwe ze dziecko w tym wieku juz tak wiele rozumie. |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 10:22
|
|
|
Marine napisał/a: | Moj jeszcze mąz jak pił tak pije. Nie mam z nim kontaktu. Mieszka u kolegi. |
Jeśli mogę Ci coś doradzić, to rozwiedź się jak najszybciej. Według prawa dalej jesteście współodpowiedzialni za wszelkie długi jakich on jeszcze może narobić. Alkohol kosztuje, pamiętaj o tym a hamulce moralne już dawno "puściły"....
Marine napisał/a: | zastanawiam sie jak to jest możliwe ze dziecko w tym wieku juz tak wiele rozumie. |
To też jest myślący człowiek, nie ma w tym nic dziwnego... |
_________________ |
|
|
|
|
Iwa
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 10:29
|
|
|
Cytat: | Ona już duzo rozumie: gdy nie raz mam doła i czasami poleci mi łza , ona to odczuwa i mówi mama nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze. Przynosi mi wtedy czekoladki bo ja tak zawsze robie kiedy cos jest nie tak i nie mogę jej uspokoic. A potem zastanawiam sie jak to jest możliwe ze dziecko w tym wieku juz tak wiele rozumie. |
Nie wiem ile Twoje dziecko ma lat, ale moje starsze ma zaledwie kilka i też doskonale rozumie sytuację, jaka jest w domku. Widzę, że to przeżywa i czasami tłamsi w sobie.
Witam, bo jeszcze nie maiłyśmy okazji się poznać; |
|
|
|
|
Marine
Towarzyski Pomocy!
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 10:29
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Jeśli mogę Ci coś doradzić, to rozwiedź się jak najszybciej. Według prawa dalej jesteście współodpowiedzialni za wszelkie długi jakich on jeszcze może narobić. Alkohol kosztuje, pamiętaj o tym a hamulce moralne już dawno "puściły".... |
Wiem tez sie nad tym zastanawiam choc powstrzymuje mnie jeszcze jego siostra. Ona nie jest za nim ale powstrzymuje mnie ze względu na rodziców bo oni tez przezywają cała tą sytułację no i nie są juz pierwszej młodosci, no ale mimo wszystko mysle jak narazie napewno o separacji. |
|
|
|
|
|