współuzaleznieniona i alkoholik |
Autor |
Wiadomość |
apple
Małomówny apple
|
Wysłany: Pon 22 Kwi, 2013 13:55
|
|
|
Ale sie rozwinęła rozmowa.Sluchajcie ja sie zajme soba bo i tak nie mam wyjscia i nie chce tkwic w czyms w nastepnym zwiazku.chcialam sie tutaj tylko wygadac.dziekuje Wam wszytskim za odp. ale czy moge cos sie jeszze zapytac?zanim odszedl to powiedzial mi ze z nim tez jest problem bo jest dda i ze nie pokocha mnie bo0 nie potrafi |
|
|
|
|
PSG-1 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 22 Kwi, 2013 15:21
|
|
|
apple napisał/a: | zanim odszedl to powiedzial mi ze z nim tez jest problem bo jest dda i ze nie pokocha mnie bo0 nie potrafi |
A Ty potrafisz? |
|
|
|
|
apple
Małomówny apple
|
Wysłany: Wto 23 Kwi, 2013 22:20
|
|
|
czy ja potrafie?wydawalo mi sie ze tak ale z tego co robilam to wnioskuje ze to nie byla milosc.przynajmniej bym go nie zostwaila.milosc sie albo czuje albo nie.a nie sie nie wie |
|
|
|
|
apple
Małomówny apple
|
Wysłany: Sob 27 Kwi, 2013 15:57
|
|
|
No i sie narobilo.narozrabialam .złamałam abstynencje jak ja to nazywam.mialam strasznego dola i napisalam do niego.zapytalam sie co slychac i w ogóle odp mi ze ok.i tyle.ja sie wkurzyłam i zaczełam robić mu jazdy!ze udaje ze mnie zna ze tylko on tak potrafi falszowac rzeczywistosc i ze jak tak to spotkamy na terapii i w cztery oczy.mialam straszne wyrzuty sumienia pozniej.jedyne co mi zostalo to przepraszam i tak napisalm.dowiuedzialam sie od jego sistrzenicy ze ja go nie zlamie nie sprowokuje do tego zeby mi odp.ze jest bardzo konsekwentny ze teraz sie wiecej modli niz kiedys i bardzo sie poswiecil terapii.terapoeutka zapytala sie mnie czemu mu wprost nie napisalam ze mam dola ze chcialam pogadac bo zawsze mialam w nim wsparcie i ze nie oczekuje odp.spieprzyl;am sytuacje.podobno to przepraszam cos zmienilo ale niesmak pozastal.musza chyba lata minac zanim on bedzie chcial mnie normalne wiedziec.brakuje mi go jego rozmow a on jest taki oschly. |
|
|
|
|
apple
Małomówny apple
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 14:39
|
|
|
Prawde mowiac nie wiem na co liczyłam,ze w ciagu miesiaca czy 2 on do mnie przyleci -smieszne.ale nie powiemj brakuje mi go bo pozniej im dalej byl w terapii maialm jego wsparcie.watpie czy kiedykolwiek bedzie chcial to odnowic |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 14:41
|
|
|
apple, nie żyj przeszłościa bo nigdy nie będziesz mogła cieszyc się teraźniejszością |
|
|
|
|
apple
Małomówny apple
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 15:04
|
|
|
Wiem i pewnie to juz pisalam ale czuje sie wykorzystana.myslsma ze jak jest zazdrosny i uwazal ze i tak nie pasujemy do siebie to mnie nie zostawi |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 15:08
|
|
|
ale go nie ma, to już przeszłość......nie rozpamiętuj tego bo to nic nie zmieni, zajmij sie tym na co masz wpływ |
|
|
|
|
apple
Małomówny apple
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 15:33
|
|
|
staram sie nie myslec.tylko ze wszystko mi przypomina jego i wkurza mnie juz to!najpierw moiwl o przerwie to myslalam ze to wystaczy ale nie widocznie.jakby tesknil to by sie odezwal |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 15:52
|
|
|
On się zajmuje sobą - szuka rozwiązania a Ty ? Ty płaczesz i skamlesz - gdzie tak zwana duma kobieca ? A może pójdziesz jak do Częstochowy na pielgrzymkę pod jego adres ? Jak ktoś Cie ma szanować jak Ty siebie nie szanujesz ? |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 15:53
|
|
|
apple napisał/a: | jakby tesknil to by sie odezwal |
dobrze powiedziane |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 15:53
|
|
|
apple napisał/a: | najpierw moiwl o przerwie |
tak sie mówi jak sie nie wie jak zakonczyć
czas goi rany staraj zajmować myśli czym innym, rób cos co sprawia Ci przyjemność, podejmuj wysiłek fizyczny na świezym powietrzu, może rower, bieganie, spacery |
|
|
|
|
apple
Małomówny apple
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 16:44
|
|
|
ale nie tylko mi tak mowil o tej przerwie.wlascieiwe to zrobil sobie tylko kilka dni i wrocil taki odmieniony i wesoly ze nie chcial sie odkleic a tydzien pozniej sie wyprowadzil. |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 16:46
|
|
|
cały czas to rozpamiętujesz, nie oglądaj się za siebie bo przeoczysz to co przed Tobą |
|
|
|
|
apple
Małomówny apple
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 16:55
|
|
|
nigdy nie przypuszczalam ze jeszcze bede tak cierpiec przez niego.nawet po rozstaniu.czyli to pewnie klamstwo ze moze za soba zatesknimy albo ze musze sie nauczyc zyc sama ze soba zeby byc z nim |
|
|
|
|
|