ubić chyba |
Autor |
Wiadomość |
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Pią 12 Kwi, 2013 19:33
|
|
|
ulena napisał/a: | byde wyleczona jak będę taka babuszka o laseczce |
ech.... swojego czasu miałam szczęście spotkać niesamowitą kobietkę na warsztatach radzenia sobie ze stresem. Starsza niesamowicie pogodna pani, siwiuteńka jak gołąbek od której aż buchało pogodą ducha. Było trochę ćwiczeń fizycznych, nauka masażu i inne podobne czary mary, a najstarsza uczestniczka miała więcej energii od nas wszystkich. ogromnie cieszę się, że miałam okazję ją poznać. I dla mnie to przykład, że rozwijać się można długo i szczęśliwie a przede wszystkim z ogromną pogodą ducha. Pal licho uleczalność czy nieuleczalność współuzależnienia. gdybym miała być taką starszą panią, jak ona to chcę być współuzależniona do końca życia (oczywiście zwykle zaleczona i zatrzymana w rozwoju tego tam... współuzależnienia). |
|
|
ulena
Gaduła
Pomogła: 21 razy Wiek: 53 Dołączyła: 16 Gru 2011 Posty: 674 Skąd: dzikie ostępy
|
Wysłany: Czw 09 Maj, 2013 21:49
|
|
|
Kolejne doświadzcenia pokazują mi ile błędów popełniam zupełnie nieświadomie ale cieszę się , że umiem te błędy wyłapywać , cieszę się, że nie działają na mnie destrukcyjnie tylko konstruktywnie, cieszę się również z moich doświadczeń nawet tych przykrych, bo dzięki temu wzrastam w tym swoim nowym , lepszym "ja". Lubię gdy moja nadkontrola staje się coraz mniejsza, gdy moja próba kierowania swoim życiem wychodzi coraz lepiej, i nawet gdy popełniam błędy to one - okazuje się , że również czemuś służą , że nic nie zostaje w próżni tylko spożytkowane czy w dobrym celu czy w złym to juz zależy ode mnie ale coraz częsiej w dobrym. Mniej impulsywności, więcej rozwagi, mniej chaotyczności więcej organizacji. ale wiele do nauczenia i cieszę się , że mam tą mozliwość nauki |
_________________ MOJA SŁABOŚĆ JEST MOJĄ SIŁĄ |
|
|
|
|
Mysza
Gaduła
Pomogła: 41 razy Dołączyła: 03 Mar 2010 Posty: 830 Skąd: Wrocek
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 10:20
|
|
|
ulena napisał/a: | gdy popełniam błędy to one - okazuje się , że również czemuś służą |
swego czasu przyjęłam, iż wszystko co się trafia, zdarza w moim życiu, co jest konsekwencją moich poczynać, lub poczynań i decyzji osób mi bliskich...
SŁUŻY MOJEMU ROZWOJOWI ... amen |
_________________ "Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
ulena
Gaduła
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 20:36
|
|
|
Mysza napisał/a: | swego czasu przyjęłam, iż wszystko co się trafia, zdarza w moim życiu, co jest konsekwencją moich poczynać, lub poczynań i decyzji osób mi bliskich...
SŁUŻY MOJEMU ROZWOJOWI ... am |
otóż i ja staram się tak do tego podchodzić, że upadki są właśnie po to , by móc ujrzeć kamień, o który się potknęłam i o dziwo , coeraz częsciej te kamienie udaje mi się zobaczyć, bo już się staram nie rozglądać kto mi nogę podstawił tylko co tak naprawdę spowodowało upadek. A w ogóle to się cieszę, że moge się rozwijac duchowo choć ciagle jestem na początku drogi( hmm i chyba już zawsze na tym początku zostanę) |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 20:40
|
|
|
ulena napisał/a: | upadki są właśnie po to , by móc ujrzeć kamień, o który się potknęłam i |
Kup se GiePeEsa to nie będziesz się potykać |
_________________ |
|
|
|
|
ulena
Gaduła
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 20:44
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Kup se GiePeEsa to nie będziesz się potykać |
kochanieńki gepeesy są po to by nie błądzić , niciewo tam nimo o podpowiadaniu, że kamulce na drodze leżakują |
Ostatnio zmieniony przez ulena Pią 10 Maj, 2013 20:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 20:45
|
|
|
Linka napisał/a: | wieść gminna niesie, że Cię kiedyś na manowce zaprowadził |
niooo naookoło PKiN trzy razy runde zrobił |
Ostatnio zmieniony przez olga Pią 10 Maj, 2013 20:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ulena
Gaduła
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 20:46
|
|
|
Linka napisał/a: | wieść gminna niesie, że Cię kiedyś na manowce zaprowadził | ot tego faktu nie znałam , a może Pteruś polubił te manowce |
|
|
|
|
ulena
Gaduła
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 20:48
|
|
|
olga napisał/a: | naookoło PKiN | no to raczej fanem gepesów byc nie powinien, a tutaj zonk jak siem to mu spodobało , przynajmniej PKiN dobrze se z każdy strony łobejrzał |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 20:49
|
|
|
marne doświadczenie bo PKiN ze wszystkich stron jednakowo wygląda |
|
|
|
|
ulena
Gaduła
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 20:52
|
|
|
olga napisał/a: | PKiN ze wszystkich stron jednakowo wygląda |
a może Pterko cosik jeszcze dojrzał ze wschodu, łod zachodu łod północy, a łod południa to juz w ogóle . Olga przeca łon zdolny bestyja jest |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 20:55
|
|
|
Wiedźmy..... |
_________________ |
|
|
|
|