Problem |
Autor |
Wiadomość |
ossa
Gość
|
Wysłany: Nie 23 Lip, 2017 16:25
|
|
|
Odniosę się do tej dużej polityki w każdym społeczeństwie jest pewna grupa osób niezadowolonych, wykluczonych, można im zamknąć usta (neta) , ale wówczas wezmą kije . Nie mówię , żeby całkowicie otworzyć forum, bo jako osoba aktualnie nie zalogowana, mam dość ograniczony dostęp i nie mogę czytać lub pisać gdzie chcę (mój wybór) . Taka formuła mi pasuje , jeśli zamknięcie ten dział , ja i wiele osób które z jakiś powodów nie chce się rejestrować zostanie wykluczona. |
|
|
|
|
Korzonkowa123
Gość
|
Wysłany: Nie 23 Lip, 2017 19:27
|
|
|
Witaj! Również byłam nieśmiała,ale życie było dla mnie cenniejsze!Poszłam do psychiatry ktory dał mi namiary na ośrodek uzależnień w ten sam dzień zadzwoniłam do tego ośrodka,powiedzieli co trzeba,po trzech tygodniach byłam w ośrodku.Nie trzeba,być wymaganym a nieśmiałość można pokonać.Od pięciu miesięcy trzeźwieje raz jest lepiej raz gorzej,w ośrodku dostałam narzędzia które wykorzystuje aby zachować trzeźwość,terapeuta i najważniejsza moja grupa AA.Agnieszka alkoholiczka.Przełamać nieśmiałość |
|
|
|
|
Mała
Trajkotka
Pomogła: 34 razy Wiek: 49 Dołączyła: 18 Cze 2013 Posty: 1017 Skąd: Moja Wiocha :D
|
Wysłany: Nie 23 Lip, 2017 20:13
|
|
|
Korzonkowa123 napisał/a: | Agnieszka alkoholiczka.Przełamać nieśmiałość | |
_________________ "Nigdy się nie nie bój" - Krudowie <3 |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 19:11
|
|
|
staaw napisał/a: | yuraa napisał/a: | kimkolwiek jesteś , wpis który przed paroma minutami uczyniłeś
został schowany w archiwum, wraz z dokumentacją pochodzenia |
I to dużo lepszy sposób niż zamykanie działu otwartego... |
Szkoda, że nie chowacie do archiwum wpisów pewnego "patyjoty" w HydeParku te posty są dostępne nawet dla osób niezalogowanych. Sieją nienawiść i niczego nowego nie wnoszą. Przez kilka lat ten sam człowiek wpisuje jakim on jest dobrym Polakiem , a jednego zadnia nie napisał poprawnie. Jeśli tak ma wyglądać reforma edukacji w wydaniu "dobrej zmiany" to dziękuję Sile Wyższej, że moje dzieci już skończyły studia, a zanim wnuczka pójdzie do szkoły może będzie normalnie. |
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 19:16
|
|
|
ossa napisał/a: | Sieją nienawiść i niczego nowego nie wnoszą. |
Ciekawe że jeżeli się pisze źle o rządzie to jest prawda obiektywna a jak o opozycji to sianie nienawiści.
Dziwne to... |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 19:37
|
|
|
ossa napisał/a: | Szkoda, że nie chowacie do archiwum wpisów pewnego "patyjoty" w HydeParku |
widzisz Ossa usunięty do archiwum wpis dotyczył personalnie kilku osób wymienionych z nicka z forum , mnie ale i Ciebie też
z wyzwiskami ogólnie uznawanymi za obelżywe ''życzeniami" co należało by z daną osobą zrobić.
wpisy w HP dotyczą trochę tematów historyczno politycznych i osób ewentualnie bardziej publicznych.
i nie moja jurysdykcja |
|
|
|
yuraa
Moderator
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 19:39
|
|
|
no właśnie, czy moderator forum to osoba publiczna ? |
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 19:47
|
|
|
yuraa napisał/a: | czy moderator forum to osoba publiczna ? |
No nie bardzo, albo publiczna albo anonimowa, tak jak my wszyscy tutaj..... |
_________________ |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 19:53
|
|
|
ossa napisał/a: | Szkoda, że nie chowacie do archiwum wpisów pewnego "patyjoty" w HydeParku |
Po co?
ossa napisał/a: | Przez kilka lat ten sam człowiek wpisuje jakim on jest dobrym Polakiem , |
A może on w to wierzy......
ossa napisał/a: | jednego zadnia nie napisał poprawnie. |
No to co, uważasz, że to go dezawuuje jako człowieka? A fe, ossa, a fe
ossa napisał/a: | Jeśli tak ma wyglądać reforma edukacji w wydaniu "dobrej zmiany" to dziękuję Sile Wyższej, że moje dzieci już skończyły studia, |
o ile mi wiadomo ten facet skończył szkołę zanim jakaś dobra zmiana w ogóle nastała i co do tego ma ukończenie studiów prze Twoich synów
ossa napisał/a: | zanim wnuczka pójdzie do szkoły może będzie normalnie. |
Nie liczyłbym na to specjalnie...........
|
_________________ |
Ostatnio zmieniony przez pterodaktyll Nie 20 Sie, 2017 19:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 20:16
|
|
|
staaw napisał/a: | ossa napisał/a: | Sieją nienawiść i niczego nowego nie wnoszą. |
Ciekawe że jeżeli się pisze źle o rządzie to jest prawda obiektywna a jak o opozycji to sianie nienawiści.
Dziwne to... |
Staaw nie tym "żecz" o czym się piszę, a jak . Nie wiem co autor chciał przekazać, bo po jednym zdaniu przestałam czytać.
Niestety niezalogowani nie mogą dać " ignoruj " |
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 20:18
|
|
|
ossa napisał/a: | Nie wiem co autor chciał przekazać, bo po jednym zdaniu przestałam czytać. |
To najprawdopodobniej nadal nie będziesz świadoma tego co wyrabiali miłośnicy ośmiorniczek za publiczne pieniądze... |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 20:26
|
|
|
staaw napisał/a: | ossa napisał/a: | Nie wiem co autor chciał przekazać, bo po jednym zdaniu przestałam czytać. |
To najprawdopodobniej nadal nie będziesz świadoma tego co wyrabiali miłośnicy ośmiorniczek za publiczne pieniądze... |
Trudno jakoś będę musiała z tym żyć właśnie dziś byłam na spacerze widziałam wiele nowoczesnych obiektów wybudowanych za poprzednich rządów współfinansowanych z funduszy UE. " Gdzie ta Polska w ruinie " |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 20:39
|
|
|
zamknę temat jak się zrobią przepychanki o wyższości jednego rządu nad drugim |
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 20:40
|
|
|
pterodaktyll, szef ma zawsze rację , ups moderator . |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 20:41
|
|
|
ossa napisał/a: | szef ma zawsze rację , ups moderator . |
To oczywista oczywistość przeca. |
_________________ |
|
|
|