oto ja |
Autor |
Wiadomość |
Gryzonos
Milczek
|
Wysłany: Pią 05 Paź, 2018 06:36
|
|
|
witanko
wczoraj bez mitingu za to w szkole rodzenia..
zwiedzaliśmy oddział położniczo ginekologiczny.. najpierw mieliśmy pogadankę..
O tym co i jak przy porodzie i tuż po nim.. o tym czego nie trzeba się bać..czym martwić..
Pani doktor mówiła nawet że są pewne naturalne rzeczy które możemy zauważyć po wyjściu do domu..
i żeby się nimi nie przejmować .. chyba że..
Potem spacerek po oddziale.. Już wiem gdzie będziemy z Pauliną rodzić, widziałem jakie są warunki..
Wiem gdzie będziemy mieli dla siebie 2h z Naszą córcią jak się urodzi zanim Paulina trafi z nią na salę:)
Ogólnie ciekawe doświadczenie.. I sporo wiedzy potwierdzonej (dużo czytamy na temat rodzenia i połogu)
Dziś o 19 miting.. a jutro o 18 msza polowa,miting i ogólnie 30 rocznica AA w O-ce..
Wczoraj chyba pierwszy raz w życiu przed zasnięciem "wydarzyło mi się" coś w stylu modlitwy..
Nie było to może jakieś formułkowe, ale od 20 lat chyba najbardziej przypominało modlitwę .. taką dziękczynną.. nie kierowałem jej do jakiegoś konkretnego boga..ale jednak..
Zauważyłem że ja-alkoholik mam wiele rzeczy za które nie tyle mogę co wręcz muszę (taki wewnętrzny przymus) podziękować..
Miłego dzionka wszystkim.. i trzezwych 24h |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Pią 05 Paź, 2018 14:21
|
|
|
świetnie sobie radzisz
o to chodzi by wypełnić czas zajęciami, by nie zostawało nic na nudę.
jak się alkoholik nudzi to zaczyna myśleć a najłatwiej flaszkę na nudę wymyslić |
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Pią 05 Paź, 2018 21:56
|
|
|
A mi się fajnie Ciebie czyta No i chyba jesteś teraz w niezłej euforii, związanej z zaprzestaniem picia... Ponoć po niej zaczyna się faza muru. Wiesz o niej, mam nadzieję?
Trzymam kciuki za całą Waszą Trójkę |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Sob 06 Paź, 2018 06:03
|
|
|
pietruszka napisał/a: | chyba jesteś teraz w niezłej euforii, związanej z zaprzestaniem picia |
Taaaaaa... miesiąc miodowy... fajny czas... |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
Gryzonos
Milczek
|
Wysłany: Sob 06 Paź, 2018 07:48
|
|
|
o fazie muru coś tam wiem.. miesiąc miodowy..hmmm już to kiedyś przechodziłem.. więc zaczynam się pilnować bo ostatnim razem jak się skończył to po kilkunastu dniach piłem już w tym samym rytmie co wcześniej..więc trzeba zaostrzyć obserwację siebie..
dziś 30 lecie aa w o-ce.. nie mam cisnienia żeby siedzieć do końca ..ale mszę, miting i "rys historyczny" chciałbym ogarnąć.. no i może chwilę na potańcówce,ale to już zależy jak się bedzie czuła Paulina
miłego dnia wszystkim |
|
|
|
|
|