Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
We mnie jest jakas tesknota
Autor Wiadomość
Ate 
Nimfomanka netowa

Pomogła: 36 razy
Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 17:30   

We mnie jest jakas tesknota, i co dziwne sama dokaldnie nie wiem za czym, ale jesli jest tesknota to gdzies musi byc odpowiedz na nia, jej spelnienie. Jesli we wrzechswiecie pojawia sie pytanie, to gdzies istnieje na nie odpowiedz.

Ate 
Nimfomanka netowa

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 17:32   

I moze wlasnie chodzi o istneieie Boga, nie wiem , naprawde nie wiem.

Dzis opowiedzialam Wam o sobie duzo wiecej niz przez ostatnie pol roku. :|

Wiedźma 
Administrator

Pomogła: 193 razy
Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 17:34   

Ate napisał/a:
Dzis opowiedzialam Wam o sobie duzo wiecej niz przez ostatnie pol roku. :|

No. Ja aż przysiadłam... :shock:

utopia
[Usunięty]

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 17:35   

Ate napisał/a:
ale jest cos jeszcze , cos czego mozna doswiadczyc, mam taka pewnosc.

no i świetnie:) gdybyś już wszystkiego doświadczyła jaki miało by sens życie? młoda jesteś jeszcze wiele przed Tobą:)

Ate napisał/a:
We mnie jest jakas tesknota,

eee we mnie też:) ciągle mi mało:) jak juz cos osiągnę to po jakimś czasie znów jak ja to mówię "du** mi rwie" aby coś zmienić- cięgle jest mi nie tak- ciągle myślę że może być lepiej:)

stiff 
Uzależniony od netu

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 17:37   

Ate napisał/a:
trudno mi to opowiedziec o tym, ale nie czuje PELNI, mialam kilka krotkich moemntow ze wydawalo mi iz bylam blisko,

Ja bylem nie tylko bardzo blisko,ale miałem wizje ze jestem bogiem,później ścigały mnie demony,aż w końcu wylądowałem w psychiatryku,gdzie szybko wróciłem na swoje miejsce... :wysmiewacz:
Dziś już mogę sie z tego pośmiać,ale byl czas kiedy mnie ciarki przechodziły,kiedy sobie o tym przypominałem... :?

Ate 
Nimfomanka netowa

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 17:43   

utopia napisał/a:
gdybyś już wszystkiego doświadczyła jaki miało by sens życie?
O to chodzi, Utopia czy znasz sens zycia, czy wiesz po co zyjemy?
utopia napisał/a:
Ate napisał/a:
We mnie jest jakas tesknota,

eee we mnie też:) ciągle mi mało:) jak juz cos osiągnę to po jakimś czasie znów jak ja to mówię "du** mi rwie" aby coś zmienić- cięgle jest mi nie tak- ciągle myślę że może być lepiej:)
nie chodzi o osiagniecia, pamietam taki moment gdy zobaczylam Czerwone Wierchy o zachodzie slonca, rozplakalam sie ze wzruszenia, to wszystko dzieje sie w sferze uczuc, jakiegos niesamowitego uniesienia, albo gdy zobaczylam swojego syna, dotknelam go pierwszy raz, poczulam jego zapach, wtedy rosnie serce, wszechogarniajace,poczucie szczescia, a ja wiem ze mozna jeszcze intensywniej czuc
stiff napisał/a:
Ja bylem nie tylko bardzo blisko,ale miałem wizje ze jestem bogiem,później ścigały mnie demony,aż w końcu wylądowałem w psychiatryku,gdzie szybko wróciłem na swoje miejsce
No ladnie mi teraz dowalilaes Stiff, mysle, ze nie zrozumiales o co mi tak napawrde chodzi :|

stiff 
Uzależniony od netu

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 18:17   

Ate napisał/a:
No ladnie mi teraz dowalilaes Stiff, mysle, ze nie zrozumiales o co mi tak napawrde chodzi :|

Myślę ze zrozumiałem,a tylko tak mimo woli mi się z moim skojarzyło...

utopia
[Usunięty]

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 18:34   

Ate napisał/a:
stiff napisał/a:
Ja bylem nie tylko bardzo blisko,ale miałem wizje ze jestem bogiem,później ścigały mnie demony,aż w końcu wylądowałem w psychiatryku,gdzie szybko wróciłem na swoje miejsce
No ladnie mi teraz dowalilaes Stiff, mysle, ze nie zrozumiales o co mi tak napawrde chodzi

hehehe no właśnie o to chodzi to jest pijane myślenie- i wracamy do tego co mówiłam Ci parę dni temu- nie pogodziłaś sie z alkoholizmem- trzeźwiejący alkoholik wie że kiedy przyjdzie czas osiągnie taki stopień wtajemniczenia że będzie czuł tyle szczęścia ile w tej chwili może- nic ponad to:) i nie będzie już chciał więcej:)

Ate napisał/a:
nie chodzi o osiagniecia,

mówiłam również o uczuciach

Ate tak już mamy że ciagle nam mało- trzeba nauczyć się żyć na jednym poziomie a nie na ciągłej huśtawce

Ate 
Nimfomanka netowa

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 18:45   

Cytat:
hehehe no właśnie o to chodzi to jest pijane myślenie- i wracamy do tego co mówiłam Ci parę dni temu- nie pogodziłaś sie z alkoholizmem- trzeźwiejący alkoholik wie że kiedy przyjdzie czas osiągnie taki stopień wtajemniczenia że będzie czuł tyle szczęścia ile w tej chwili może- nic ponad to:) i nie będzie już chciał więcej:)
Nie Utopia, bo ja tak mialam nawet jako dziecko, gdy wpatrywalam sie w chmury i podziwialam ich ksztalty, od zawsze odkad pamietam zadaje sobie pytanie o sens zycia, od zawsze poszukiwalam , po prostu czuje ze musi byc jakis glebszy sens zycia niz codziennosc i tu ocieramy sie o sens zycia i smierci, a moze o Boga ???? Nie wierze ze to tylko tyle, to co przezywamy , mam przeswiadczenie ze istnieje cos wiecej, to niemozliwe zeby bylo tylko tyle, bo dlaczego , skad bierze sie niedosyt ??? Tesknota za czyms? Skoro jest pytanie jest gdzies opowiedz. Tylko, ze ja jej jeszcze nie znam :?

Ate 
Nimfomanka netowa

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 18:58   

Cytat:
Ate tak już mamy że ciagle nam mało- trzeba nauczyć się żyć na jednym poziomie a nie na ciągłej huśtawce
Gdybym sie z tym godzila, zeby zyc na jednym poziomie nie rozwijalabym sie , przeicez to co mam i czuje wystarczy do zycia,calkiem fajnego, a ze ja chce wiecej, moze wiecej ryzykuje, ale moze wiecej tez zobacze,poznam, mam nadzieje.

I nie jest tak , ze jestem nieszczesliwa, czy ciagle rozymslam o tym, ze jest jeszcze "cos", nie, to sa czasami takie przeblyski, jak dzis ,bo o tym rozmawiamy, czy jak widze cos nie do ogarniecia ludzkim umyslem pieknego zastanwaiam sie dlaczego to powstalo, przeciez do egzystencji wystarczylby nam przwod pokarmowy, skad tyle pytan, dlaczego umysl ludzki ma az takie mozliwosci,,po co jest wyobraznia, ot tak sobie????

wolf 
(konto nieaktywne)

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 19:45   

Ate napisał/a:
wolf napisał/a:
.a raczej co sobie dasz wmowic za wartosciowe.
to niemozliwe, bo wglad w moje uczucia, serce i umysl mam tylko ja.

Ate\rodzimy sie , wzrastamy, uczymy, wychowujemy dzieci, pracujemy, bawimy sie, smucimy-------w jakiejs rzeczywistosci. i ona ma na nas wplyw, czy tego chcemy, czy nie. jakos sie do niej odnosimy zawsze.
Twoje osobiste stusnki do czegos tam.............zawsze wynikaja z wzajemnej relacji
nie zyjesz na Marsie......ale mozesz ulec propagandzie marsjanskiego ministerstwa szczescia i poszukiwania sensu w wszechswiecie.
mnie styka, ze widze sens w lataniu pszczoly, w jej pracy nad miodem- styka mi ze widze sens w postepie nauki na potrzeby leczenia chorob, ktore jeszcze niedawno dziesiatkowaly ludzi, styka mi , ze na wschodzie slonce wschodzi , a w upalna letnia noc budzilem sie obok kobiety , ktora kochalem.
plus slowiki, sloik z dzemem i kilka zeta w kieszeni :D

Ate 
Nimfomanka netowa

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 19:50   

To masz super Wolf, naprawde :)
Mnie nie styka, ja bym chciala wiecej, bo gdzies tam na samym dnie serca czuje ze to "wiecej" istnieje, ot co :)

stiff 
Uzależniony od netu

Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 19:51   

wolf napisał/a:
, ze na wschodzie slonce wschodzi , a w upalna letnia noc budzilem sie obok kobiety , ktora kochalem.
plus slowiki, sloik z dzemem i kilka zeta w kieszeni :D

Dokładnie Wolf... 8)
Tylko ze tak było ileś lat do tylu,kiedy mieliśmy po naście lat... :mgreen:

Wiedźma 
Administrator

Pomogła: 193 razy
Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 19:51   

Ate, Ty to w poprzednim wcieleniu byłaś chyba Kolumbem... :roll:

Jagna 
Gaduła

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 19:55   

Ate napisał/a:
Mnie nie styka, ja bym chciala wiecej

Mały żarcik:
Przychodzi facet do apteki
-Poproszę tabletki na pazerność
Farmaceutka przeszukuje zasoby , a facet:
-Tylko duzo, duzo, duzo, duzo, duzo!!!!!!!!!!!!!!!!
;)

Odpowiedz do tematu