Właśnie wróciłam od psychiatry. Fajna babeczka. Wywaliłam z siebie wszystko co się dało. Przepisała mi lek na te moje natręctwa. Powiedziała, że mi pomoże. Ja powiedziałam, że boję się łykać leków, ale ona stwierdziła, że te nie są uzależniające.
_________________ "Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę."
- Kurt Cobain
Na razie mnie wysłuchała, w sumie dużo się uzbierało mojego gadania. Także brakło czasu. Umówiłyśmy się na następne spotkanie. A jutro zaczynam grupę wsparcia. Cieszę się
_________________ "Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę."
- Kurt Cobain
Na razie mnie wysłuchała, w sumie dużo się uzbierało mojego gadania. Także brakło czasu. Umówiłyśmy się na następne spotkanie. A jutro zaczynam grupę wsparcia. Cieszę się
i ja się cieszę że ty sie cieszysz, to coś wspaniałego... poprostu się cieszysz.
Już po grupie Na samym początku popłakałam się, później zaczęli mnie rozśmieszać to mi przeszło Fajnie było, już się nie mogę doczekać następnego wtorku Oprócz mnie i pani terapeutki to sami faceci na grupie Super było
- Kurt Cobain
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum