Nie mam siły żyć |
Autor |
Wiadomość |
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 21:55
|
|
|
Mgiełka - Nie mam siły żyć - i bardzo dobrze najwyższy czas zakończyc to życie - zacząc nowe - swoje i zależne tylko od Ciebie
Nikt tez taki adekwatny do tego życia - mgliste - półprzezroczyste - wilgotne .
Czas poszukać słońca . Chcesz szukać czy chcesz chcieć ?
prsk |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 22:55
|
|
|
sie masz mgiełka - Janioł wita |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
Linka
Moderator
Pomogła: 47 razy Wiek: 59 Dołączyła: 15 Gru 2011 Posty: 2210
|
Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 22:56
|
|
|
Mgiełko to tylko 7 lat, pomyśl o tym jak nie zmarnować kolejnych |
_________________ Na moim niebie zawsze świeci słońce |
|
|
|
|
mgiełka
Milczek
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 06:59
|
|
|
mieszkam na wsi, pracuje jako nauczycielka,przezyłam wstyd , upokorzenie, zdradę,,sprowadził sobie kochanke pania policjan zresztą która mnie straszyła wiezieniem za to iz ja sie nad nim znecam,to było jakis rok temu ,wybaczyłam poszłam na terapie ,ale to nic nie dało dalej tkwie w tym zwiazku , mam 38 lat a czuję sie na 60.Najgorsza jest samotnosc nie mam z kim rozmawiac przyjaciele odeszli gdy zaczał pic,rodzina uwaza ze powinnam przy nim byc bo to choroba.ja wiem ze to choroba ale chory powinien sie leczyc a nie zabijac powoli swoich bliskich,3 lata temu załozono mu niebieska karte.nie wiem co dalej robic, ja juz nie chce tak zyc. |
|
|
|
|
jamesjamesbond
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 07:58
|
|
|
Na czym wg tej pani polegało "znęcanie"? |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 08:29
|
|
|
mgiełka napisał/a: | 3 lata temu załozono mu niebieska karte |
co ??? jak do tego doszło ? na jakiej podstawie ? uderzyłaś go ? sponiewierałaś słowem ? dałaś się sprowokować ? napisz wszystko uczciwie i po kolei a wspólnie znajdziemy jakieś wyjście z sytuacji
chyba, że źle zrozumiałam a ty chciałaś na odwrót napisać, że to ty masz niebieską kartę |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
Ostatnio zmieniony przez evita Sob 28 Sty, 2012 08:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 08:31
|
|
|
mgiełka napisał/a: | sprowadził sobie kochanke pania policjan |
Od czegoś trzeba zacząć miła Mgiełko, więc zacznijmy od pytania, jaki jest stan prawny Twojego mieszkania, tzn. czy mieszkasz "u męża", czy on "u Ciebie", czy mieszkanie jest wspólną własnością?
Nie pytaj nikogo o to, jak i z kim masz żyć, bo to jest Twoje życie |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
mgiełka
Milczek
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 09:43
|
|
|
Żle napisałam , to on sie awanturował, uderzył i rzucał czym popadnie, pytacie na czym polega znecanie psychiczne? a kochanka która przyprowadzał pod dom spedzał u niej noce, rozmawiał przy mnie a ona z tytułu swojej rangi zastraszała mnie,,a 6 i 5 letnie dzieci biegajace w koszulce i paputkach po dworze w styczniu -20 stopni a rozbite samochody, utrata prawa jazdy, patrzenie mi w twarz i plucie to nie jest znecanie psychiczne? |
|
|
|
|
mgiełka
Milczek
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 09:49
|
|
|
grał w zespole po kazdym ciagu pojawiała sie jakas Ona, nocne sms, telefony i tak strednio 4 razy do roku przez 7 lat. pytam to nie jest znecanie psychiczne? a tłumaczył pózniej ze to wszystko przez wódke. |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 09:50
|
|
|
Nie powiem Ci co masz robić, powiem Ci co zrobiłam ja: praca, która daje zabezpieczenie bytu chociaż w pewnym stopniu, wystąpiłam o rozdzielność majątkową żeby nie spłacać jego długów i wszelkich powinności wobec państwa czy innych ludzi, wniosłam o alimenty na dzieci i odcięłam się emocjonalnie.
Jego picie - jego życie. Zaznaczę, że u mnie nie ma przemocy fizycznej i psychicznej też ale on wie, że jest na straconej pozycji. |
|
|
|
|
Linka
Moderator
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 09:53
|
|
|
Cytat: | mieszkam na wsi, pracuje jako nauczycielka,przezyłam wstyd |
wiem, że u zdradzanych kobiet często dominującym uczuciem jest wstyd, ale to on powinien się wstydzić a nie Ty. |
_________________ Na moim niebie zawsze świeci słońce |
|
|
|
|
bunia
Towarzyski
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 26 Maj 2011 Posty: 222
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 09:54
|
|
|
Witaj Mgiełko |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 09:59
|
|
|
Dziubas napisał/a: | Twoja "wredna" współ. |
Wg bonda wszystkie żony i partnerki alkoholików to wredne zołzy uprzykrzające życie biednym misiom. |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 10:04
|
|
|
czy jesteś od niego uzależniona finansowo ? czy ty jesteś głównym najemcą lokalu ? mgiełka napisał/a: | 6 i 5 letnie dzieci biegajace w koszulce i paputkach po dworze w styczniu -20 stopni |
kochasz swoje dzieci ? a może jego kochasz "bardziej" niż dzieci ? nie sądzę żebyś była w stanie poświęcić zdrowie i życie dzieci na rzecz swojego osobistego brutala - prawda ? |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
Linka
Moderator
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 10:15
|
|