|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
znajomość kobiecej duszy |
Autor |
Wiadomość |
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 12:10
|
|
|
dadof2 napisał/a: | do czego? |
...do wolności... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Stokrotka
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 12:11
|
|
|
dadof2 napisał/a: | A co jak zona nie sprzata nie gotuje a i z tym ostatnim sa problemy? A Ty zap..sz jak z piorem w d.... Tez ubostwiac do konca zycia? Moze lepiej skrzydelka sztuczne kupic i od razu bedzie ten aniolek jak to poetycko stwierdzil Michal. Zdobywac i rozpalac? |
Aha to teraz Cię rozumiem. Ale zaznaczam, że rozpalanie, zdobywanie, dbanie dotyczy obojga partnerów. |
_________________ "Ogarnął mnie smutek przed daleką drogą.
Prawda, messer, że taki smutek jest czymś naturalnym nawet wtedy, kiedy człowiek wie, że u kresu tej drogi czeka go szczęście?"
Małgorzata Nikołajewna |
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 12:12
|
|
|
dadof2 napisał/a: | Zapomnieliscie Panowie jeszcze dodac, zeby kwiatki regularnie dawac. |
...co najmniej raz w tygodniu... |
|
|
|
|
|
Stokrotka
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 12:13
|
|
|
ZbOlo napisał/a: | co najmniej raz w tygodniu |
|
_________________ "Ogarnął mnie smutek przed daleką drogą.
Prawda, messer, że taki smutek jest czymś naturalnym nawet wtedy, kiedy człowiek wie, że u kresu tej drogi czeka go szczęście?"
Małgorzata Nikołajewna |
|
|
|
|
dadof2
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 12:13
|
|
|
Stokrotka napisał/a: | takie mam wrażenie, że sobie sam zaprzeczasz. |
Nie, nie zaprzeczam sobie. Nie mam nic przeciwko dbaniu o partnera i zwiazek. Tylko zeby to dzialalo w dwie strony. Tylko o to! |
_________________ ~ ~ |
Ostatnio zmieniony przez dadof2 Pią 01 Kwi, 2011 12:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 12:14
|
|
|
Stokrotka napisał/a: | rozpalanie, zdobywanie, dbanie dotyczy obojga partnerów. |
...i właśnie oto chodzi! W tym przypadku jestem za równouprawnieniem... |
|
|
|
|
|
Halibut
Gaduła
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 12:53
|
|
|
Marc-elus napisał/a: | -Mam dziś rocznice ślubu, miałem zaprosić żonę do teatru, potem spacer nad brzegiem rzeki, na koniec kolacja zrobiona przeze mnie, przy świecach.... ale pomyślałem: na cholerę mi to.... |
Dobra decyzja. Kto by w stare inwestował, dzisiaj ekonomicznie myśleć trzeba, lifting nie pomoże a generalny remont cholernie drogi. Lepiej kasiorkę na piwko wydać. |
|
|
|
|
Halibut
Gaduła
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 12:59
|
|
|
Stokrotka napisał/a: | Ale zaznaczam, że rozpalanie, zdobywanie, dbanie dotyczy obojga partnerów |
Żeby zbierać plony to wpierw sadzić trzeba.
Rozsądnie jednak w jakąś nową dobrze obiecują sadzonkę zainwestować.
Trochę się człowiek postara, nabiega, popracuje a w końcu roślinka dojrzeje i kwiatuszek swój pokaże, pszczółce swojej pracowitej nie raz da się zapylić. |
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 13:02
|
|
|
Halibut napisał/a: | Lepiej kasiorkę na piwko wydać. |
...szybko Ci taki interes się zwróci...
|
|
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 13:04
|
|
|
Halibut napisał/a: | Żeby zbierać plony to wpierw sadzić trzeba.
Rozsądnie jednak w jakąś nową dobrze obiecują sadzonkę zainwestować.
Trochę się człowiek postara, nabiega, popracuje a w końcu roślinka dojrzeje i kwiatuszek swój pokaże, pszczółce swojej pracowitej nie raz da się zapylić. |
...chyba, że jakiś truteń obcy, silniejszy i ładniejszy nadleci... |
|
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 13:12
|
|
|
ZbOlo napisał/a: | chyba, że jakiś truteń obcy, silniejszy i ładniejszy nadleci |
Już Łysiak pisał w Dobrym:
"Jeden tokuje, trajluje, całuje rączki, funduje kolczyki i wuzetki, dżentelmena odwala pod delikatność, a drugi rypie z doskoku, partyzant-ogier, i już ci zdmuchnął twój towar.
Bo dla kobiety delikatność, grzeczność, nienachalność i kulturalność to kupa słówek, one lubią mówić, że to lubią, a jeszcze bardziej lubią, żebyś ty w to wierzył i frajer w to wierzy. Ale życie to nie kino, tylko w filmach jest od cholery bab, które mają orgazmy z samych pocałunków, spojrzeń i uśmiechów. Te na widowni myślą lub nie myślą, bez znaczenia, bo równocześnie myślą ich łydki, ich ciała, ich krew i tego nie można oszukać, uciszyć, zamknąć - nie można wykiwać natury.
Trafił się poeta, klawo, trochę bajeru robi nastrój, ale bez przesady, samo gadanie to ni pies, nie wydra. Jak się trynisz w majtki takiej delikatniej, toś łobuz, bo obrażasz jej cnotę, jej przyzwoitość i moralność, ale jak tego nie robisz, toś dureń, bo obrażasz jej kobiecość, a tego ci ona nie wybaczy.
Tym ćwierkaniem, tym kwiatkiem i hamulcami, grzeszkami bez jaj, bez macanek, bez nachalstwa, wykopałeś sobie grób. Uwierzyłeś rytualnym piskom ('Jak możesz, ja nie jestem taka!') i książkom oraz filmom, w których sukami są wyłącznie dziwki, a obok są jeszcze 'przyzwoite kobiety' i jedne od drugich tak sakramencko się różnią, jakby tylko te pierwsze stworzył chłop za pomocą ku***a, a te drugie Pan Bóg ze swojej gliny."
Też coś w tym jest... |
Ostatnio zmieniony przez Marc-elus Pią 01 Kwi, 2011 13:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
dadof2
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 13:15
|
|
|
Halibut napisał/a: | Rozsądnie jednak w jakąś nową dobrze obiecują sadzonkę zainwestować. |
tylko zeby sie pozniej nie okazalo, ze genetycznie zmodyfikowana i ulepszona wg. dyrektywy unijnej nr 4356.87/43 z domieszka polskiej fantazji |
_________________ ~ ~ |
Ostatnio zmieniony przez dadof2 Pią 01 Kwi, 2011 13:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
dadof2
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 13:17
|
|
|
Marc-elus napisał/a: | Już Łysiak pisał w Dobrym |
nie bede cytowal cytatu ale dzieki Marcelus
niebo sie przejasnia to i mi humorek sie poprawia
ide na rower a jutro bede robic z siebie koguta |
_________________ ~ ~ |
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 13:18
|
|
|
dadof2 napisał/a: | tylko zeby sie pozniej nie okazalo, ze genetycznie zmodyfikowana i ulepszona |
...silikony, tipsy, etc.... |
|
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 13:19
|
|
|
dadof2 napisał/a: | jutro bede robic z siebie koguta |
...obyś "grzebień" miał ukrwiony... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|