Z alkoholikiem "po dobroci"? |
Autor |
Wiadomość |
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:25
|
|
|
jamesjamesbond napisał/a: | Pociesz się, że sytuacja jest też mało komfortowa dla takiego łotra męża |
Osz kurrrrr.....
Wiesz co James, wg takiego myślenia to facet który złamał nos kobiecie, zdemolował mieszkanie, napluł w twarz sąsiadowi, wsiadł w samochód i rozbił się na najbliższym drzewie, oczywiście to wszystko po pijaku, też może poczuć się mało komfortowo jak zakują go i wrzucą do celi, a potem dostanie wyrok.
Chłopie, albo walisz od rana albo leć do poradni dla uzależnionych. Z takim myśleniem to jesteś skazany na picie. |
Ostatnio zmieniony przez Marc-elus Nie 15 Sty, 2012 13:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:27
|
|
|
jamesjamesbond napisał/a: | sytuacja jest też mało komfortowa dla takiego łotra męża. |
Sorry, że tak się grzecznie zapytam. Czy coś brałeś dzisiaj? Pieprzysz jak porąbany......moim zdaniem rzecz jasna |
_________________ |
|
|
|
|
jamesjamesbond
(konto nieaktywne)
|
|
|
|
Estera napisał/a: | jamesjamesbond napisał/a: | Pociesz się, że sytuacja jest też mało komfortowa dla takiego łotra męża |
biedny misio |
Rozumiem twoje intencje jak i może swoje próby iluzji.
Ale muszę ci powiedzieć że mimo wszystko nie zawsze jest tak czarno biało jak się wydaje. |
Ostatnio zmieniony przez jamesjamesbond Nie 15 Sty, 2012 13:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dziubas
(konto nieaktywne)
Pomógł: 16 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Gru 2011 Posty: 1251 Skąd: W-w
|
|
|
|
evita napisał/a: | do du** ci nakopać i bratków tam nasadzić | |
_________________ "Niczego nie oczekuje, niczego się nie boję,
jestem wolny" N.Kazantzakis |
|
|
|
|
esaneta
Moderator
Pomogła: 94 razy Wiek: 52 Dołączyła: 12 Lip 2011 Posty: 3397
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:28
|
|
|
evita napisał/a: | pewnie znalazło by się więcej takich współcośtam, które odnoszą podobne wrażenie |
Ja również do nich należę.
I ja podobnie jak Twoja zona witałam Nowy Rok w asyście policji.
Wierz mi miłe to nie było.
A żeby zrobić Ci "wstyd", to dodam, że mój Pan X był lepszy - wydmuchał 3,6 promila |
_________________ I Love gołąbki Klarci.
|
|
|
|
|
Dziubas
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:29
|
|
|
jamesjamesbond napisał/a: | swoje próby iluzji |
i manipulacji |
_________________ "Niczego nie oczekuje, niczego się nie boję,
jestem wolny" N.Kazantzakis |
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 06 Gru 2011 Posty: 783
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:29
|
|
|
jamesjamesbond napisał/a: | Pociesz się, że sytuacja jest też mało komfortowa dla takiego łotra męża |
Tak, widzę jesteś naprawdę w głębokiej d...... i światełka nadziei nie widać.
Na prawdę szczerze Ci współczuję, mam nadzieje że w końcu przejrzysz oczy.
|
_________________ "jestem ciszą między parą tonów,
które niełatwo się ze sobą godzą" R.M.Rilke ..................................... |
|
|
|
|
jamesjamesbond
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:31
|
|
|
W stosunkach małżeńskich winy rozkładają się po obu stronach, w różnych proporcjach. Niezależnie czy np. obie strony w ogóle ani grama nie piją czy nie stosują fiz/psych przemocy. Ale cieszę się że wy macie za współmałżonków anioły
Zimna nie jestem w d... wypraszam sobie. W tym co zacytowałaś z mojego postu nie ma za dużo kłamstwa, wierz mi. |
Ostatnio zmieniony przez jamesjamesbond Nie 15 Sty, 2012 13:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:32
|
|
|
dobrze, że p. Klara wydzieliła ten wątek, tylko tak jakby pomyliła działy.
powinno być na poprawę humoru |
|
|
|
|
Dziubas
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:35
|
|
|
szymon napisał/a: | dobrze, że p. Klara wydzieliła ten wątek, tylko tak jakby pomyliła działy.
powinno być na poprawę humoru | a nazywać się "Mam spieprzony komfort picia... co robić" |
|
|
|
|
esaneta
Moderator
Pomogła: 94 razy Wiek: 52 Dołączyła: 12 Lip 2011 Posty: 3397
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:36
|
|
|
jamesjamesbond napisał/a: | W stosunkach małżeńskich winy rozkładają się po obu stronach, w różnych proporcjach. |
No Panie James ma Pan słuszną rację, ale jak się to ma do Pańskiego alkoholizmu? |
_________________ I Love gołąbki Klarci.
|
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 06 Gru 2011 Posty: 783
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:45
|
|
|
szymon napisał/a: | dobrze, że p. Klara wydzieliła ten wątek, tylko tak jakby pomyliła działy.
powinno być na poprawę humoru |
Mi tam nie jest do śmiechu. To strasznie smutne jest....
Cytat: | Zimna nie jestem w d... wypraszam sobie. |
A za d...... przepraszam, nieelegancko się wyraziłam, nie każdy alko tak nisko upadł jak ja. |
_________________ "jestem ciszą między parą tonów,
które niełatwo się ze sobą godzą" R.M.Rilke ..................................... |
Ostatnio zmieniony przez zimna Nie 15 Sty, 2012 13:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:50
|
|
|
jamesjamesbond napisał/a: | Zimna nie jestem w d... wypraszam sobie. W tym co zacytowałaś z mojego postu nie ma za dużo kłamstwa, wierz mi. |
James, czy Ty nie widzisz że alkoholikowi nikt nie każe pić? Nie zmusza? Nie zmusza do bicia i znęcania się nad swoją rodziną?
Robi to z własnej nieprzymuszonej woli.
Brzydzę się przemocą w stosunku do kobiet i dzieci. Brzydzę się tym że w naszym kraju przemoc jest kojarzona tylko z przemocą fizyczną, a mało kto szerzej wspomina o maltretowaniu psychicznym.
Dziubas napisał/a: | "Mam spieprzony komfort picia... co robić" |
10/10 Dziubas, biedny ja, żona pić nie pozwala i jeszcze to Jej wina bo mnie prowokuje a potem policje nasyła.... |
|
|
|
|
jamesjamesbond
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:56
|
|
|
esaneta napisał/a: | jamesjamesbond napisał/a: | W stosunkach małżeńskich winy rozkładają się po obu stronach, w różnych proporcjach. |
No Panie James ma Pan słuszną rację, ale jak się to ma do Pańskiego alkoholizmu? |
Ja tam myślę że alkoholizm ma się jakoś tam do stosunków małżeńskich, a jak?- zbyt skomplikowane. |
Ostatnio zmieniony przez jamesjamesbond Nie 15 Sty, 2012 14:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
olka
Gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 21 Gru 2011 Posty: 530
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 13:59
|
|
|
James jako Olka alkoholiczka i narkomanka proszę Cię człowieku strać się z tego wątku!!!! |
|
|
|
|
|