Emocje na wodzy |
Autor |
Wiadomość |
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Sob 22 Paź, 2011 12:30
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | leczył córcię czym innym i w efekcie wczoraj wylądowała w szpitalu |
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Pomogła: 101 razy Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Sob 22 Paź, 2011 16:44
|
|
|
evita napisał/a: | w mojej dziurze to jest full wypas w takim razie ! może masz możliwość przeniesienia jej do jakiejś kliniki specjalistycznej ? | A najśmieszniejsze jest to,że ten szpital pretendował do najlepszych w dziedzinie ginekologii-ostatnio głośno o narodzinach czworaczków,zjeżdżali tu z całej polski leczyć bezpłodność już pod koniec lat 80tych -bo najlepsze wyniki były właśnie tu. Niestety miała bym problemy z dojazdem do innego miasta(moje zdrowotne) a tak mam 15 min na piechotę
Flandra napisał/a: | miała operację? | Ma mieć,po niedzieli biopsja -czekanie- wynik i najprawdopodobniej za ok.2tyg operacja
Teraz weekend i nie ma z kim pogadać a córcia wystraszona i ledwo łapie o co chodz i |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Sob 22 Paź, 2011 18:18
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | czekanie |
czekanie jest najgorsze, niewiadomej się najbardziej boimy
najważniejsze Kicaja, że jesteś w pobliżu
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Sob 22 Paź, 2011 18:24
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | i w efekcie wczoraj wylądowała w szpitalu | Będzie dobrze. |
|
|
|
|
rybenka1
Uzależniony od netu
Pomogła: 92 razy Dołączyła: 19 Wrz 2010 Posty: 3751
|
Wysłany: Sob 22 Paź, 2011 21:17
|
|
|
Kicuniu teraz doczytalam ,przytulam Cie mocno ,wierze ze wszystko z corcia bedzie dobrze . |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Nie 23 Paź, 2011 23:39
|
|
|
Kicajko pisząc z tobą o twojej córce nawet przez myśl by mi nie przeszło, że ledwie dzień później i z moją córką będą jakieś problemy dzisiaj już jest po płukaniu otrzewnej z pozostałości po pęknięciu torbiela na jajniku a przy okazji usunięciu wyrostka zainfekowanego krwią w otrzewnej Operacja była ciężka i długa. Wszystko przyszło nagle, szybko się wyjaśniło i już, mam nadzieję , będzie dobrze. Rozumiem cię wyjątkowo w tych ciężkich chwilach i mam nadzieję, że i u twojej córki skończy się wszystko pomyślnie |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Nie 23 Paź, 2011 23:46
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | Niestety miała bym problemy z dojazdem do innego miasta(moje zdrowotne) a tak mam 15 min na piechotę |
dzięki mojemu uporowi moja córka znalazła się w szpitalu 40 km od naszego miejsca zamieszkania. Nie myślałam o tym czy będę ją miała jak odwiedzić ale ... dzięki Bogu żyje ! prawdopodobnie to własnie uratowało jej życie więc może przemyśl to jeszcze czy ważniejsze jest twoje 15 minut piechotą przepraszam jeśli cię uraziłam i jeśli jednak uważasz inaczej ale czasami warto pójśc na żywioł |
|
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Pon 24 Paź, 2011 00:05
|
|
|
Pęknięcie torbieli na jajniku, krwotok wewnętrzny...
Miałam to samo w wieku 27 lat.
Trzymaj się, Evi. Ważne, że najgorsze córcia ma już za sobą.
|
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Pon 24 Paź, 2011 15:53
|
|
|
evita napisał/a: | przepraszam jeśli cię uraziłam i jeśli jednak uważasz inaczej ale czasami warto pójśc na żywioł |
Wcale nie czuję się urażona i cieszę się,że z Twoją córcią poszło dobrze i też będę trzymać za nią
Rozmawiałam z ordynatorem i nie jest tragicznie-zostaje w szpitalu na długo,będą obserwować,podawać leki a za 10-14 dni może się okazać,że nie będzie potrzebna operacja. |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
|
Ostatnio zmieniony przez KICAJKA Pon 24 Paź, 2011 15:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 01:03
|
|
|
Pati napisał/a: | KICAJKA napisał/a: | (lata Al_anonu,długi staż niepicia mena |
Toż Ty Kicajko ''stara wyga'' jesteś |
Staaw napisał/a: |
Dla mnie młodsza niż dla Ciebie...
(nawet nie chcę myśleć co o mnie powiesz...)
|
Ponieważ pojawiły się wątpliwości, wyjaśniam że moje słowa miały być komplementem w stronę Kicajki, może nie wyszło...
Nooo... że dla mnie nie jest wcale "stara"....
|
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
Ostatnio zmieniony przez staaw Wto 25 Paź, 2011 01:04, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 08:09
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | może się okazać,że nie będzie potrzebna operacja. |
pozostaje więc życzyć córeczce szybkiego powrotu do zdrowia |
|
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 08:46
|
|
|
staaw napisał/a: | wyjaśniam że moje słowa miały być komplementem w stronę Kicajki, może nie wyszło...
Nooo... że dla mnie nie jest wcale "stara".... |
Och Stasiu doskonale rozumiem.....nie musisz siem podlizywać "młodziaku" |
|
Ostatnio zmieniony przez KICAJKA Wto 25 Paź, 2011 08:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 10:06
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | .nie musisz siem podlizywać "młodziaku" |
to siem galanteria nazywa moja droga...... |
_________________ |
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 10:19
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | to siem galanteria nazywa moja droga...... | No z tą "galanterią" ostatnio często się spotykam
Właśnie usłyszałam od siostrzeńca w wieku Stasia ( świeżego tatusia po x2),że jeszcze taka stara nie jestem bo "aż" 10 lat młodsza od jego mamy |
|
Ostatnio zmieniony przez KICAJKA Wto 25 Paź, 2011 10:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Babeta35
Trajkotka
Pomogła: 3 razy Wiek: 58 Dołączyła: 18 Sty 2011 Posty: 1546 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 10:42
|
|
|
KICAJKA, jak córka, przepraszam że do tej pory się nie zapytałam bo byłam zbyt pochłonięta moimi problemami.
Wraca do świata ? |
|
|
|
|
|