Koronawirus |
Autor |
Wiadomość |
Jras4
Docent

|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2020 20:36
|
|
|
evita rozmawiasz z czlowiekiem uczonym ,mającym dyplomy jehehehe ba nawet k*** ,łajdakiem ,pjiakiem a jednak wierzącym ....a co do pomocy i tych 30 srebrnikow to czegos tak blachego nawet nie skomentuje |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
 |
OSSA
Upierdliwiec

|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2020 20:45
|
|
|
olga napisał/a: | Wlasnie sprawdziłam jak przedstawia się sytuacja w Hagen. W tym momencie 6 przypadków....przed miesiącem był pierwszy przypadek..... Teoretycznie już powinna być epidemia ....
Szlag mnie trafia bo ograniczyli komunikacje do minimum a w autobusach tłok.... Będę tracić cztery godziny dziennie na przemieszczanie się do i z pracy |
W Poznaniu w komunikacji miejskiej pustki, rzędy siedzeń za kierowcą , motorniczym w tramwaju odgrodzone taśmą . Dzieci nie chodzą do szkół , rodzice na przymusowym "urlopie" albo przesiedli się do samochodów. Nawet nasz rodzinny koncern obniżył ceny paliwa. Rozmawiałam ze znajomą , która ma mały osiedlowy sklepik z ubraniami. Zamknęła bo nikt nawet nie wchodził by zobaczyć ciuchów, takie potrzeby zeszły na dalszy plan. |
|
|
|
 |
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku

|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2020 22:16
|
|
|
I jak zwykle rzeczywistość przerosła moje wyobrażenia a mialo być o wirusie i skończyło się na wojence dwóch pomagdaleńskich frakcji ….żałość i poruta Panie dziejku….żałość |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
 |
Wiedźma
Administrator

|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2020 23:02
|
|
|
A ja bym bardzo sobie życzyła, żeby Dekadencja pozostała strefą wolną od hejtu.
Reszta internetów się w tym tapla, niech tu będzie enklawa spokoju.
Proszę rozmówców o powściąganie klawiatur, a rozładowywanie emocji - gdzie indziej
Przypominam:
2. Nie oceniamy, nie krytykujemy, nie osądzamy.
Prosimy o szacunek dla siebie nawzajem -
szczególnie wtedy, gdy nie zgadzamy się z czyjąś wypowiedzią.
3. Wypowiadamy się kulturalnie, unikamy wulgaryzmów i obraźliwych epitetów.
Nie używamy słów, które mogłyby poniżać innych lub onieśmielać.
Każdy ma prawo czuć się na forum bezpiecznie. |
|
|
 |
OSSA
Upierdliwiec

|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 08:30
|
|
|
Janioł napisał/a: | I jak zwykle rzeczywistość przerosła moje wyobrażenia a mialo być o wirusie i skończyło się na wojence dwóch pomagdaleńskich frakcji ….żałość i poruta Panie dziejku….żałość |
Janioł nie bądź taki święty , o wirusie piszą i mówią we wszystkich mediach przez 24 godziny na dobę . Zamiast oceniać innych napisz coś ciekawego. |
|
|
|
 |
Jras4
Docent

|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 08:40
|
|
|
OSSA w obawie ze jednnak nas to dopadnie i to śmiertelnie (oby nie ) musze to powiedzieć ,,kocham Cie ,,drogi Rodaku ..miłego dnia ,oby spokojnego . |
|
|
|
 |
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka

|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 08:49
|
|
|
Wdg tego jasnowidza to miał być wczoraj szczyt zachorowań a jest początek. Każdy wierzy w co chce. |
Ostatnio zmieniony przez Maciejka Śro 18 Mar, 2020 08:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jras4
Docent

|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 08:52
|
|
|
juz mają szczepionkę ,a w Chinach liczbba wyleczonych jest coraz wieksza Nprawdę uspokujcie sie i tak w porównaniu z innnymi zakaznymi chistoriamiw historii ludzkosci szybko sobbie poradzili
a dodam że nadchodzi pomoc z Chin i to nie byle jaka |
|
|
|
 |
jal
Gaduła Alkoholik dozgonny.

|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 09:06
|
|
|
NFZ - poprosił nas o odesłanie skierowań do sanatorium w związku z "korona wirusem"... celem nowego przydziału ale kiedy to będzie to tylko On wie ? |
_________________ Mam bardzo silną wolę... robi ze mną co jej się tylko podoba.
Mój fotoblog |
|
|
|
 |
Jras4
Docent

|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 09:07
|
|
|
i prawidłowo ,porostu pojedziesz innym razem . |
|
|
|
 |
evita
[*][*][*]

Wiek: 55 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2925 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 09:51
|
|
|
Jras4 napisał/a: | juz mają szczepionkę ,a w Chinach liczbba wyleczonych jest coraz wieksza Nprawdę uspokujcie sie i tak w porównaniu z innnymi zakaznymi chistoriamiw historii ludzkosci szybko sobbie poradzili
a dodam że nadchodzi pomoc z Chin i to nie byle jaka |
i tu się z Tobą Iras zgadzam widać, że świat na błędach zaczyna się uczyć i oby tylko nie zboczył z drogi przypadkiem |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
 |
|
|
|
 |
OSSA
Upierdliwiec

|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 10:31
|
|
|
jal napisał/a: | NFZ - poprosił nas o odesłanie skierowań do sanatorium w związku z "korona wirusem"... celem nowego przydziału ale kiedy to będzie to tylko On wie ? |
Nie ma tego złego, pojedziesz w innym terminie |
|
|
|
 |
Jras4
Docent

|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 10:32
|
|
|
zboczy jeszcze nieraz ..bo taki jest człowiek nie jest waznne jakim był i co robił ale jakim jest i co zrobi
człowiek który w Angli walczyl na moscie z morderca i terrorystą uratował wiele ludzi ale wyszedł na przepustkę z wiezienia ,przypadek ?
tak i z wirusem jedni sie stosują do zalecenn ale i oni sie zaraża bo jeden człowiek na miliony ludzi powie a co mi tam |
|
|
|
 |
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 10:35
|
|
|
evita napisał/a: | widać, że świat na błędach zaczyna się uczyć i oby tylko nie zboczył z drogi przypadkiem |
Marnechance (czyt. marneszanse), jak powiadają starożytni ..........Holendrzy i oczywiście WK |
|
 |
evita
[*][*][*]

Wiek: 55 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2925 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Śro 18 Mar, 2020 11:48
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Holendrzy i oczywiście WK |
wyjątek potwierdza regułę |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
 |
|
|
|
 |
|