powrót |
Autor |
Wiadomość |
Whiplash
Admin Techniczny
Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 1339 Skąd: White Undercane
|
Wysłany: Pon 27 Wrz, 2021 20:56
|
|
|
Sie ma wampi, kupę lat |
_________________ Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
Szczęście nie jest celem... Jest środkiem transportu. |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9685
|
Wysłany: Pon 27 Wrz, 2021 21:01
|
|
|
No cześć Wampi!
Miło Cię znów widzieć, szkoda tylko, że z problemem.
No ale po to Bozia dała rozum, żeby z niego korzystać -
dobrze, że wiesz co robić, żeby ten problem rozwiązać.
...a jak to było trzy lata wcześniej? Jak to zrobiłaś, że wtedy przestałaś pić?
I co teraz nie zadziałało, że znów zaczęłaś? |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 1492
|
Wysłany: Pią 01 Paź, 2021 13:20
|
|
|
Hallo Wampirzyco !
W poniedzialek sie odezwalas .....a dzisiaj juz piatek .....jak sobie radzisz ???!!! .....
Nie zaniedbuj pisania na forum ......
To pisanie tutaj ....jak ja bylam dosc krotko trzezwa .....bylo czescia mojej terapii dla mnie ......mnie pomoglo , zycze aby Tobie pomoglo ..... |
|
|
|
|
rybenka1
Uzależniony od netu
Pomogła: 92 razy Dołączyła: 19 Wrz 2010 Posty: 3751
|
Wysłany: Pią 01 Paź, 2021 20:31
|
|
|
Witaj |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 09:05
|
|
|
Uwierzyłaś, że jesteś Bogiem a tu bum.
Lekce sobie ważyłaś a z robaczkim nie ma żartów.
Będzie ciężko ale jeżeli wykorzystasz wiedzę która masz to kto wie?
prsk |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
Ostatnio zmieniony przez rufio Sob 02 Paź, 2021 09:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wampirzyca
Trajkotka praca nad samym sobą jest najtrudniejsza
Pomogła: 15 razy Wiek: 50 Dołączyła: 08 Cze 2011 Posty: 1792 Skąd: Transylwania
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 10:04
|
|
|
Hejka cięzki to był tydzień ale trzezwy .....we wtorek poszłam do psychoterapeutki pogadałam sobie stwierdziła ze mam depresje i moje picie jest po to aby poprawić sobie nastrój ...wtedy emocje eksplodują i najczęściej płaczę ......ustaliłysmy że muszę iść do psychiatry idę w poniedziałek po leki i będę chodzić do niej na psychoterapię .....czuję się tak sobie w pracy lubię byc i tam mam lepszy nastrój jestem wśród ludzi których znam i czuję się bezpiecznie .....postanowiłam zerwać z wszelkimi imprezami spotkaniami towarzyskimi knajpami tylko wypady do lasu i spacery
wczoraj po pracy poszłam do kosmetyczki i pierwszy raz odkąd jezdzę samochodem wracając spotkała mnie blokada policji i dmuchanie nie wiem to jakis chyba znak był dla mnie oczywiście byłam trzezwa .....ale ile razy rano jadąc do pracy na kacu mogłam stracic prawko |
_________________ wampirzyca |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 10:07
|
|
|
dzisiaj siedzę sobie robię sos na pizzę z pomidorów jem sobie lody i czuję sie w miarę i nie chcę wracać do tego horroru sprzed tygodnia nie jest łatwo najgorsze są obowiązki dnia codziennego ale mam pewne doswiadczenie i wiem że to wszystko minie i załapę i znowu przestane dostrzegać półki z alkoholem i znowu będę cieszyć się codziennością jak kiedyś |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 10:10
|
|
|
jak udawało mi sie trzy lata być trzezwą ano poprostu przestawiłam sobie myslenie nigdzie nie chodziłam tylko żyłam i to był błąd bo mogłam dalej być trzezwa ale cóż wszystko jest po coś i jak ktoś mysli ze da sobie sam radę to mu życzę powodzenia bo z każdym razem jest coraz ciężej |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 10:26
|
|
|
oczywiscie pomijajac cztery miechy terapii którą przerwała mi choroba szpital no i potem juz tak trzy lata nie piłam znam narzedzia sposoby na głody wszystko to przerobiłam przez trzy lata pamietam jak wogóle juz nawet nie patrzałam w sklepie na alkohol jakby nie istniał no ale jednak przyszła pewnego jesiennego depresyjnego dnia myśl i wtedy czułam że nic mnie nie powstrzyma i wtedy jakbym gdzieś poszła to bym pewnie to przetrzymała ten głód, ale byłam sama |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 10:29
|
|
|
myslę że teraz dostałam ostatnią szansę jestem dojrzalsza ale wiem że jak się jej nie uczepię to nastepnego razu nie będzie bedzie po mnie dlatego tak bardzo tym razem chce powaznie do tego podejść nie ma dla mnie odwrotu albo zyc bez picia albo cmentarz ..... |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 10:38
|
|
|
wcześniej to zachowywałam się jakby to nazwać co mi zrobisz jak mnie złapiesz zabawa w ciciubabkę teraz wiem że to nie o innych chodzi czy mnie złapią tylko o mnie o moje zycie miłego dnia wam życzę ja lecę robić pizzę ...... |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 1492
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 10:55
|
|
|
Witaj Wampirzyco i po dlugiej nieobecnosci Rufio !
Fajnie ze to juz tydzien i trzezwy .....dobrze ze poszlas po pomoc .....to wiesz .....ale ja przypomne .....z tabletkami uwazaj .....tez uzalezniaja .
Radze tez ogladac na Vod.tvp.pl ....Ocaleni .....wybralam dla Ciebie specjalnie kobiete alkoholiczke ....ale czy mezczyzni czy kobiety .....czesc mokrego alkoholizmu mamy identyczny .....dlatego alkoholizm jest choroba .
https://vod.tvp.pl/video/ocaleni,02032021,52221936
https://vod.tvp.pl/video/ocaleni,26012021,51671611
Jest tych odcinkow bardzo duzo ....to tak jak grupa AA ....tylko w domu .....juz latwiej i wygodniej nie mozna ......Hi....Hi...Hi....
Ja juz dosc dlugo nie pije alk. ....ale lubie ten program ogladnac.
I jak glupie mysli o alkoholu lataja po glowie .....znalesc i wlaczyc prognam Ocaleni ....w kubku rozpuszczalny rosolek czy barszczyk czerwony ......
I po ogladnieciu programu ......glupie mysli odchodza ....pozytywny i nie zmarnowany czas ....i znowu dwie godziny trzezwe ..... |
|
|
|
|
wampirzyca
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 11:08
|
|
|
hejka kiwi wiem ale tabletki antydepresyjne pod kontrolą lekarza odpowiednio dobrane nie uzależniają i odpowiednio odstawione moja siostrzenica miała silna depresję brała leki pod kontrolą lekarza i wyszła z tego dziadostwa teraz żyje pełnią zycia i nie bierze leków zobaczymy jak będzie u mnie i czy wogóle je dostanę narazie jestem umówiona na wizyte do psychiatry tak jak ustaliłysmy z psychoterapką i ja się tego słucham |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 11:16
|
|
|
''Udawało'' a powinno być '' Byłam'' tu jest pies pogrzebany ,wtedy żadna depresja a inne cuda nie przerwałyby trzeźwości. |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Sob 02 Paź, 2021 13:15
|
|
|
wampirzyca napisał/a: | Hejka cięzki to był tydzień ale trzezwy .....we wtorek poszłam do psychoterapeutki pogadałam sobie stwierdziła ze mam depresje | to terapeutka od uzależnień ? |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
|