anonim |
Autor |
Wiadomość |
incognito
(banita)
Wiek: 61 Dołączyła: 11 Lut 2010 Posty: 377 Skąd: z daleka
|
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 19:37 anonim
|
|
|
Moje sprawy poszły za daleko mam... wszystko według prawa ....przykro mi o tym pisać bo ... znowu nie bedę z Wami .. wybaczcie no mam takiego ex co to dazy aby mnie niszczyć bo jak moze kobieta byc robokopem.... kocham Was wszystkich mysle ze tylko w realu mogę się spotykac... Wiedxmo kochana same problemy ze mna masz..ale dobrze ze Was mam... i Ptera ,Małgos Stiff upierdliwcu jestem z Toba i za Tobą jezeli cos nie tak powiedziałam.. bo podobno... ale to tylko na priva... no chyba .... Kocham Was bardzo i wiele Wam zawdzięczam .. dzieki , ze mnie znosiliście... mam trudny charakter takiej kochanej wiedzmy z dobrym sercem ale teraz znikam ,,,, bo tak trza :spadaj:
Kocham Was |
Ostatnio zmieniony przez incognito Pią 19 Lis, 2010 19:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
incognito
(banita)
|
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 19:44
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | O cholera....... mam nadzieję, że nic Ci się nie stało |
nie nic i dalej Cię uwielbiam z postami ale z....dla dobra sprawy i mojej i Twej osoby.. Wybacz t |
|
|
|
|
incognito
(banita)
|
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 19:45
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | (zdaje się) pt. "Szczególny dzień?" |
dla mnie zapewne tak ... bo ja przecież nie poczytalna jestem |
Ostatnio zmieniony przez incognito Pią 19 Lis, 2010 19:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 20:09
|
|
|
incognito napisał/a: | Stiff upierdliwcu jestem z Toba i za Tobą jezeli cos nie tak powiedziałam.. bo podobno... |
Wyluzuj i wracaj szybko, bo jestem pewien, ze szybko wrócisz... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
|
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 20:16
|
|
|
incognito napisał/a: | bo ja przecież nie poczytalna jestem | całkiem poczytalna bo mnie jakoś się udaje przeczytac Twoje pisanie |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 20:56
|
|
|
...czekamy... |