|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Nie wychodź za mąż za takiego, co pije. |
Autor |
Wiadomość |
Linka
Moderator
|
|
|
|
|
endriu
(banita)
Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Śro 13 Mar, 2013 18:32
|
|
|
czytałem to już kiedyś, fajna stronka, mam ją w ulubionych... |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
Duszek
Gaduła coraz częściej szczęśliwa
|
Wysłany: Śro 13 Mar, 2013 19:57
|
|
|
Cytat: | dojdziesz do wniosku, że ponieważ nic się nie poprawia, a jest coraz gorzej, musisz wziąć rozwód i odejść z domu,....
A to jest następny rozdział w twojej drodze krzyżowej. Bo on niełatwo będzie się chciał od ciebie odczepić i będzie cię nachodził, szantażował po pijanemu i po trzeźwemu.
|
I tego na swojej "nowej drodze" boję się najbardziej... |
Ostatnio zmieniony przez Duszek Śro 13 Mar, 2013 19:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Linka
Moderator
|
Wysłany: Śro 13 Mar, 2013 20:03
|
|
|
Duszek napisał/a: | dojdziesz do wniosku, że ponieważ nic się nie poprawia, a jest coraz gorzej, musisz wziąć rozwód i odejść z domu,....
A to jest następny rozdział w twojej drodze krzyżowej. Bo on niełatwo będzie się chciał od ciebie odczepić i będzie cię nachodził, szantażował po pijanemu i po trzeźwemu.
myślę, że ks. Maliński ten tekt już dość dawno napisał,
realia trochę się zmieniły, policja częsciej reaguje, mamy więcej narzędzi by bronić się przed przemocą |
_________________ Na moim niebie zawsze świeci słońce |
|
|
|
|
Duszek
Gaduła coraz częściej szczęśliwa
|
Wysłany: Śro 13 Mar, 2013 21:50
|
|
|
Linka napisał/a: | Duszek napisał/a: | dojdziesz do wniosku, że ponieważ nic się nie poprawia, a jest coraz gorzej, musisz wziąć rozwód i odejść z domu,....
myślę, że ks. Maliński ten tekt już dość dawno napisał,
realia trochę się zmieniły, policja częsciej reaguje, mamy więcej narzędzi by bronić się przed przemocą |
Mam złe wspomnienia, ale pewnie to moja wina...Myślę, że ciągle będzie "coś" wspólnego...
Z moim M rozchodziłam się setki razy, wcześniej przeważnie tylko po to, aby go nastraszyć...
Ostatni raz był już świadomym wyborem tzn. chciałam zacząć żyć od nowa
Tak długo "kombinował" na mnie swe sztuczki, aż mu uwierzyłam...
I wiesz mimo, iż ja nie chciałam już tego związku to nie wiem jak to się stało...
Byłam za słaba... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|