Przesunięty przez: pietruszka Wto 01 Lip, 2014 22:27 |
prośba o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
ramadan
Obserwator
|
Wysłany: Wto 01 Lip, 2014 22:09 prośba o pomoc
|
|
|
Drodzy forumowicze. Od października rozpoczynam V rok psychologii na UŚ w Katowicach. Moja praca magisterska dotyczy współuzależnionych żon i partnerek, których mężczyźni uzależnieni są od alkoholu. To właśnie kobiet współuzależnionych poszukuję. Jeżeli któraś z was zechciałaby uzupełnić dla mnie taką ankietę do pracy magisterskiej, to jest dostępna pod adresem:
http://www.ankietka.pl/an...koholikiem.html
Nie chciałabym traktować Was, drodzy forumowicze ilościowo, dlatego pozwolę sobie pozostać wśród Was i jeśli ktoś będzie chciał porozmawiać to zapraszam do kontaktu. Służę pomocą z moim merytorycznym bagażem jak i życiowym doświadczeniem wychowywania się w rodzinie alkoholowej, a obecnie niepijącej. |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Wto 01 Lip, 2014 22:28
|
|
|
Zgodnie z regulaminem, przeniosłam twoją prośbę ramadan, w odpowiednie miejsce.
Jak rozumiem ankieta jest dla tych kobiet, których partnerzy nadal piją? Czyli, jak to mówimy, są czynnymi alkoholikami? |
Ostatnio zmieniony przez pietruszka Wto 01 Lip, 2014 22:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
ramadan
Obserwator
|
Wysłany: Śro 02 Lip, 2014 23:09 Prośba o pomoc
|
|
|
Drodzy forumowicze.
Od października rozpoczynam V rok psychologii na UŚ w Katowicach. Moja praca magisterska dotyczy współuzależnionych żon i partnerek, których mężczyźni uzależnieni są od alkoholu. To właśnie kobiet współuzależnionych poszukuję.
Jeżeli któraś z was zechciałaby uzupełnić dla mnie taką ankietę do pracy magisterskiej, to jest dostępna pod adresem:
http://www.ankietka.pl/an...koholikiem.html
Nie chciałabym traktować Was, drodzy forumowicze ilościowo, dlatego pozwolę sobie pozostać wśród Was i jeśli ktoś będzie chciał porozmawiać to zapraszam do kontaktu. Służę pomocą z moim merytorycznym bagażem jak i życiowym doświadczeniem wychowywania się w rodzinie alkoholowej, a obecnie niepijącej. |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Śro 02 Lip, 2014 23:52
|
|
|
Ramadan, tę prośbę również (!) przenoszę do odpowiedniego działu. Kolejne niezastosowanie się do regulaminu zaowocuje ostrzeżeniem. |
|
|
|
|
Słoneczko
Gaduła Alko/Współ.../DDA/
Pomogła: 18 razy Wiek: 51 Dołączyła: 12 Gru 2012 Posty: 735
|
Wysłany: Czw 03 Lip, 2014 10:29
|
|
|
Ufff, ta ankieta mnie już nie dotyczy |
_________________ "Alkohol może zmienić makijaż rzeczywistości, ale nie ją samą." |
|
|
|
|
|