Co kraj, to obyczaj |
Autor |
Wiadomość |
Jras4
Docent
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 21:24
|
|
|
to menda do zabicja |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 21:32
|
|
|
|
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 21:51
|
|
|
Jras4 napisał/a: | A i pamientaj pijak to nie człowiek |
Tomku z histori to mnie przeskoczysz
ale tu cię mam
pijak to tak przyjęte że pijący alkohol
ale nie koniecznie
ja dużo kaw pijam |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 22:04
|
|
|
Jacek napisał/a: | ja dużo kaw pijam | Ja też.Widać strrrraszne mendy jesteśmy |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 22:11
|
|
|
beata napisał/a: | Jacek napisał/a: | ja dużo kaw pijam | Ja też.Widać strrrraszne mendy jesteśmy |
ja też dużo kaw pijam. to ja pijkawka... pijawka |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 22:26
|
|
|
Jras4 napisał/a: | Czym Ty sie babo łamiesz ..kopni w du** dziada ..i tyle zacznij zyć jak człowiek bez pasożyta ...Zobaczysz odzyjesz a on niech sie zachla albo zrozumie pszejdzie terapie czy co ..i wruci a jak nie to pójdzie w piach ... |
Latwo Ci sie mowi. To wez konpij w du** kogos kogo kochasz. Masz troche racji ale sposob w ktory to mowisz jest delikatnie mowiac niegrzeczny...
Byc moze ona potrzebuje czasu (czytaj kolejnych ran) zeby dojrzec do tak trudnej decyzji.
Jras4 napisał/a: | A i pamientaj pijak to nie człowiek .... |
I to sa slowa alkoholika... Bez komentarza.
Iras na prv Ci wyslalem mala prosbe- przeczytaj prosze. |
|
|
|
|
dlugixp
Towarzyski
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 22:31
|
|
|
Masakra napisał/a: | Latwo Ci sie mowi. To wez konpij w du** kogos kogo kochasz. |
...może i niegrzeczny, ale ile racji w tym jest...
...hmm...kogoś kogo kochasz...
...a może tu by poskutkowała tak zwana "twarda miłość" ? |
|
|
Masakra
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 22:34
|
|
|
Tak ja wiem ze latwo sie mowi. Tylko teraz tak powaznie: ile osob tutaj zrobilo wszystko tak jak podaja w ksiazkach tj "pijesz, zostan sam, papa"?? Podejrzewam, ze nawet jesli ktos tak uczynil to po wieu latach staran i prob pomocy kochanej osobie.
Jest w tym racja owszem tylko pamietaj ,ze teoretyzowac zawszejest latwiej niz zrobic. Zwlaszcza jak sie patrzy z boku i element serca jest wyeliminowany.
Doceniam szczerosc Irasa jednak uwazam ze wszystko mozna powiedziec w sposob delikatniejszy. |
Ostatnio zmieniony przez Masakra Nie 28 Lut, 2010 22:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
dlugixp
Towarzyski
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 22:43
|
|
|
Masakra napisał/a: | Doceniam szczerosc Irasa jednak uwazam ze wszystko mozna powiedziec w sposob delikatniejszy. |
...nie chcę się tutaj mądrować na temat delikatności wypowiedzi, lecz czasem tylko "dobitne" wyłuszczenie sprawy, powoduje, że trafia ona we właściwy sposób do adresata... |
|
|
Masakra
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 22:46
|
|
|
Jasne ze tak- sam lubie "walic prosto z mostu" i jak sie we mnie "wali prosto z mostu" ale to co on pisal bylo niesmaczne zeby nie powiedziec chamskie.
Jak mozna mowic ze alkoholik to nie czlowiek (samemu nim bedac) albo ze pojdzie prosto w dol. Przeciez to jest choroba. Nie chcialbym bedac chorym na raka (co sie nigdy nie stanie ) uslyszec, ze pojde w dol.
Nie wiem jak dla innych ale mnie to troche poruszylo. Nie atakuje Irasa personalnie i nie twierdze ze nie ma racji po prostu uznaje jego wypowiedz za zbyt ostra.
Ok ale nie gadajmy o nim jak go nie ma. Pomijajac ze robimy offtop:) |
Ostatnio zmieniony przez Masakra Nie 28 Lut, 2010 22:48, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 22:51
|
|
|
dlugixp napisał/a: | .a może tu by poskutkowała tak zwana "twarda miłość" | Dobrze mówisz.Bardzo dobrze. |
|
|
|
|
Masakra
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 22:52
|
|
|
Pewnie ze mowi dobrze i co wazne z kultura:) |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010 18:17
|
|
|
Masakra napisał/a: | jest delikatnie mowiac niegrzeczny... |
Masakra napisał/a: |
I to sa slowa alkoholika... Bez komentarza.
Iras na prv Ci wyslalem mala prosbe- przeczytaj prosze. | Czy mam być grzeczny w stylu ...ojejku jak ty cierpisz ...poprostu albo zacznie radykalnie zmieniać życie albo padnie razem z nim ... a pijaczyna nigdy nie pszestanie chlać jak bendzie mu matkowała to każdy wie A skoro tak kocha to właśnie powinna nie raz kopnąć ale poprostu skopać jak buraka ...kłania sie twarda miłość ....A i to z tymi słowami że alkoholika Tak właśnie dlatego to daie mi prawo tak pisać a i Maskarada ...grzecznie to możesz mówić do pawianów ... |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010 18:21
|
|
|
Jras4 napisał/a: | grzecznie to możesz mówić do pawianów ... |
Ty tu nie mówisz do alkoholika, tylko do jego partnerki, więc proszę, żebyś nie używał niecenzuralnych określeń, bo wulgarnych zachowań ma ona dość w domu
KROPKA. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010 18:27
|
|
|
Jras4 napisał/a: | Czy mam być grzeczny w stylu ...ojejku jak ty cierpisz ...poprostu albo zacznie radykalnie zmieniać życie albo padnie razem z nim ... a pijaczyna nigdy nie pszestanie chlać jak bendzie mu matkowała to każdy wie A skoro tak kocha to właśnie powinna nie raz kopnąć ale poprostu skopać jak buraka ...kłania sie twarda miłość ....A i to z tymi słowami że alkoholika Tak właśnie dlatego to daie mi prawo tak pisać a i Maskarada ...grzecznie to możesz mówić do pawianów ... | Iras,ja się z Tobą całkowicie zgadzam...tylko,że mógłbyś użyć trochę grzeczniejszych zwrotów.Bo tak jak pisze Klara dziewczyna ma w nadmiarze chamstwa i wulgaryzmów w domu.I KROPKA. |
|
|
|
|
|