Alkoholizm czynny ukryty |
Autor |
Wiadomość |
taki ósmy
(konto nieaktywne) [*][*][*]
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 12:55 Alkoholizm czynny ukryty
|
|
|
Był moment kiedy myślałem już, że faktycznie chcę przestać pić. nie tak dawno całkiem.
Ale szczęsliwie okazało się, że to nie trzustka mi siada,a tylko prozaiczne wrzody żoładka się odzywają Odetchnąłem
Moim marzeniem- do którego usilnie dążę - jest bycie "alkoholikiem czynnym ukrytym"................. proszę trzymać za mnie kciuki |
|
|
|
|
Monka [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 12:58
|
|
|
Cytat: | Ale szczęsliwie okazało się, że to nie trzustka mi siada,a tylko prozaiczne wrzody żoładka się odzywają |
Się tak nie ciesz.
Bo mnie się dziura zrobiła w żołądku od wrzodów .... i niewiele brakowało,
a nie byłoby mnie tutaj dzisiaj.
Ból bólowi - nierówny.
Dno - DNU .../ tfu/ też nie... |
|
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:00
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Moim marzeniem- do którego usilnie dążę - jest bycie "alkoholikiem czynnym ukrytym"................. proszę trzymać za mnie kciuki |
głupi jesteś? co się będziesz ukrywał? bezsensu- chcesz pic to pij- może wcale nie jesteś alkoholikiem tylko po prostu lubisz chlać |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:01
|
|
|
Monka napisał/a: | Bo mnie się dziura zrobiła w żołądku od wrzodów |
Spoko. Miałem te całą gastroskopię. Kamerka pokazała, że jest tylko leciutka nadżerka. Dwie małe czerwone plamki tylko
I niech mi ktoś powie, że alkohol szkodzi ! ! |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:03
|
|
|
utopia napisał/a: | może wcale nie jesteś alkoholikiem tylko po prostu lubisz chlać |
Dobre !! Aska !! dobre !! |
|
|
|
|
Monka [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:03
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | I niech mi ktoś powie, że alkohol szkodzi ! ! |
A jaki Ty pijesz , że nie szkodzi ????
Bo może to zalezy od tego , jaki się pije ...
Bo mnie ...strasznie szkodził. |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:07
|
|
|
sie masz taki ósmy ten ukryty alkoholizm ma polegać na tym że jak podejdziesz do lady w monopolowym to powiesz - Dzień Dobry jestem Anonimowym alkoholikiem ,poproszę pół litra |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
gocharl
Małomówny
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 62
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:08
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Kamerka pokazała, że jest tylko leciutka nadżerka |
No tak... nadżerka to mały pikuś w porównaniu z innymi chorobami....powodzenia T.Ó.
Hejka Gocha |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:08
|
|
|
Monka napisał/a: | A jaki Ty pijesz , że nie szkodzi ???? |
Głównie Żołądkową Gorzką. Może w tym tkwi tajemnica mojego niezachwianego zdrowia |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:10
|
|
|
andrzej napisał/a: | sie masz taki ósmy ten ukryty alkoholizm ma polegać na tym że jak podejdziesz do lady w monopolowym to powiesz - Dzień Dobry jestem Anonimowym alkoholikiem ,poproszę pół litra |
Nie do końca. Ukryty alkoholizm- w moim wydaniu- ma polegać na tym, że dzień w dzien bede nawalony, a nikt sie nie zorientuje
Utopia ? |
|
|
|
|
gocharl
Małomówny
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 62
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:12
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Ukryty alkoholizm- w moim wydaniu- ma polegać na tym, że dzień w dzien bede nawalony, a nikt sie nie zorientuje |
Hehe...z naciskiem na - Tobie się wydaje,że nikt się nie zorientuje
Hejka Gocha |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:12
|
|
|
utopisz się, choć nie chcę być prorokiem , zresztą pływanie w morzu gorzkiej żołądkowej z powodu koloru tejże może wystąpić jako element ukrycia |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:14
|
|
|
andrzej napisał/a: | zresztą pływanie w morzu gorzkiej żołądkowej z powodu koloru tejże może wystąpić jako element ukrycia |
Po warunkiem, że jest się rudym Ja niestety jestem brunetem |
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:18
|
|
|
też miałem nadzieję "takikolejny" ze wynajde metodę kontrolowanego picia niekontrolowanego ............i dałem ciałą jak to mówią
czyli wniosek u mnie prosty-straciłem conajmniej ostatnie 10 lat na poszukiwanie graala pijaków----------a przecież jestem ateista i powinienem wiedzieć ,że król artur i jego koledzy przy stole nie tylko jedli ,ale i pili ,a jak pili -to potem opowiadali bajki. czyli z baśni o arturze i spotkani rybaka ----guzik wynika- poza symboliką celtycką-a ze celtowie drzewom kult oddawali -niejeden pijak sie potem na drzewie powiesił . amen .
hej |
|
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 15 Paź, 2008 13:42
|
|
|
ósmy- Ty się nie przejmuj że ktoś widzi - olej to - pij skoro daje Ci to szczęście- przecież o to w życiu chodzi aby być szczęśliwym:) |
|
|
|
|
|