Otwarty przez: pterodaktyll Wto 10 Kwi, 2012 11:43 |
wypełnienie ankiety do pracy licencjackiej o DDA |
Autor |
Wiadomość |
bylsobiesmok
Obserwator
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 18:28 wypełnienie ankiety do pracy licencjackiej o DDA
|
|
|
Moi Drodzy! Piszę pracę o DDA, potrzebuję osób, które wypełniłyby króciutką ankietę dotyczącą tego problemu. Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję za pomoc. |
_________________ Iza K. |
|
|
|
|
bylsobiesmok
Obserwator
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 18:42
|
|
|
Ankietę dopiero kończę, po prostu chciałam się dowiedzieć czy znajdą się osoby chętne do pomocy. Najpóźniej jutro podeślę ankietę ; ) |
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 21:29
|
|
|
Smoku, mnie możesz podesłac tę ankietę, wypełnię. |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
głęboka otchłań
Towarzyski
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 10 Gru 2011 Posty: 169
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:12
|
|
|
Ja też wypelnię |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:13
|
|
|
ja też poproszę |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:13
|
|
|
a mnie się nie chce |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:21
|
|
|
Ciekawe chcecie wypełniać czego jeszcze nie ma - jak można traktować kogoś poważnie kto sam siebie nie traktuje poważnie ? Przyszła nieprzygotowana i może kiedyś poda jakąś ankietę napisaną na kolanie . Jeżeli tak ma wyglądać Jej studiowanie a potem Jej praca na kiedyś - na jutro - to ja dziękuję .
prsk |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
bylsobiesmok
Obserwator
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:23
|
|
|
Przesyłam z załączniku ankietę ; ) byłabym bardzo wdzięczna jeśli wypełnioną już podesłalibyście na mojego maila: izabelakonkol@gmail.com pozdrawiam ; ) |
|
|
|
|
bylsobiesmok
Obserwator
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:34
|
|
|
Byłam naprawdę zdziwiona, że jeszcze nikt mnie jeszcze tutaj nie skrytykował i ocenił. Jednak nadszedł ten czas. Wiem jak jest na forach, jednak nigdy nie miałam okazji tutaj zaglądać (mimo, że w życiu było wiele okazji, które mogłyby mnie do tego zachęcić), dlatego wolałam się spytać, byłam w trakcie kończenia jej, jednak pisząc zdanie o treści, że bardzo proszę o odpowiedź oczekiwałam jedynie informacji, czy znajdą się w ogóle chętne osoby. Myślę, że ocenianie kogoś (nie znając tej osoby lub patrząc tylko na jej pojedyncze czynności jest troszkę nie fair). Z drugiej strony, mam nadzieję Rufio, że chociaż troszkę Ci ulżyło pisząc takiego posta ; ) |
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:38
|
|
|
Ja poprzez odpowiedzi na pytania, poznaję siebie, wiem na co w sobie zwrócić uwagę. Robię to dla siebie. I dla osoby, która być może będzie mnie kiedyś leczyć.
Z tego co wiem, nikt nie zmusza do wypełniania. A przy każdej ankiecie jęczenie i niemile powitanie obcej osoby. W końcu zaczną uważać alkoholików za zrzędy i złosliwców. |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
matiwaldi
[*][*][*]
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:38
|
|
|
bylsobiesmok napisał/a: | Z drugiej strony, mam nadzieję Rufio, że chociaż troszkę Ci ulżyło pisząc takiego posta ; ) |
a to nie ocena......? |
_________________ To be, or not to be, that is the question:... |
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:43
|
|
|
Nie. To zlosliwośc. |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:48
|
|
|
bylsobiesmok napisał/a: | Z drugiej strony, mam nadzieję Rufio, że chociaż troszkę Ci ulżyło pisząc takiego posta ; ) |
Nie ulżyło bo nic do Ciebie oprócz merytoryki nie mam - weszłaś tu i zaproponowałaś wypełnienie czegoś czego nie . I jeszcze piszesz , że wiesz jak to jest pomimo ,że nigdy tu nie byłaś - czyli wydałaś już osąd zanim ujrzałaś podsądnych Ty uważasz i nie tylko Ty , że skoro weszłaś na forum alkoholików to już z góry można ich traktować jako króliki doświadczalne i tak tępe , że wszystko łykną .Przygotuj się bardzo dokładnie i dawaj te ankietę i możesz być pewna , ze bardzo poważnie do niej podejdę i nie omieszkam wytknąć Ci wszelkie błędy merytoryczne jakie w niej się pokażą . Czekam |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:51
|
|
|
|
|
|
|
|
bylsobiesmok
Obserwator
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 22:52
|
|
|
Hmmm wydaje mi się, że nie ; ) a jeżeli tak i jeżeli mogłaby ona kolegę urazić, to przepraszam. Myślę, że alkoholicy, czy nie alkoholicy, te złośliwości, to po prostu kwestia charakteru i poczucia własnej wartości ; ) ale już wolę się nie wypowiadać ; p Gonzo dziękuje wsparcie, ryzyko złośliwości i niemiłych odpowiedzi jest nieodłączną częścią for ; ) |
|
|
|
|
|