ODZYSKUJĘ SWOJE ZYCIE, JUŻ WIEM DO CZEGO DĄŻĘ |
Autor |
Wiadomość |
BARBARA
Gaduła Nieśmiała
Pomogła: 4 razy Wiek: 53 Dołączyła: 10 Lut 2013 Posty: 683 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2015 16:58
|
|
|
perełka napisał/a: | Dasz radę a tesciowa przykłada rączkę do twojej wyprowadzki i o tym nie wie. Jej problem. To dobra sytuacja w sensie , że jestes pod ściana , nie ma innego wyjścia. Dostaną to czego chcieli oboje. |
wszystko będzie lepsze od życia z nimi |
_________________ Każdego dnia zaczynaj życie od nowa.
Życie znowu wstępuje w ciebie,gdy się dziwisz,że każdego poranka pojawia się światło. Jesteś szczęśliwy,ponieważ twoje oczy widzą,twoje dłonie czują a twoje serce bije. |
|
|
|
|
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
Pomogła: 67 razy Wiek: 55 Dołączyła: 28 Sty 2013 Posty: 3866
|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2015 17:09
|
|
|
I tak trzymaj a jak Cię najdzie chęć wycofania sie to napisz sobie jak wyglada Twoje zycie pod jednym dachem z nimi albo sobie przypomnij. Sytuacja moze zawsze się na jakiś czas uspokoić przecież. U mnie tak było jak tylko tata z synkiem czuli pismo nosem to w miare było spokojnie ale ja nie przy swoim albo na moich zasadach albo żegnaj. |
_________________ [*] [*] [*] |
|
|
|
|
BARBARA
Gaduła Nieśmiała
|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2015 17:44
|
|
|
perełka napisał/a: | ak Cię najdzie chęć wycofania sie to napisz sobie jak wyglada Twoje zycie pod jednym dachem z nimi |
to napiszę tutaj bo tylko tu mam naprawdę wsparcie |
Życie znowu wstępuje w ciebie,gdy się dziwisz,że każdego poranka pojawia się światło. Jesteś szczęśliwy,ponieważ twoje oczy widzą,twoje dłonie czują a twoje serce bije. |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2015 17:51
|
|
|
BARBARA napisał/a: | Dzięki kobietki jesteście kochane |
odezwę się bo nie tylko dziewczyny Ci kibicują.
takie wpisy jak ten o swiętach z pijakiem są dla mnie ważne.
przypominają, budzą wstyd ale sa potrzebne |
|
|
|
BARBARA
Gaduła Nieśmiała
|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2015 18:14
|
|
|
yuraa napisał/a: | nie tylko dziewczyny Ci kibicują. |
|
|
|
|
|
Duszek
Gaduła coraz częściej szczęśliwa
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 07 Gru 2012 Posty: 719
|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2015 21:17
|
|
|
Basiu trzymam za realizację Twoich noworocznych postanowień. Nowy Rok nowe możliwości Powodzenia |
_________________ Nie można stracić tego, czego nie ma. Nie można zburzyć tego, co nie zostało zbudowane. Można jedynie rozwiać iluzję tego, co wydawało się realne.
|
|
|
|
|
BARBARA
Gaduła Nieśmiała
|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2015 21:20
|
|
|
Duszek napisał/a: | Basiu trzymam |
Dziękuję |
|
|
|
|
matylda35
Towarzyski
Pomogła: 1 raz Wiek: 47 Dołączyła: 09 Sie 2012 Posty: 192
|
Wysłany: Sob 03 Sty, 2015 14:54
|
|
|
Basiu ja również trzymam |
Ostatnio zmieniony przez matylda35 Sob 03 Sty, 2015 14:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
BARBARA
Gaduła Nieśmiała
|
Wysłany: Sob 03 Sty, 2015 15:07
|
|
|
matylda35 napisał/a: | Basiu ja również trzymam |
Dziękuję, ale ręce was rozbolą od tego trzymania |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Sob 03 Sty, 2015 15:10
|
|
|
Basiu uda się |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
BARBARA
Gaduła Nieśmiała
|
Wysłany: Sob 03 Sty, 2015 15:15
|
|
|
Jacek napisał/a: | Basiu uda się |
nie ma innej opcji |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Sob 03 Sty, 2015 16:05
|
|
|
Basia, super plany! |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
BARBARA
Gaduła Nieśmiała
|
Wysłany: Sob 03 Sty, 2015 20:28
|
|
|
smokooka napisał/a: | Basia, super plany! |
Dajecie mi tak pozytywnego kopa że nie może się nie udać, jak nie dam rady sama finansowo to mam koleżankę która chce ze mną zamieszkać. |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Sob 03 Sty, 2015 20:34
|
|
|
BARBARA napisał/a: | to mam koleżankę która chce ze mną zamieszkać. | ha! na początek to pewnie dobrze uważaj jednak, żebyś nadal to Ty rządziła swoim życiem ciężko się żyje z kimś obcym pod jednym dachem, ale jak będziesz bronić swoich granic to i to się ma prawo udać |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
BARBARA
Gaduła Nieśmiała
|
Wysłany: Sob 03 Sty, 2015 21:01
|
|
|
smokooka napisał/a: | ciężko się żyje z kimś obcym pod jednym dachem, ale jak będziesz bronić swoich granic to i to się ma prawo udać |
myślę o niej ale tylko w ostateczności, bardzo chce zamieszkać tam sama bo ja już czuję się tak przytłoczona osobami które chciały rządzić moim życiem że jedyne o czyn marzę to zostać sama, a ta koleżanka ma bardzo przytłaczające zachowania. Czasami mam wrażenie że nie słucha co się do niej mówi, dla mnie jej zachowania są trochę toksyczne. Widzę w niej osobę bardzo uzależnioną od męża i tak szczerze to ona się dla mnie nie nadaje do wspólnego zamieszkania. To z nią miałam zamieszkać w Sochaczewie, i po kilku dniach zobaczyłam jak ona zachowuje się przy swoim mężu, to co zobaczyłam nie podobało mi się, ale tu nie chcę o tym pisać. Także zrobię wszystko aby zamieszkać sama, dzięki smoczku za to ostrzeżenie , dało mi dużo do myślenia. |
|
|
|
|
|