W Andrzejowe uzależnienie od seksu wierzy chyba tylko on sam i jego rodzina, tak więc na spokojnie i bez nerwów.
Po co mu dajecie satysfakcję? Zresztą najprawdopodobniej robi to wszystko po to, żeby jego temat poleciał do kosza. Tymczasem sądzę, że zmienimy tytuł na adekwatniejszy i zostawimy go tutaj ku ostrzeżeniu.
Od tej pory zero ostrzeżeń. Następne kartki polecą o wiele szybciej niż ta kula:
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
Ostatnio zmieniony przez Jonesy Pią 07 Mar, 2014 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 62 razy Dołączyła: 03 Maj 2013 Posty: 2219 Skąd: Małopolska
Wysłany: Pią 07 Mar, 2014 21:47
Jonesy napisał/a:
Apeluję do wszystkich uczestników tej dziwnej dyskusji o delikatne ochłonięcie.
Byłoby mi niewypowiedzianie przykro gdybym musiał wlepić komuś czerwoną kartkę w obronie Endriu.
Ja tez powinnam dostać i prosze to zrobić.
Nie będe przyklaskiwać ani tolerować ludzi pokroju Edriu, który pomimo swoich prowokacji , chamstwa , dwuznacznych propozycji a w razie odmowy ubliżania w prywatnych wiadomościach czuje sie nadal na forum jak u siebie w domu
Garnkotlukom to sie nie pochwaliles , ze knajpe masz ;
nie ladnie z twojej strony a bym zajechala po drodze z Brukseli do Polski
na lampke wina np i ciacho -a co mi tam ja moge ;
Chyba , ze to tylko herbaciarnia,,,,?????
pójdę do spowiedzi i na miting, wezmę żonę do teatru
dzieci na basen, kupię im komórki albo tablety i będę oczyszczony
oczyszczać to Ty byś się musiał gdybyś zdradził żonę z kobietą tego wartą ,która by czuła coś do Ciebie ,Ty do niej i to jest wtedy piękne i warte grzechu i ...zastanowienia się nad sobą i swoim życiem ...a Ty pocieszyłeś się ku**ą i robisz tutaj z siebie gwiazdę filmową hahahaha ...ale wiesz co ...nie dziwi mnie to ..po tym jakim jesteś człowiekiem stać cię tylko na k*** bo żadna przyzwoita kobieta nie da się oczarować ...a Ty myślę ,że nawet nie potrafiłbyś zdobyć takiej kobiety ,za słaby i pusty jesteś ...
yuraa jako zwykły człowiek zgadza się z treścia powyższego postu
yuraa jako moderator musi trzymać sie regulaminu
za inwektywy w kierunku usera endriu
Ostatnio zmieniony przez yuraa Sob 08 Mar, 2014 21:57, w całości zmieniany 2 razy
Pomogła: 39 razy Wiek: 53 Dołączyła: 30 Sie 2013 Posty: 1649
Wysłany: Sob 08 Mar, 2014 09:16
https://www.youtube.com/watch?v=nB2McUIPPIU
wklejam choć nie bardzo wierze ze autor wątku wysłucha...
ja dopiero z tej audycji zrozumiałam jaki to dramat ...
polecam - audycja wiele wyjasnia...
Estero masz rację ..ja akurat zdaje sobie z tego sprawę ,że nie mam prawa ...ale powiedz mi kochana ...jak można komuś pomóc ..poklepując go po ramieniu i z uśmiechem mówić jak to jest cacy ...przecież po tym co napisał co ja zacytowałam to po prostu brak słów,to znak jak bardzo krzywdzi zonę i własne dzieci i jeszcze robi sobie z tego kpiny ... ...i proszę nie zwalajcie wszystkiego na uzależnienie ,na chorobę ...czasami ktoś musi zarobić w "łeb "by się otrząsnął ...a jesli nie to mu tylko "ku*** "pozostają ....a dzieci i zona sobie poradzą ...
milutka, nigdzie nie napisałam co myślę o zachowaniu endriu i nie zamierzam tego robić. po prostu uważam, że jeśli nie oceniamy, to nie oceniamy, a jeśli czuję nieodpartą potrzebę oceny, to mogę to zrobić w inny sposób skierowany bezpośrednio do danej osoby (nie pisałam personalnie do Ciebie )
_________________ mija jedna godzina, potem następna, aż w końcu mija tyle godzin ile trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum