Pomogła: 16 razy Dołączyła: 07 Gru 2012 Posty: 719
Wysłany: Pią 06 Mar, 2015 00:07
Scarlet O'Hara napisał/a:
ze mam sie dobrze
po uszy zakochana....
_________________ Nie można stracić tego, czego nie ma. Nie można zburzyć tego, co nie zostało zbudowane. Można jedynie rozwiać iluzję tego, co wydawało się realne.
Wiem wiem......moze iluzja. ....może oszalalam ale calemu swiatu wykrzyczeć chcę ze motyle w moim brzuchu rozmnazaja sie niczym kroliki......kocham życie i was......chcę by te chwile trwały wiecznie. ...zaakceptowalam...taką jaka jestem.........ze wszystkimi mankamentami.....mam znowu 20 lat !!!!!
_________________ Jeśli masz problem, poznaj jego przyczynę a będziesz szczęśliwszy.
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
Wysłany: Pią 06 Mar, 2015 07:53
ze mam sie dobrze i po uszy zakochana.... ........
Witaj Scarletko!
...że masz się dobrze, to.... dobrze a nawet wspaniale
...żeś zakochana to też byłoby dobrze pod warunkiem, że strzelałaś naprawioną bronią z prostym celownikiem
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/
Wiosna. ....tak idzie wiosna...😄 ....pieruszeczko...a co to sa kajdany miłości? ???hahaha 😙
Biorę to co życie mi przynosi.....po co sie bronić? Po co oszukiwac samą siebie . ......skoro jeste ktoś kto przypomniał mi kim tak naprawdę jestem....jeśli nawet potrwa to chwilę to dla takich chwil warto jest żyć. ......
Na razie nie myślę o tym w kategoriach czegoś na stałe. .......ale zdziwiona jestem że znalazł sie ktos na tym padole i skruszyl ten mur którym sie zabarykadowalam...odgrodzilam od calego świata. ....
Wyniósł w moje zycie nowe tchnienie....świeżość i spojrzenie. ....wszystkie blokady złamał. .......
Po cos się spotkaliśmy. ......teraz muszę brać tyle ile mi potrzeba.....
Nic na siłę. .....a jak i czy w ogóle to sie skończy. .......nie zastanawiam się nad tym......głupot nie zamierzam robić. ..slucham wreszcie siebie......całuję WAS bardzo mocno .....💋💋💋
_________________ Jeśli masz problem, poznaj jego przyczynę a będziesz szczęśliwszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum