Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Wiedźma
Wto 17 Mar, 2020 13:33
Partnerka alkoholika
Autor Wiadomość
Tajga 
(konto nieaktywne)

Pomogła: 19 razy
Wysłany: Czw 05 Mar, 2020 21:52   

jal napisał/a:

Też doświadczyłem wielu chamskich epitetów i ocen... ale nie miałem tyle odwagi co Kiwi aby się przeciwstawić więc "uciekłem" .

:pocieszacz:
Nie można uciekać, My alkoholicy dosyć się już "nauciekaliśmy", od ludzi żeby nie wyczuli wódy,
od odpowiedzialności, od rodziny bo zawracali d**ę, od siebie nawet uciekaliśmy.

Takie powiedzenie jest " Jak się nie będą Ciebie bali, to się będą z Ciebie śmiali".
Akurat dziadziunio nie jest osobą przed którą trzeba uciekać.
Jal, który normalny, dorosły facet kończy post uściskami, przytulaskami, głaskami, buziolami???
:rotfl: widziałeś to gdzieś poza tym wątkiem?

dziadziunio 
Uzależniony od netu
dziadziunio

Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 08:48   

Tajga napisał/a:
Nie można uciekać, My alkoholicy dosyć się już "nauciekaliśmy", od ludzi żeby nie wyczuli wódy,
od odpowiedzialności, od rodziny bo zawracali d***ę, od siebie nawet uciekaliśmy.

Wy nadal niczego nie robicie, tylko galopem uciekacie od siebie. :mysli:
Ewa prepraszam, że jeszcze będę się u Ciebie.... bronił....ale... chcuałbym sprawę doprowadzić do końca... :bezradny:
Lubię pisać i lubię pokazywać to, do czego doszedłem, Nie doszedłem do tego, gdyż byłem ponad inteligentny jak klient z ponad trzydziesto letnim stażem, ale tylko dlatego, że po prostu...... zostałem do tego zmuszony.Pisanie jednak to ch....uj nie frajda w porównaniu.... do śmiechu przy czytaniu tych Waszych pirdoł..... Chcecie.....konsekwentnie... dążycie do tego abym to ja... myślał, przekonany, że WWWWy jesteście moim kłopotem, ale to ja.... nie chcąco jestem tym który nie pozwala WWWWAAM spokojnie spać. :mysli: Jedynym dziś moim kłopotem jest to, aby córka moja zrozumiała ułamki a, że z pół, trzy czwarte i ćwiartka byłem od zawsze dobry, to też dla mnie żadem uwierzecie mi kłopot.
Piałem o tym do Ciebie Ewa. ze swietnie się bawię. Bawię się dopiero teraz gdyż, teraz dopiero.... dziś..... jak zniknąłem.... widzę, że to wszystko ma głboko, we sobie ukryty sens... :radocha: Jeden człowiek na malutkiuej szalupce a przeciwko niemu... w chwil..... zaledwie kilka, zwołanemu całemu jurnemu, wilczemu stadiu?
Może byście tak zebrali wspólne siły, aby bronić tego forum? I uratować je od nadchodzącej nieuchronnie zagłady? Pomaże Wam w tym, choć to smutne koronawirus gdyż ludzie z obawy przestaną także i biegać, na mitingi.... :bezradny:
O czym piszę co, aż tak bardzo Was, denerwuję? Co poruszam, że najpierw pedofillia a dziś pijaństwo .....w którym przyznam szczerze..... trochę WAM.... pomogłem?
ku*** gdzie nadal jesteście i w czym tkwicie, że nie pozwalacie i mi tutaj być? W wiecznych nawrotach? czy w lustrzance której przejawem jest wspólne przeciwko mnie, wasze zgodne... tutaj wreście wystąpienie? cczxc
To nie Wy więc jesteście moim problemem ale ja malutki, i bezbronny wobec stada prawdziwych baranów ( przepraszam barany, za porównanie)....ja..Jestem bardziej wartościowy niż myślałem..........ale uwierzcie mi już tak nie jest i nigdy nie będzie...hi, hi, hi, hi
Miłego dnia. :buziak:
Wychodzę z mała na spacer, dziś w Szczecinie pochmurno, ale ciepło i fajnie jest... :radocha:
Ewa przepraszam jeszcze raz ale...ale...ale świetnie się bawię..... :radocha:
Przytulam delikatnie, dziękując, że mnie przytuliłaś i, że zawsze gdzieś tam, z tyłu mnie byłaś... :buziak:
Bez podtekstów erotycznych, pa :rotfl:

dziadziunio 
Uzależniony od netu
dziadziunio

Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 09:39   

Tibor napisał/a:
Napisał ten, który w swoim wątku ma 99 stron i 2950 postów

Napisałeś trochę mniej niż ja, ale jestem pewien, że nie chciałeś....może nie mogłeś... i przepraszasz....
Wiesz troszkę wszedłem w Twój niesamowity wątek, poczytałem tyćkę i tak...... modlitwa na kolanach rano i wieczorem, wiecne podsumowanie i wieczorne podsumowaanie dnia, rozliczenie z przeszłościo...To tylko parę stron, gdyż nie mam czasu aby tą Twoją wybitność śledzić. Ale pewny już i po tym jestem, ze jesteś od Billa i, ze zrobiłeś ich program....no i co/.... nie krytykowałeś jak pisałem o swoich przypuszczeniach, nie protestowałeś, że piszę o molestowaniu w tym Bogu przychylnym ugrupowaniu..Może...... i nie standartowym i nagminnym.... ale chociaby było nawet jedno takie zachowanie.....to...... ku..rwa o jedno za dużo...
Gdzie byłeś, zaspałeś, nie widziałeś, pominąłeś, :mysli: Miszczu ci jest grane?
A może i sam maczałeś w tym swoje,,, łapki,, i zauważ, że łapki użyłem w przenośni.... :P
Miłego dnia, farbowane liski, miłego dnia...ha, ha, ha ,ha..
Ewa przepraszam serdecznie...przepraszam,,,,, nie chciałem :bezradny:
Ostatnio zmieniony przez dziadziunio Pią 06 Mar, 2020 09:44, w całości zmieniany 1 raz  

dziadziunio 
Uzależniony od netu
dziadziunio

Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 11:15   

Sprzątając kuchnę, zacząłem sam się, do siebie śmiać. została luka....Bo wiecie jak pójdę na kolejny dwuletni urop i po nim, jak Ewa mi pozwoli znowu powrócę..... to być może już????? tak będę umiał pisać, że Tajga po trzecim moim poście uwierzy, ze jestem seryjnym mordercą? i od razu poleci z tym, na policję...hi, hi, hi, hi... :rotfl: :rotfl: :rotfl: .Chciałbym tak.... :mysli:
Spadam już i już , nie marudzę Wam. Tworzcie swoje.... :buziak:

Whiplash 
Admin Techniczny

Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 11:32   

dziadziunio napisał/a:
Chciałbym tak..

To może od razu sam się zgłoś? :mysli:

Szczęście nie jest celem... Jest środkiem transportu.

dziadziunio 
Uzależniony od netu
dziadziunio

Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 12:14   

Whiplash napisał/a:
To może od razu sam się zgłoś?

Byłem, próbowałem, zgłaszałem. :bezradny:
Powiedzieli, że czekają na telefon potwierdzający od Tajgi.... i koleżki z dwudziestosiedmio letnią abstynencją.... :rotfl:
Miłego, wychodzę z małą. W Szczecinie deszcz. :krzyk:

kiwi 
Trajkotka

Pomogła: 28 razy
Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 13:05   

To napisala Linka ....To co napisałąś poza tym, jest obrzydliwe .....dwie osoby ....dwa zdania .....ja nie widze w tym nic obrzydliwego .....tak mysle i tak napisalam !!!!!!

Po pierwsze ....nauczono mnie na terapii mowic prawde .....to dlaczego mam milczec tu na forum ???!!!.....jak mi sie cos nie podoba to pisze . Jestem trzezwa , mam swoje zdanie , i nie wszystkie dziwne rzeczy co tu sa opisywane mi pasuja i jeszcze mam przemilczac .....
I za co dostalam znowu kare ???!!!

Wczoraj spotkalam sasiadke i zapytalam sie co z jej pieskiem ( dawno nie widzialam ) ....odpowiedziala ze byl bardzo chory ....uspiony zostal ....ale mial juz ponad 15 lat.
Mowie do niej ....czas na nowego psiaczka .....a ona mi odpowiada i az zdebialam , bo pasuje do tego co napisalam tutaj i to nie chodzilo o pieska tylko o dzieci !!!!!
Ze ona ma juz 60 lat , a pieski zyja ca 13 czy 15 lat ....i ona by bardzo chciala ale nie wezmie bo ona nie wie jak dlugo bedzie zyla . I jakie to przykre zostawic pieska samego !!!!!!.....wow .....wow .....wow .....
Kurcze ......jakie madre ....dlugoplanowe myslenie u kobiety . Bardzo podziwiam i lubie i szanuje takich ludzi......
Ale to trzeba miec wrodzona inteligencje , pozytywne wychowanie i spokojna aure i pozytywne fluidy ....tak madrze i kulturalnie mowic . Ona martwi sie o zwierzatko o pieska !!!!.....to dlaczego nie mamy martwic sie o dzieci ( ktore przecietnie zyja dluzej niz 15 lat !!!!!).

Fajnie Tajga ze sie odezwalas .....brakowalo mi tu Ciebie !!!!!

I obrazliwe jest nazywanie mnie przez tego Pana Dzidka .....farbowanym lisem !!!!! Wypraszam sobie !!!!!!
Za to powinien dostac jeszcze jedna kare !!!!!

Ja pisze tu na forum, bo lubie !!!! pasuje mi !!!!!
Teraz jeszcze bardziej wiem dlaczego na zadne Grupy AA nigdy nie chodzilam i nie bede chodzic ......bo bym zwariowala siedzac dwie godziny i nic nie mowiac i wysluchiwac takich bylejakich wypowiedzi ......to nie dla mnie .....

Whiplash 
Admin Techniczny

Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 13:16   

kiwi napisał/a:
.to dlaczego nie mamy martwic sie o dzieci ( ktore przecietnie zyja dluzej niz 15 lat !!!!!).

W znakomitej większości przypadków rodzice umierają wcześniej niż dzieci. To naturalna kolej rzeczy - rodzice zazwyczaj są od swoich dzieci starsze. :bezradny:

kiwi napisał/a:
I za co dostalam znowu kare ???!!!

Jak mniemam za:
kiwi napisał/a:
najbardziej pozytywnie pisza tu Panie z wspolzaleznienia ......to jest czescia ich choroby .....wszystko jedno jaki ten Pan jest i jak nie pije alk. to tym paniom wszystko pasuje ......aby byl i one sie bylyby same

Czyli za wrzucenie do jednego wora wszystkich współ z forum i stwierdzenie, że mają pijane zachowania w nosie, byle tylko nie być same. A prawda jest taka, ze dziewczyny walczyły o siebie i takie słowa dotykają je tak samo, jak Ciebie by dotykało, gdyby ktoś Ci wytykał że nie przeszkadza Ci np. to, że sama zachowujesz się jak pijana (np. manipulujesz, kłamiesz, obrażasz).
Żeby nie było niedomówień, NIE TWIERDZĘ, że robisz to co napisałem. Twierdzę, że gdyby tak ci ktoś napisał, to poczułabyś się (a w każdym razie miałabyś prawo się poczuć) urażona.

kiwi napisał/a:
I obrazliwe jest nazywanie mnie przez tego Pana Dzidka .....farbowanym lisem !!!!! Wypraszam sobie !!!!!!
Za to powinien dostac jeszcze jedna kare !!!!!

Nie zauważyłem aby post dziadziunia został przez Ciebie zgłoszony do moderacji :bezradny:

Tajga 
(konto nieaktywne)

Pomogła: 19 razy
Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 13:23   

Skoro już tak bardzo pragniesz polemiki, konfrontacji, dyskusji, czy czego tam sobie ,to proszę.
Co prawda w przeciwieństwie do Ciebie jestem w pracy (jak każdy zdrowy człowiek o tej porze) , nie wiszę na nikim, sama zarabiam na swoje potrzeby, nie spaceruję całymi dniami po plaży chociaż mam do niej 800 metrów.

No to jedziemy.
dziadziunio napisał/a:
Wiesz troszkę wszedłem w Twój niesamowity wątek, poczytałem tyćkę i tak...... modlitwa na kolanach rano i wieczorem, wiecne podsumowanie i wieczorne podsumowaanie dnia, rozliczenie z przeszłościo..

Uważasz to że Tibor się modli za coś niesamowitego?
To chyba dobrze że się modli, nie ważne do jakiego Boga, do Jahwe, Allacha, parasola czy Siły Wyższej.
Co złego jest w modlitwie???
dziadziunio napisał/a:
Bawię się dopiero teraz gdyż, teraz dopiero.... dziś..... jak zniknąłem.... widzę, że to wszystko ma głboko, we sobie ukryty sens... :radocha:

dziadziunio napisał/a:
Ewa przepraszam jeszcze raz ale...ale...ale świetnie się bawię.....
dziadziunio napisał/a:
Sprzątając kuchnę, zacząłem sam się, do siebie śmiać.

Ty Ty wesoły facet musisz być że tak wszystko Cię bawi, no chyba że to już otępienie alkoholowe :mysli:
dziadziunio napisał/a:
tak będę umiał pisać, że Tajga po trzecim moim poście uwierzy, ze jestem seryjnym mordercą?

Dlaczego po trzeciem?
Tak sugestywnie opisałeś swoje fantazje erotyczne patrząc jak Twoja mała córeczka idzie po schodach do łazienki się kąpać....że uwierzyłam w Twoje preferencje seksualne. Nie tylko ja zresztą.
I to był o ten jeden post za dużo.
Tak usilnie chcesz tu być, zaprzyjaźniać się... ( z Moderatorami oczywiście) że mi osobiście się niedobrze robi.

dziadziunio napisał/a:
No idz baranie skubać trawę....

dziadziunio napisał/a:
To nie Wy więc jesteście moim problemem ale ja malutki, i bezbronny wobec stada prawdziwych baranów

dziadziunio napisał/a:
Miłego dnia, farbowane liski

Zanim przeszedłeś na utrzymanie "partnerki alkoholika" pracowałeś w gospodarstwie rolnym?

MY barany, farbowane lisy, Adminka Ewa, Ewunia
hamuj trochę bo Ci wazeliny zabraknie, :mysli: co prawda olej potaniał, to wierzę że dasz radę.
dziadziunio napisał/a:
Powiedzieli, że czekają na telefon potwierdzający od Tajgi

Fakt, zadzwoniłam, ale do koleżanki żeby dowiedziała się co za ptica z tego dziadziunia
:rotfl:
dziadziunio napisał/a:
i koleżki z dwudziestosiedmio letnią abstynencją....

W pale Ci się to nie mieści, co? Dlatego tak jala wyśmiewasz?

dziadziunio napisał/a:
Fara alkoholowe są nie dla mnie

Nie wiem co to fara, ale fora na pewno.
I tego się trzymaj chłopie.
Idź do szafy, wyjmij długie spodnie i bądź konsekwentny, ile razy można się żegnać, tulić przepraszać, głaskać i jak bumerang wracać.
Bo tego że wrócisz jestem pewna :mgreen:

Maciejka 
Uzależniony od netu
dawniej perełka

Pomogła: 67 razy
Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 16:22   

Nie wiem, tu jakieś śledzenie, kontrola, donosy czy jeszcze coś innego się dzieje , że inne osoby wiedzą kto co robi i do kogo? Są jakieś tajne grupy , kółeczka znajomych czy inne licho? Ja też jestem śledzona? :shock:

pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Pią 06 Mar, 2020 20:11   

dziadziunio 
Uzależniony od netu
dziadziunio

Wysłany: Nie 08 Mar, 2020 15:41   

Przepraszam lecz bez instrukcjii obsługi, to chyba,?.... ot tak....jak widać?... nie za bardzo, da radę?
Aby temat spadł na dno...byłem uwierzcie mi na wszystkich...Należy pisać nowe posty we swoich tematach..... :bezradny:
Trzeba napisać, albo wklejać tak jak Kiwi...chociaż ostatni o sąsiadce napisała sama i jestem, pełen podziwu... :brawo:
Innej drogi nie ma...no chyba, ze mnie zablokujecie..o co Was proszę... :prosi:
hi, hi, hi, hi :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Byłem dziś na mitingu, było fajnie. Przy okazji..Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet....
pa....

Whiplash 
Admin Techniczny

Wysłany: Nie 08 Mar, 2020 16:07   

dziadziunio napisał/a:
Innej drogi nie ma...no chyba, ze mnie zablokujecie..o co Was proszę...

Jak Ci tak bardzo zależy, to wiesz, że możesz sobie sam pójść?
:tak:

Jras4 
Docent

Wysłany: Nie 08 Mar, 2020 21:14   

ludzie tu sie nic nie stało poco te kartki hehe
do Dziada ...człowieku weż kamień w reklamówkę i zacznji sie bic po plecach
na koniec dodam sklasyka ,,spiepszaj dziadu ,, to w formie żartu
nadal nie widze tu zadnej awantury

dziadziunio 
Uzależniony od netu
dziadziunio

Wysłany: Czw 12 Mar, 2020 21:51   

Whiplash napisał/a:
Jak Ci tak bardzo zależy, to wiesz, że możesz sobie sam pójść?

I co Miszczu? ( pisownia adekwatna... do umiejętności.....) Mitingi pozamykane, więc napisz troszkę, minimalnie....... o sobieeeeeeeeeeeee......hi, hi, hi
Ludzie tu przyjdą, nie mają gdzie pójść.... :bezradny:
Pokaż siebie i ........zmiany..... jakich we .......sobie...... dokonałeś... już... po zaprzestaniu picia alkoholuuuuuuuu :rotfl:
Byłem na mitingu. W Szczecinie zamknęte na dwa tygodnie..spoko, przeżyjemy
Czy ktoś mnie, w końcu zbanuje?
dobranoc :buziak:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi