|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Trzeżwienie nasz Cyrk Motyli |
Autor |
Wiadomość |
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Sob 23 Maj, 2015 12:20
|
|
|
Pytaj i pomyśl Ladypank - pomyśl to podobno nie boli
prsk |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
Tosia
Trajkotka
Pomogła: 21 razy Wiek: 53 Dołączyła: 06 Lip 2011 Posty: 1559
|
Wysłany: Sob 23 Maj, 2015 12:31
|
|
|
rufio, No co Ty ,wiesz jak boli..myślenie
Mój ból był przeogromny ,gdy zaczęłam myśleć,dostrzegać tego czego..On nie ma ,a ja mając po części ,nie potrafię w pełni cieszyć się życiem .
ladypank33 napisał/a: | Tylko co to ma do alkoholizmu? |
moim zdaniem bardzo dużo tu ,wspólnego mianownika |
_________________ Milosc zaczyna sie od. .....usmiechu :-) |
|
|
|
|
Samsara
Małomówny Sam
|
Wysłany: Sob 23 Maj, 2015 13:34
|
|
|
Oglądałem ten film jak byłem na terapii zamkniętej, płakałem. Janioł napisał/a: | najważniejsze dla mnie było zdanie o tym że zmiana myślenia o sobie i o rzeczywistości to podstawa w trzeżwieniu | Dokładnie tak o tym myślałem, i dalej myśle. esaneta napisał/a: | Nick Vujic byl ze swymi prezentacjami niedawno w Polsce | "Szanowni Państwo,
w imieniu organizatorów .......... mam zaszczyt zaprosić Państwa do uczestnictwa w jednym z największych i najbardziej unikalnych wydarzeń na skalę światową.
Główną gwiazdą planowanego przez nas kongresu jest Nick Vujicic, obecnie największy mówca motywacyjny na świecie. To określenie, to za mało by oddać wielkość tego człowieka. Jak bowiem określić kogoś kto urodził się bez rąk i nóg, a nie tylko nie przeszkodziło mu to w normalnym życiu, ale i stało się siłą do inspirowania milionów ludzi?
To Gigant życia, który odwiedza na drugim końcu świata wioski pełne dzieci zarażonych HIV po to, aby dodać im siły w walce o życie. Wszędzie tam, gdzie innym zagląda strach w oczy, pojawia się Nick. Jego życie i to kim jest niesie niezwykle ważne przesłanie, żyj bez ograniczeń bez względu na sytuację, w której się aktualnie znajdujesz. Pragniemy, aby jego wyjątkowa historia stała się również podstawą wyjątkowego widowiska artystycznego tańca, muzyki i śpiewu, które pobudzą wszystkie zmysły i dadzą ludziom energię do przezwyciężenia swoich ograniczeń.
Mamy marzenie, aby dać szansę Polakom na cudowne chwile, które będą niezwykłą inspiracją do zmian na kolejne pokolenia. Wierzymy, że postawa jaką prezentują Nick Vujicic, Les Brown i wyjątkowi goście będą wyjątkowym preludium do kształtowania takich wartości jak: miłość, wiara, człowieczeństwo wśród ludzi.
Do zobaczenia!Łukasz Milewski"
Cieszę się że dane mi było w tym uczestniczyć. Niesamowite przeżycie, przeszło 35tyś ludzi, wielokrotne owacje na stojąco. Nie jestem do takich rzeczy wyrywny,(owacje), ale jego przesłanie naprawdę jest niesamowite, szczególnie na żywo. ladypank33 napisał/a: | Tylko co to ma do alkoholizmu? | No właśnie :żyj bez ograniczeń bez względu na sytuację, w której się aktualnie znajdujesz.
Tosia SZACUN |
_________________ Jak dbasz tak masz... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|