szantaż |
Autor |
Wiadomość |
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Pomogła: 101 razy Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Wto 06 Kwi, 2010 16:45
|
|
|
Bardzo się cieszę Basiu,że tak konsekwentnie zmierzasz do celu.Ja miałam to szczęście,że złożenie pozwu o alimenty spowodował, iż mój alko po sprawie w sądzie zapił ostatni raz. Trzymam kciuki aby wszystko się udało,abyś nie dała się manipulować. |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Wto 06 Kwi, 2010 21:23
|
|
|
Barbórka napisał/a: | On naciska,żeby wycofać pozew o alim. Oczywiście przemyślałam i tego nie zrobię. Nie wiem tylko ,jak z nim rozmawiać. |
Najlepiej na migi pokazując palcem drzwi |
_________________ |
|
|
|
|
sabatka
Trajkotka I`m going.... współuzależniona
Pomogła: 12 razy Wiek: 37 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1236 Skąd: okolice Wrocławia
|
|
|
|
|
Barbórka
Małomówny
|
Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010 04:18
|
|
|
Witaj Kicajko i inni forumowicze,
Droga Kicajko, myślałam o Tobie wiele razy w kontekście tych alimentów. Muszę przyznać,że u mnie od złożenia pozwu zmieniło się wiele na plus w sprawie finansów. Mąż więcej przeznacza na utrzymanie rodziny, ma jednak problem nadal. Choć ja mu psuję ten komfort picia cały czas.
W sądzie też mi powiedziano, że nie powinnam wycofywać pozwu, bo przy tej chorobie, nie wiadomo, kiedy się znowu spotęguje i "popłynie" kompletnie.
A poza tym to zrozumiał już w spokojnej rozmowie,że te alimenty będą.
Oby się otrząsnął ,jak u Ciebie.
pozdrawiam, udanego dnia |
_________________ Barbórka |
|
|
|
|
sabatka
Trajkotka I`m going.... współuzależniona
Pomogła: 12 razy Wiek: 37 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1236 Skąd: okolice Wrocławia
|
|
|
|
|
|