Czasem też bywają niby lepsze dni |
Autor |
Wiadomość |
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 19:44
|
|
|
Neferetiti napisał/a: | ale za to nic co w domu się psuje nie czeka żeby szukać warsztatów to też jest ważne | No proszę Cię...to ma być argument? Przecież to jego psi obowiązek robić takie rzeczy. Tomoe napisał/a: | To znaczy, że utrzymujesz alkoholika-pasożyta. | To ja trochę zmienię zdanie Tomoe....Utrzymujesz zdolnego alkoholika-pasożyta.Z naciskiem na pasożyt. |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 19:46
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Kurde, żyć nie umierać taki układ......... | I po co On ma przestawać pić? Głupi by był jakby w takim dobrobycie to zrobił. |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 19:48
|
|
|
beata napisał/a: | I po co On ma przestawać pić? |
Też bym nie przestawał. Po jaką cholerę skoro i tak wszystko za mnie by zrobili. Eeech nie trafiło sie i trzeba było przestać |
_________________ |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 19:50
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | . Eeech nie trafiło sie i trzeba było przestać | Ja się cieszę,że Ci się nie trafiło i przestałeś |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 19:51
|
|
|
Cytat: | Ja się cieszę,że Ci się nie trafiło i przestałeś |
Właściwie to ja też........... |
_________________ |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 19:55
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Też bym nie przestawał. Po jaką cholerę skoro i tak wszystko za mnie by zrobili. | Pod koniec picia męża pracowałam tylko ja.On pieniądze na picie tanich winek miał jak coś sobie sprzedał,albo wyciągnął od "kochanej mamusi".No i rano zdychał,kasy nawet na kolę nie miał.Jak On mnie błagał o jedną maleńką zimną coca colę.A ja na złość kupowałam i sama piłam...a On aż mlaskał Taka jędza byłam.Pozostawała Mu tylko kranówa.Na sam koniec swojego pijackiego życia ważył przy wzroście 176cm....całe 65 kg.Bo jeść też Mu nie dawałam. |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 19:57
|
|
|
beata napisał/a: | ważył przy wzroście 176cm....całe 65 kg.Bo jeść też Mu nie dawałam. |
Biedaczek. Takie zbrodnicze eksperymenty na żywym organizmie |
_________________ |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 19:58
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Takie zbrodnicze eksperymenty na żywym organizmie | Sam tak wybrał,to miał. |
|
|
|
|
Neferetiti
Małomówny
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 20:23
|
|
|
Pasożycik nie ma ze mną tak lekko jak by sie mogło wydawać do pieniedzy w domu nie ma dostępu nawet nie prosi się bo i po co tak mu nie dam nawet nie chodzi bo żadne zakupy a jak już się zdarzy że proszę aby dokonaL zakupów to dostaje do ręki odliczone a domagam sie paragonu facet nie ma wyjścia bo inaczej ma szlaban na wszystko np. na papierosyJeszcze byś chciał się zamienić? Pod tym względem jestem taka zawsze odkąd zrozumiałam że inaczej nie może być nie mam zamiaru w tym wzlędzie czekać aż on coś zrozumie |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 20:27
|
|
|
Neferetiti napisał/a: | zdarzy że proszę aby dokonaL zakupów to dostaje do ręki odliczone a domagam sie paragonu facet nie ma wyjścia bo inaczej ma szlaban na wszystko np. na papierosyJ |
Co to za klient... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 20:34
|
|
|
Neferetiti napisał/a: | Jeszcze byś chciał się zamienić? |
Myślę, że nieco spóźniłaś się z tą propozycją |
_________________ |
|
|
|
|
Neferetiti
Małomówny
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 20:44
|
|
|
to bardzo dobrze że się spóźniłam mój sam dokanał takiego wyboru że właściwie można by się zastanawiać czy facet czy baba ni pies ni wydra z jednej strony obiadek ugotowany ciuchy wyprasowane kranik naprawiony ale pozatym w żaden sposób liczyć na niego nie można |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 20:45
|
|
|
Neferetiti napisał/a: | a jak już się zdarzy że proszę aby dokonaL zakupów to dostaje do ręki odliczone a domagam sie paragonu facet nie ma wyjścia bo inaczej ma szlaban na wszystko | Przecież Ty traktujesz Go jak małe dziecko |
|
|
|
|
Neferetiti
Małomówny
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 21:01
|
|
|
no a jak inaczej mam go traktować mam pozwolić żeby mi do reszty zrujnował i tak ten marny żywot proszę bardzo niech rujnuje siebie ale ja nie chcę żeby te resztki które należą jakby do mnie też poszły na zatracenie. Chce tak żyć jak dotąd /tzn. pić/ nie sobie żyje ale wtedy musi mieć świadomość że to będzie się wiązać z utrudnieniami w tym jego świecie przecież chyba o to też chodzi aby odebrać poczucie komfortu i bezkarnego picia .. Na początku naszego wspólnego życia nie byłam taka myślałam facet założył rodzinę zależy mu /przynajmniej tak to deklarował i co guzik prawda cały rok płakałam po kątach bo potrafił wszystko przepić nawet nie myślał że nie będzie na podstawowe potrzeby nie mówiąc o płatnościach |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 21:15
|
|
|
Neferetiti napisał/a: | przecież chyba o to też chodzi aby odebrać poczucie komfortu i bezkarnego picia .. | Ale Ty mu ten komfort fundujesz...dając jeść,na papieroski itp.Chce jeść i palić?Niech na to zarobi.
A powiedz mi jeszcze....skąd On ma kasę na alkohol? |
|
|
|
|
|