Alkoholizm czynny ukryty |
Autor |
Wiadomość |
taki ósmy
(konto nieaktywne) [*][*][*]
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 08:08
|
|
|
utopia napisał/a: | ósmy- Ty się nie przejmuj że ktoś widzi - olej to - pij skoro daje Ci to szczęście- przecież o to w życiu chodzi aby być szczęśliwym:) |
Dobrze powiedziane !! I mądrze.
Tylko widzisz, Joanno. Czlowiek za młodu podjął pewne zobowiązania i cos tam komuś kiedyś obiecał Jak to powiedział poeta ?
"Nikt nie jest samotna wyspą i nie żyje tylko dla siebie"
Trzeba jakos te dwie sprzeczności pogodzić. Chlanie i odpowiedzialnośc za kogoś
Wbrew pozorom się da............... i temu ma własnie służyć mój alkoholizm ukryty
Madrośc ludowa prawi: czego oczy nie widzą tego sercu nie żal !!
Do tego będe dążył z całych swoich sił |
|
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 09:16
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Trzeba jakos te dwie sprzeczności pogodzić. Chlanie i odpowiedzialnośc za kogoś |
to jest dopiero ale bzdura
jak można chlać i być odpowiedzialny- no co Ty gadasz ósemka?
co z Ciebie za alkoholik skoro zobowiązaniami się przejmujesz- ja naprawdę wątpię żeś Ty chory na te samą chorobę co ja- ja myślę że Ty po prostu lubisz pić- daj sobie spokoj z tym trzeźwieniem- jesteś odpowiedzialny, krzywdy nikomu nie robisz, nic nie straciłeś przez picie- co to za alkoholizm? bezsensu - ktoś Ci wmówił |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 11:19
|
|
|
odnoszę wrażenie że są tacy co myślą że bycie alkoholikiem nobilituje
Taki Kolejny ty zwykła pijaczyna jesteś,
co to jest alkoholizm ukryty??? grafik sobie robisz??? kiedy chlasz a kiedy jesteś odpowiedzialny za kogoś, bo zobowiązania za młodu podjąłeś. eeeh,
no coments
taki kawal mi się przypomniał
-tato, chyba jestem gejem
-co ty pi***olisz, synu. gejem to może być jakis Elthon John albo Tomasz Raczek a ty to zwykłym pedałem jestes |
|
|
|
baca
Towarzyski
Pomógł: 1 raz Wiek: 67 Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 204 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 12:25
|
|
|
Powinniscie Jacek i Andryej wasye baby na rekach nosic. Hej!
Taki, zapraszam do Klubu Smakoszy .
Hej! |
_________________ mamy tylko wakacje! |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 19:01
|
|
|
utopia napisał/a: | co to za alkoholizm? bezsensu - ktoś Ci wmówił |
Powaznie tak myslisz ? Wiesz co ? Może i ty masz rację !! Może ja naprawdę nie jestem alkoholikiem tylko najzwyklejszym pijakiem |
|
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 19:05
|
|
|
ósmy-no widzisz i wszystko jasne a nie tłuczesz się bezsensu udowadniając wszystkim w koło że jesteś anonimowy alkoholik- no nie jesteś- ty zwyczajny pijak jesteś po prostu |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 19:08
|
|
|
No to co teraz ?
Chyba spadać mi stąd przyjdzie.Nie wypada przecież, aby normalny czlowiek zadawał się z taką bandą degeneratów jak Wy |
|
|
|
|
montreal
[*][*][*]
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 19:11
|
|
|
Co Wy tak wszyscy chcecie stąd spadać?! Ja sie zaczynam powoli mościć wśród tych wspaniałych Alkoholików i Pijaków a tu nagle wszyscy chcą odchodzić w jakąś siną dal...
"Starless" King Crimson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
_________________ "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię" Jonathan Carroll
|
|
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 19:16
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Nie wypada przecież, aby normalny czlowiek zadawał się z taką bandą degeneratów jak Wy |
no nie wypada-o czym Ty chcesz z nami degeneratami rozmawiać? - ale jak kiedyś staniesz się jednak alkoholikiem to zapraszamy znowu |
|
|
|
|
baca
Towarzyski
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 19:33
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Nie wypada przecież, aby normalny człowiek zadawał się z taką bandą degeneratów jak Wy | pierdzielisz jak potłuczony. A jednak piszesz " Wy" co świadczy o niejakim respekcie wiec siedź i nie pitol. Cytat: | wszyscy chcą odchodzić w jakąś siną dal. | --kolejny co pitoli!! Jakie "wszyscy"?? Jeden nieokreślony i miotający się nałóg wiosny nie czyni!!!
Spokojnie, ja to Takiemu wyłuszczę.
Taki to ja po trosze bo też marudzę. Ale to forma ratunku więc sie od chrumkajcie.
Alkoholicy--- zbieranina wszelkiej maści tych co lubią wypić. Dzielą się na szereg podkategorii .Np. smakosze opoje, pijaki , kompleksiarze i ci co im nie staje.Niektórzy wiedza dlaczego piją-myślacze- a niektórzy nie. Z rzadka wychodzą z dołka ale jednak, i wówczas zakładają fora internetowe aby powspominać jak to kiedys bywało i nieobcy jest im "Syndrom Sztokholmski" względem alkoholu. Enc.Bacy 1973
Hej! |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 19:51
|
|
|
utopia napisał/a: | ale jak kiedyś staniesz się jednak alkoholikiem to zapraszamy znowu |
Ty nie znasz naszego przyjaciela On już był alkoholikiem ,później sie wyleczył i pil kontrolowanie... Teraz jak pisze tez pije kontrola i może przestać kiedy zechce,a ze nie chce wiec pije...
Ewenement porostu... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
baca
Towarzyski
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 20:07
|
|
|
Stiff, Takiego to ja pamiętam z 2-ej generacji robotów.
(Wiedźmo, ty pamiętasz różne sprawy,ile my sie znamy?? Rok czy więcej??)
Tyfus jest(Monka-- ) straszny ale do spacyfikowania.
Otóż stanę za TAKIM że można pic kontrolowanie, a nawet z mlekiem i przez słomkę. !! c
Ale to nielicznym jest dane!!! To trzeba dorosnąć! Osiągnąć spokój olimpijski. A Ósmy chla połowę tego co pisze.
A ja tez mogę nie pić! O! Nawet 4 dni nie piłem i zadyma sie zrobiła! Ale dziś już piję. Pod kontrola baby, co to stwierdziła że sie rozeschnę i browca przytargała chyżym truchtem. Bom jej sexem zagroził!!!!!! To ona mnie w nałóg wpędziła i moje negocjacje z babą.
Hej! |
|
|
|
|
baca
Towarzyski
|
Wysłany: Czw 16 Paź, 2008 20:11
|
|
|
Niemniej przesadza nasz Taki--- bo ja jestem za tym, aby Takiego opatentować!
Albo cóś.Bo on jest NASZ! Forumowy. I kiedys go wyciągniemy!!!
Ejkum, kejkum-- chyba sie nawaliłem!
Ot, co przebiegła baba z porządnego chłopa zrobiła!!!
Hej! |
|
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 17 Paź, 2008 08:40
|
|
|
stiff napisał/a: | Ty nie znasz naszego przyjaciela |
stiff ja pamiętam naszego przyjaciela jak on się "taki jeden" nazywał i w tamtych czasach to nawet coś mądrego udało mu się napisać:) |
|
|
|
|
Lena
(banita)
|
Wysłany: Pią 17 Paź, 2008 08:42
|
|
|
No właśnie, czy to nie TAKI JEDEN mi napisał kiedyś na SOSie, że ja to powinnam książki pisać |
|
|
|
|
|