Zespół Otella |
Autor |
Wiadomość |
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Sob 11 Gru, 2010 10:20
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | zachowujący abstynencje mąż ma objawy ... |
przeczytałam i teraz dopiero sobie zdałam sobie sprawę, że i mój men miał nieomalże wszystkie tego objawy ! on nawet "widział" mnie jak się całuję z kimś w naszym pokoju i walczył z powietrzem oczywiście byliśmy tylko my w tym pokoju i nikogo więcej przykładów i ilości moich wyimaginowanych kochanków mogłabym mnożyć... |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
Kinga26
Małomówny Kinga26
|
Wysłany: Sob 11 Gru, 2010 11:11
|
|
|
pietruszka napisał/a: | Cześć Kingo
No to masz ciężki orzech do zgryzienia. Zapytam za Klarą, czy masz jakieś wsparcie w realu (terapia)? Myślę, ze warto byłoby pogadać z jakimś specjalistą i zadbać o swoje bezpieczeństwo. |
Chodze na grupe AlAnon od lipca.Z tym lipcem dużo się we mnie zmieniło.
Wróciłam do swojego życia, czuje się świetnie.
Małżonek nie pije od sierpnia.
Niestety na żadnym leczeniu, ani mitingu, nie wspominając o wizycie u terapeuty czy psychologa nie był.Świetnie pomaga mu w tym jego rodzina, która to mnie ma za wariatke.
Z łapami się rzuca, bo ma "słabe nerwy" i ja go rzekomo prowokuje.
Teraz jest obrażony - ostatnio dośc definitywnie postawiłam granice, tak jak pisało w tej ksiązce o wapirach.
A przy następnej okazji gdy będzie wybuch agresji, będzie miał na głowie prokuratora.
Oznajmiłam mu to. |
|
|
|
|
Kinga26
Małomówny Kinga26
|
Wysłany: Sob 11 Gru, 2010 11:12
|
|
|
Tomoe napisał/a: | Kinga26 napisał/a: |
Wiem że on moze zrobic krzywde ...
|
Jak to "może zrobić"?
Przecież już robi. |
Na celowniku są wszystcy z którymi się zadaje. |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Sob 11 Gru, 2010 14:17
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | Chodze na grupe AlAnon od lipca. |
Aha, to dobrze, ale gdybyś wsparła się jeszcze terapią, to byłby full serwis
Kinga26 napisał/a: | Niestety na żadnym leczeniu, ani mitingu, nie wspominając o wizycie u terapeuty czy psychologa nie był. |
Tak, pewnie ma cechy psychopatyczne, które zostały wzmocnione przez głód, bo jak to mówią doświadczeni niepijący alkoholicy - jest na "d***".
Kingo, dobrze by było, żebyś poszła na policję i zawczasu założyła "Niebieską Kartę" - dzięki temu, gdy wzywasz policję, przyjeżdżają szybciej i nie lekceważą problemu. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
Ostatnio zmieniony przez Klara Sob 11 Gru, 2010 14:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Żeglarz
Gaduła
|
Wysłany: Sob 11 Gru, 2010 22:26
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | A przy następnej okazji gdy będzie wybuch agresji, będzie miał na głowie prokuratora. |
Życzę Ci konsekwencji. Prawdopodobnie będzie chciał Ciebie sprawdzić. Jeżeli odpuścisz będzie jeszcze gorzej.
Powodzenia |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
|
|
|