Czy picie uprzykrza innym życie? |
Autor |
Wiadomość |
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
|
Wysłany: Śro 14 Lis, 2012 07:42
|
|
|
Dora napisał/a: | To moja prywatna sprawa, i napewno nie będę o tym dyskutować ze współuzależnioną, |
Dora napisał/a: | Liczę, nie piszcie do mnie |
to po co tu jesteś ? zacznij pisać bloga , zablokuj komentarze jest szansa, choć minimalna że zaczniesz sie zgadzać ze sobą i nie będzie powodu do : Dora napisał/a: | Usiłuję się uspokoić nie rzucając bluzgami, bo właśnie wyszłam z siebie |
|
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
Ostatnio zmieniony przez Janioł Śro 14 Lis, 2012 07:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dora
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Śro 14 Lis, 2012 07:50
|
|
|
Janioł, proponuję ignora w dalszym ciągu, bo ja na pewno więcej na żadnego Twojego posta nie odpiszę ! Unikam Cię jak mogę, a Ty za mną łazisz, zakochałeś się, czy może Cię fascynuję ? |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile...
Ryszard Riedel |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
|
Wysłany: Śro 14 Lis, 2012 07:58
|
|
|
Dora napisał/a: | czy może Cię fascynuję ? | ZDECYDOWANIE TO !!!
fascynuje mnie jak długo po zaprzestaniu picia można prezentowac pijane myślenie i tylko tyle i nie robię tego z małpiej złośliwości . Cytat: | a Ty za mną łazisz, zakochałeś się, czy może Cię fascynuję ? | nie pochlebiaj sobie |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
|