odzyskiwanie danych z dysku |
Autor |
Wiadomość |
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Pon 11 Lis, 2013 22:37
|
|
|
pietruszka napisał/a: | Jonesy napisał/a: | Chociaż pewnie wolałabyś znowu za ten dysk zapłacić i mieć wszystkie dane... |
w marcu będzie trzy lata od zakupu, więc po gwarancji... i w sumie... też bardziej mnie dane interesują... |
Spoko spoko Pietruszka. Nie wiadomo, może jeszcze będę musiał "informatycznego kinola" opuścić... I zejść z tego tronu co go sobie postawiłem.
Lepiej Pietruszko bądźmy przez chwilę "mamnadziejami" i "bądźmydobrejmyślami"... I zobaczymy co z tego wyjdzie. Może do tego czasu Halloween przypomni sobie co zapomniał o tym co gdzieś kiedyś poczytał o połączeniu kabelków i Ci doradzi, bo wiesz, niewykluczone, że to co ja Ci napisałem, to tylko taka pozerka była (chociaż byłoby to działanie podświadome wtedy, niezamierzone. Ale w końcu alkoholikiem jestem, to kto wie co tam mi we łbie siedzi) |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Pon 11 Lis, 2013 22:37
|
|
|
szymon napisał/a: | bezprzewodowy se kup teraz | dowcipniś...
ale pewnie to przemyślę, tylko dużo droższe są... (ale jak doliczyć koszt odzysku danych to nawet tanio wychodzą ) |
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pon 11 Lis, 2013 22:42
|
|
|
pietruszka napisał/a: | dowcipniś... |
troche... ale w firmie mamy taki jako "łącznik" danych i sprawdza się... leży koło routera i czeka na polecenia |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
|
|
|
|
endriu
(banita)
Pomógł: 18 razy Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 09:14
|
|
|
ja sobie co jakiś czas zgrywam wszystko na DVD (2 kopie) i trzymam w dwóch różnych miejscach (praca, dom) jak jedno spali to będzie w drugim miejscu...
Trzeba trzeźwo myśleć tylko... (żart) |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 10:16
|
|
|
esaneta napisał/a: | czasami uczeń przerasta mistrza |
nooo i mistrz coby na znaczeniu we własnych oczach nie stracił powinien uczniowi utrzec noska |
|
|
|
|
|