Jonesy na pre..... |
Autor |
Wiadomość |
matiwaldi
[*][*][*]
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 13:13
|
|
|
Jonesy napisał/a: | do śmietnika |
nie zgadzam sie na śmietnik ....
wreszcie doczekaliśmy sie odważnego,który chce działać ....mam poparcie i jest Nasz !!!!
szukam elektoratu i zgłaszam wniosek obywatelski....acha potrzeba nam jeszcze tylko 100000 podpisów ..........
1. matiwaldi
............następny
|
_________________ To be, or not to be, that is the question:... |
|
|
|
|
leon
Trajkotka
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 13:18
|
|
|
matiwaldi napisał/a: | Jonesy napisał/a: | do śmietnika |
nie zgadzam sie na śmietnik ....
wreszcie doczekaliśmy sie odważnego,który chce działać ....mam poparcie i jest Nasz !!!!
szukam elektoratu i zgłaszam wniosek obywatelski....acha potrzeba nam jeszcze tylko 100000 podpisów ..........
1. matiwaldi
............następny
pomyliles procedure Kolego...,inicjatywa obywatelska nie ma nic wspolnego z ubieganiem sie o mandat posla,w konsekwencji sukcesu desygnowaqnia na premiera,czyli formowanie rzadu,ktory zgodnie z konstytucja zaprzysieze prezydent....
|
|
_________________ I'm not beaten,I'm just going for a little walk
Magoichi Saika |
|
|
|
|
leon
Trajkotka
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 13:22
|
|
|
Na ludzki jezyk nie potrzebujesz ani jednego podpisu,aby sie ubiegac...,o mandat... |
Magoichi Saika |
|
|
|
|
matiwaldi
[*][*][*]
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 13:27
|
|
|
leon napisał/a: | nie potrzebujesz ani jednego podpisu,aby sie ubiegac...,o mandat... |
wiem.....wystarczy przejechać na czerwonym............ |
|
|
|
|
leon
Trajkotka
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 13:30
|
|
|
matiwaldi napisał/a: | leon napisał/a: | nie potrzebujesz ani jednego podpisu,aby sie ubiegac...,o mandat... |
wiem.....wystarczy przejechać na czerwonym............ |
Mowie o konstytucji polskiej,czyli o podstawach wyboru ludzi,ktorzy rzadza w Twoim imieniu...,ale skoro zartujesz...,to fajnie jest... |
Magoichi Saika |
|
|
|
|
matiwaldi
[*][*][*]
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 13:33
|
|
|
leon napisał/a: | ale skoro zartujesz |
wybacz,ale tylko na tym sie znam .......
nie znam wszystkich przepisów ,ordynacji, ustaw a i o konstytucji wiem niewiele ......
ale lubię Jonesy, i będę na Niego głosował !!!!!
|
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 13:35
|
|
|
No nic, pomarzyliśmy sobie, pożartowaliśmy i fajnie.
W praktyce po pięciu minutach "wyszło by" że jestem alkoholikiem i miałbym pozamiatane. A fakty i expressy zrobiliby mi z życia jesień średniowiecza.
Ale wciąż realizuję moje małe anarchistyczne zapędy i podżegam żonę do kandydowania na sołtysa naszej nowej miejscowości
Ale na śmiertelnie poważnie - u nas jest już taka tragedia, że naprawdę mógłbym startować żeby spróbować jakoś ten burdel ogarnąć. |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
leon
Trajkotka
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 13:40
|
|
|
matiwaldi napisał/a: | leon napisał/a: | ale skoro zartujesz |
wybacz,ale tylko na tym sie znam .......
nie znam wszystkich przepisów ,ordynacji, ustaw a i o konstytucji wiem niewiele ......
ale lubię Jonesy, i będę na Niego głosował !!!!!
| Jest ok,myslalem,ze swiadomy elektorat jestes... ,znam konstytucje polska w zakresie prawa wyborczego...,bo maniak jestem,jak za strajk w stanie wojennym mnie wyrzucili,to z urzedu stalem sie znawca ustawy zasadniczej...,ktora zmienilismy po 89-tym... |
Magoichi Saika |
|
|
|
|
leon
Trajkotka
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 14:04
|
|
|
leon napisał/a: | W praktyce po pięciu minutach "wyszło by" że jestem alkoholikiem |
dokladnie wykopia ci,ze byly pijak...,choc mlody bush zdeklarowany alko a 2 kadencje sluzyl panstwu... |
Magoichi Saika |
|
|
|
|
leon
Trajkotka
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 14:07
|
|
|
No i powyzszy przyklad,cytowalem jonesy a wykazuje,ze siebie... |
Magoichi Saika |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 14:52
|
|
|
Jonesy!
Mój głos też masz.....
...i nie kończ domu, tylko kandyduj. Niebawem kupisz sobie nowy dom. Większy
P.S.
Jeśli Jurek albo Smoka nie zauważą Twojej prośby, to ten offtop przeniosę wieczorkiem do HydeParku. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
Ostatnio zmieniony przez Klara Pon 25 Lis, 2013 14:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 14:58
|
|
|
No to mógłby być problem, bo to jest właśnie mój dom, a raczej to będzie nasz dom. Bo część naszej duszy w nim już jest zaklęta.
Ale oczywiście nie mogę dawać złego przykładu i sobie kursować helikopterem w tę i wew tę na koszt podatników, bo tak się po prostu nie godzi. A tam w tej Warszawie żyć się nie da. A ja bez moich dziewuch też bym nie chciał żyć.
Musiałbym chyba siedzibę premiera przenieść do mojej wiochy Albo skorzystać z tej naszej, jakże niezwykle rozwiniętej, infrastruktury internetowej, zwłaszcza LTE, która według każdego operatora jest dostępna w całej Polsce, ale nie u mnie |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
matiwaldi
[*][*][*]
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 15:01
|
|
|
Jonesy napisał/a: | według każdego operatora jest dostępna w całej Polsce, ale nie u mnie |
i właśnie dlatego powinieneś rządzić,aby to zmienić .....!!!! |
|
|
|
|
Whiplash
Admin Techniczny
Wiek: 46 Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 1340 Skąd: White Undercane
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 15:07
|
|
|
Jonesy napisał/a: | zwłaszcza LTE |
LTE jest przereklamowane... U mnie zasięg LTE jest, a jakże, ale testowałem go i mam 2Mb downloadu, jak się u operatora dowiedziałem, wina leży w łączach pomiędzy BTSami, które są wąskim gardłem... Także ęternetów szukaj lepiej gdzie indziej. |
_________________ Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
Szczęście nie jest celem... Jest środkiem transportu. |
|
|
|
|
ant69
Towarzyski ant69
|
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013 15:08
|
|
|
Jonesy napisał/a: | za jazdę pod wpływem od 0,22 do 0.3 promila jedno, ale tylko jedno ostrzeżenie, odebrane prawko na okreśłony okres i zwrot po zaświadczeniu od lekarza biegłego że delikwent nie jest czynnym alkoholikiem |
Wszystko OK
Ale uwierz mi, nie spotkałem się z przypadkiem kiedy to ktoś inny niż czynny alkoholik świadomie siada za kierownicą pijany... albo z takim podejrzeniem.
Poza tym mój głos też masz (jeżeli się głosy alkoholików liczą) pomimo tego że też miałem zabrane "szmaty" (od tego czasu jestem alkoholikiem "nie"czynnym ) |
|
|
|