drobny problem |
Autor |
Wiadomość |
Zagubiona
Trajkotka
Pomogła: 21 razy Wiek: 39 Dołączyła: 26 Gru 2012 Posty: 1288
|
Wysłany: Sob 15 Lut, 2014 09:49
|
|
|
Początek marca to długi termin?
Zrobiłeś pierwszy krok i
Słowa są ważne ale wtedy kiedy ktoś (w tym przypadku ja) dzieli się doświadczeniem albo opisuje swój stan, a nie wtedy kiedy zastępują działanie. |
_________________ "Depresja, to ciało, które chce żyć i umysł, który chce umrzeć." |
Ostatnio zmieniony przez Zagubiona Sob 15 Lut, 2014 09:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
karghul
Milczek cześć
|
Wysłany: Sob 15 Lut, 2014 09:54
|
|
|
Uh, w sumie to bardzo długo próbowałem sam sobie z tym poradzić, trochę negowałem, dużo właśnie gadania było.
Na to forum trafiłem przypadkiem, i przez tą historię trochę otrzeźwiałem.
http://komudzwonia.pl/vie...der=asc&start=0
Nie.anioł, dzięki |
_________________ Mam tylko drobny problem z grami. |
Ostatnio zmieniony przez karghul Sob 15 Lut, 2014 09:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Sob 15 Lut, 2014 12:31
|
|
|
karghul napisał/a: |
Jędrek napisał/a: | karghul napisał/a: | Potem człowiek zaczyna uciekać myślami do klawiatury, szybko się nudzi ludźmi i wogóle życiem. |
Jaki człowiek? |
Człowiek uzależniony, czyli - jak już koledzy mi wytłumaczyli - ja. |
Dziękuję za sprecyzowanie, bo przez chwilę się rozproszyłem o czym chcesz mówić... albo o kim. Dla mnie to ważne żebym nie uciekał od siebie. Wiem kim jestem, co robię i co mówię...i co myślę.... a to myślenie często jest obłędne i dlatego chodzę na spotkania z ludźmi, którzy mają podobny problem. Słysze tam o sprawach, o których gdzie indziej bym nie usłyszał.... o sprawach, które bezpośrednio mnie dotyczą... o sprawach, o których zapominać mam tendencję... a jak zapomnę to co?.... to zaczynam od nowarobić to samo.... uciekam. i du**.
Swojego czasu przesiedziałem ileś tam nocy przy kompie.... otoczony browarami i papierochami.... Ostatecznie wybrałem alkohol. |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
|
|
|
|
margo
Trajkotka
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 12 Sie 2013 Posty: 1881
|
Wysłany: Śro 19 Lut, 2014 10:57
|
|
|
Cześć Karghul
Ja na pierwszą wizytę u terapeuty czekałam 3 miesiące... To na początku marca to bardzo fajny termin jest, dasz radę |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Śro 19 Lut, 2014 13:09
|
|
|