Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Wiedźma
Czw 06 Kwi, 2017 20:08
PUB czyli Przemilna Ubojnia Bajkopisarzy.
Autor Wiadomość
Jurek
Gość
Wysłany: Śro 05 Kwi, 2017 16:43   

[quote="szymon"]
Jurek napisał/a:
TU CI NAWET TE ELITARNE JEDNOSTKI

a możesz podać przykłady nicków, bo wydaje mi się, że zaczynasz obrażać innych, mało to smaczne

szymon,.. a co to ja CIA czy ki czort,.. każdy wie co pisze i pod jakim nickiem i albo to ten ktoś przyjmie albo odrzuci ze wskazaniem na odrzuci ,.
powtórzę to samo co powiedział Różalski( MMA) na YouTubie ,.nikt w necie nie jest niewidzialny jakby to sie komuś wydawać mogło i każdego da sie namierzyć jakby tak o ścisłość chodziło tylko na jake mnie to cholere to tego nie wiem,.. każdy ma własne sumienie własny rozum i dla mnie to wystarczy i nie piernicz o obrażaniu bo nie tak mnie tu z bloterm zmieszano tylko że ja mam to w czterech literach a Ty najwidoczniej jeszcze za kiepski jesteś na takie to tamto i podatny na urazy co o trzeźwości nie zaświadcza zbyt dobrze . :bezradny: :bezradny: :bezradny:

pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Śro 05 Kwi, 2017 18:43   

Jurek napisał/a:
największym osiągnięciem tego forum jest stworzenie tego właśnie działu otwartego ,. TU CI NAWET TE ELITARNE JEDNOSTKI,.. TUTAJ MOGĄ WRESZCIE POZBYĆ SIĘ MASEK Z RYJÓW nakładając kolejne etykietki, czyli kolejne nicki, kolejne machy,. ale to pozwala im na bycie sobą,.. tu mogą wywalić z siebie ten psychiczny gnój w jakim siedzą po same pachy, tę nienawiść do siebie i innych ale zwłaszcza do siebie i do tego świata uwarunkowań jaki sobie sami stworzyli,. tu mogą bezkarnie wreszcie poswawolić i zaatakować każdego osiągając ten błogi komfort i delektować sie zapachem własnej zgnilizny jaki roztaczają wokół siebie grając w rzeczywistym świecie kogoś kim nigdy nie będą . Siedzą w więzieniach własnej produkcji z korkiem w odbycie aby tu odkorkować wreszcie ten odbyt i wydalić te fekalia wydostające sie z ich chorych umysłów opanowanych przez bydlęce znienawidzone ego.

Z prawdziwym smutkiem Bracie Jerzy jestem zmuszony .. :plask: przyp*****ć Ci nieznacznie abyś ochłonął był nieco. Serce mi krwawi, ale muszę...... :bezradny:

Jurek
Gość
Wysłany: Śro 05 Kwi, 2017 19:10   

ja rozumiem Bracie Witku ,.rozumiem :tak: ,.no cóż taka to robota :bezradny:

szymon 
Uzależniony od netu

Wysłany: Śro 05 Kwi, 2017 19:19   

Jurek napisał/a:
Ty najwidoczniej jeszcze za kiepski jesteś na takie to tamto i podatny na urazy co o trzeźwości nie zaświadcza zbyt dobrze

pewnie masz racje :papa:

Mówca umarłych
Gość
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 06:47   

Jako mowca umarłych proszę autora tematu o przytoczenie z nazwy listy for dyskusyjnych ktore niby to odeszly w niebyt po tym gdy pozbyły sie (w swej niewiedzy zapewne) ze swego grona wspanialej osobistości jaką jest Jurek,Jerzy,wolny, jurek666 i kolejne jego wcielenia. Myślę ze nawet administracja nie będzie mieć nic przeciwko przytoczeniu nazw konkurencyjnych (kiedyś tam) for.. Pisze konkurencyjnych kiedyś tam bo dzis skoro umarły to żadnej konkurencji nie stanowią a mnie z racji uprawianej profesji przemawiania w imieniu nieżyjących baaardzoo interesują. Wiec czekam o jaśnie wielmożny decydujacy o życiu i śmierci for dyskusyjnych Jurku....

Ksenocyd
Gość
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 08:22   

Mówca umarłych napisał/a:
. Myślę ze nawet administracja

za Królową kopca nie myśl

Wiedźma 
Administrator

Pomogła: 193 razy
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 08:36   

Ksenocyd napisał/a:
Królową kopca

:zemdlal:

Jurek
Gość
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 09:20   

Mówca umarłych.
proszę autora tematu o przytoczenie z nazwy listy for dyskusyjnych ktore niby to odeszly w niebyt

z byka spadłeś/aś czy jelenia szukasz ,.skoro cie to tak ciekawi to se sam/a poszukaj, ja wiem co pisze,. a Ty jak wątpisz to się tym zajmij pieczołowicie bo ja mam to w dalekim poważaniu.. dla mnie jest to bez znaczenia,. dla trzeźwości również ,.ale dla pijanych wszystko ma znaczenie,. nawet wczorajszy wieczorny pierd :wysmiewacz:

Jurek
Gość
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 09:29   

a mnie z racji uprawianej profesji przemawiania w imieniu nieżyjących baaardzoo interesują. Wiec czekam o jaśnie wielmożny decydujący o życiu i śmierci for dyskusyjnych Jurku....

nie wiem dlaczego,. ale mnie tu zalatuje jakąś spalenizną z zakalca.. znaczy się,... z placka :blee:
...i to już kolejny raz :szok: :wysmiewacz:

szika 
Trajkotka
Uzależniona i DDA

Pomogła: 39 razy
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 10:02   

pterodaktyll napisał/a:
Jurek napisał/a:
największym osiągnięciem tego forum jest stworzenie tego właśnie działu otwartego ,. TU CI NAWET TE ELITARNE JEDNOSTKI,.. TUTAJ MOGĄ WRESZCIE POZBYĆ SIĘ MASEK Z RYJÓW nakładając kolejne etykietki, czyli kolejne nicki, kolejne machy,. ale to pozwala im na bycie sobą,.. tu mogą wywalić z siebie ten psychiczny gnój w jakim siedzą po same pachy, tę nienawiść do siebie i innych ale zwłaszcza do siebie i do tego świata uwarunkowań jaki sobie sami stworzyli,. tu mogą bezkarnie wreszcie poswawolić i zaatakować każdego osiągając ten błogi komfort i delektować sie zapachem własnej zgnilizny jaki roztaczają wokół siebie grając w rzeczywistym świecie kogoś kim nigdy nie będą . Siedzą w więzieniach własnej produkcji z korkiem w odbycie aby tu odkorkować wreszcie ten odbyt i wydalić te fekalia wydostające sie z ich chorych umysłów opanowanych przez bydlęce znienawidzone ego.

Z prawdziwym smutkiem Bracie Jerzy jestem zmuszony .. :plask: pr***ierdolić Ci nieznacznie abyś ochłonął był nieco. Serce mi krwawi, ale muszę...... :bezradny:

jakis nowy regulamin działu otwartego powstał jak widzę ..
obrzydlistwo :(
to nie moje forum, ja tu tylko korzystająca jestem..
za działem otwartym głosowałam ale brakło mi wyobraźni że do takich rzeczy bedzie wykorzystywany..
nie wiem czy jest jakas emotka z rzyganiem ale porzygac się z obrzydzenia można :(

Jurek
Gość
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 10:04   

dla dla jasności panie placek ,. ja sobie pisze dla rozrywki , jak pan wie jestem wolnym człowiekiem i piszę sobie bezinteresownie gdzie chce kiedy chce i o czym chce,. jak zapewne pan wie świat jest wielki i piękny i takie forum jak to jest tylko malusią kropelką w oceanie netu ,.nie ma ani znaczenia a rangi żadnej oprócz oczywiście tych osobników które ubzdurają sobie że ma,. co jest fałszywym poglądem panie placek. Piszę sobie też i po to aby co poniektóre zakute łby (poniektóre gdyż są i takie zakute pały których nawet atomówka nie bierze ) że w końcu może by tak rozkuły ten blaszany chełm skostniałych poglądów i wierzeń w te ludzkie banialuki i zaczęły logicznie myśleć. Panie placek zrozum pan wreszcie że jest tysiące for różnorakich i żadne z tych for nie ma znaczenia dla trzeźwości, żadne w dosłownym tego słowa znaczeniu ,. i choćbyś pan wezwał tysiąc atletów i każdy zjadłby tysiąc kotletów,... a pan panie placek chociażbyś wytężał nie wiem jak ten swój podstarzały intelekt to nic pan wew tem względzie nie zmienisz możesz pan odbyć tysiąc pielgrzymek do Lichenia i odbębnić milion mitingów przeczytać całe literaturę alkoholowe i tak to nic nie znaczy bo jak se pan ubździsz sie nachlać to sie pan nachlasz ponieważ nie naprawił pan myślenia i świadomości ale do tego trza mieć jaja panie placek jakby to określił kolega Yuraa,.. aha i rokute te pałe :)

Jurek
Gość
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 10:09   

szika napisał/a:
nie wiem czy jest jakas emotka z rzyganiem ale porzygac się z obrzydzenia można
to cie nie dotyka co cie nie dotyczy,.. a w twoim przypadku reakcja twoja potwierdza ten fakt , przykro mi ale ciebie akurat to dotknęło,.. inaczej masz wielki problem :mysli:

szika 
Trajkotka
Uzależniona i DDA

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 10:16   

to rozumiem, że Tobie Jurek fekalia w pokoju w wiaderku w ogóle nie przeszkadzają.. możesz wąchać a nawet przy nich jeść.. no bo jak to to tak.. gdyby Ci cuchniały to miałbys problem..
na szczęscie ja nie s**m u siebie gdzie popadnie, toalete regularnie oprózniam za pomoca spłuczki i myję srodkami czystości..
ale owszem - znam takich którym ślimole wielotygodniowe nie przeszkadzają a zdarza się narobić w majty i tez jakos szczególnie ich to nie dotyka...

Jurek
Gość
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 10:17   

aha i szika jeszcze jedno jesteś w wielkim błędzie bo własnie ten dział jest działem do kontroli naszej trzeźwości i to jest w nim najlepsze,. ale najpierw trzeba to dostrzec bo krytykować to każdy głupek potrafi :luzik:

szika 
Trajkotka
Uzależniona i DDA

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2017 10:24   

niech ci bedzie że ja głupek ale ja tu trzexwosci w ogóle nie widzę, natomiast wali tu wódą na kilometr jak w ostatniej melinie..
smród obrzydliwy sie unosi.. tfu z taka "trzeźwością"..

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi