wspomnienia |
Autor |
Wiadomość |
Ossa
Gość
|
Wysłany: Śro 13 Wrz, 2017 18:32
|
|
|
Wreszcie dawno wyczekiwany urlop . Choć z przygodami udało mi się wyjechać. Cieplutko fajna plaża super . |
|
|
|
|
Ossa
Gość
|
Wysłany: Pon 18 Wrz, 2017 09:21
|
|
|
Cudne słońce cieple morze. widok na góry z plaży czego chcieć więcej. swieze figi |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Pon 18 Wrz, 2017 11:15
|
|
|
Ossa napisał/a: | :rotfl: swieze figi |
uprałaś ? |
|
|
|
esaneta
Moderator
Pomogła: 94 razy Wiek: 52 Dołączyła: 12 Lip 2011 Posty: 3397
|
Wysłany: Pon 18 Wrz, 2017 17:44
|
|
|
|
_________________ I Love gołąbki Klarci.
|
|
|
|
|
yuraa
Moderator
|
Wysłany: Wto 19 Wrz, 2017 08:21
|
|
|
Ossa widzisz Afryke ?
bo ja widzę |
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Śro 20 Wrz, 2017 20:43
|
|
|
yuraa napisał/a: | Ossa napisał/a: | :rotfl: swieze figi |
uprałaś ? |
Nie, zjadałam brudne prosto z drzewa. Bogowie Olimpu byli dla mnie bardzo łaskawi przez cały pobyt temperatura powyżej 30 stopni. |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Czw 21 Wrz, 2017 18:15
|
|
|
yuraa napisał/a: | Ossa widzisz Afryke ?
bo ja widzę |
Nie ważne gdzie, ważne by oderwać się od codzienności. Przed urlopem miałam prawdziwy armagedon w pracy, gdybym nie wyjechała pewnie codziennie miałabym 1001 telefon. Dlatego poszłam do biura podróży i mówię mam urlop od - do chcę lecieć z ....
Pani poszukała mi kilka ofert chwila kupiłam i dwa dni później wygrzewałam się w słońcu nad Morzem Egejskim.
Wypoczęłam na maksa zero komputera, internetu, komórka tylko do robienia |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
|
Wysłany: Czw 21 Wrz, 2017 19:37
|
|
|
eee ja myślałem źe na kawe sie umówimy ale to za daleko |
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Sob 23 Wrz, 2017 09:13
|
|
|
yuraa napisał/a: | eee ja myślałem źe na kawe sie umówimy ale to za daleko |
Kawa nie zając nie ucieknie. Świat jest mały
Wróciłam już do domu od poniedziałku do pracy w nowym miejscu, ale najbardziej przerażają mnie dojazdy zimą, nic byle do emerytury. |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2017 16:54
|
|
|
Dziś pakując ubrania do pudeł zrobiło się mi żal , że to już koniec lata
W parku dzieci zbierały kasztany , moja wnusia jeszcze trochę malutka , ale za rok będziemy razem robić kasztanowe ludziki. |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Nie 01 Paź, 2017 17:36
|
|
|
Złota polska jesień dziś byłam na grzybach _ grzyby jak grzyby głównie podgrzybki trochę kurek, ale las jest cudny.Mieni się tysiącem barw |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Śro 01 Lis, 2017 12:04
|
|
|
1 listopada mój ojciec był bardzo ważną osobą w moim życiu, ale dziś nie pojechałam na grób. Relacje w rodzinie po jego śmierci stały się nie do wytrzymania , niby nikt się nie kłóci , ale też specjalnie z sobą nie rozmawia. Nie ma problemu odległość robi swoje. Do tego matka, która uwielbia wszystkim organizować życie wedle jej reguł. Dzwonie w sobotę .... nic na grób nie kupuj, bo ja już wszystko kupiłam... nerw jak 150 skoro nie mogę nawet zapalić znicza to po co mam w ogóle jechać, chyba tylko na pokaz by ludzie widzieli , co ludzie powiedzą,a co mnie to właściwie obchodzi, od lat nie mieszkam w tym miasteczku i takie problemy są mi obce. Pierwsza myśl nie pojadę wcale, ale po rozmowie z synem ustaliłam jedziemy w niedzielę przed .... tak też zrobiliśmy . Znowu akcja nie kupuj nic .... bo ... powiedziałam wprost ... co myślę na ten temat i ona nie ma prawa mi i wnukowi zapalić świeczki. Kupiłam znicze zapaliliśmy, a jak jej nie będzie coś pasowało to może wyrzucić jak się wypalą. Oczywiście komentarz jaka to ja ważna jestem itd. ... Młodemu się udało , że babcia nie komentowała jego nieformalnego związku i nie pytała o ślub, ale to tylko kwestia czasu |
|
|
|
|
endriu
Gość
|
Wysłany: Pią 03 Lis, 2017 14:46
|
|
|
ossa zachowujesz się nietrzeźwo jak ja |
|
|
|
|
ossa
Gość
|
Wysłany: Sob 04 Lis, 2017 08:27
|
|
|
endriu napisał/a: | ossa zachowujesz się nietrzeźwo jak ja |
wszelki duch , nie musisz mierzyć mnie swoją miarą. Gdyby życie było takie proste trzeźwy , nietrzeźwy. Znasz to powiedzenie z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu i to z boku by można się było odciąć. Moja matka zawsze była osobą dominującą , kiedy żył ojciec był dla niej przeciw wagą . Teraz ..... szkoda gadać. Wiecznie mnie krytykuje, co powinnam, czego nie powinnam, co ludzie ...... Mam to w d*** na szczęście mieszkam w dużym mieście i mogę żyć jak mi się podoba. |
|
|
|
|
zwierzak
Gość
|
Wysłany: Nie 19 Lis, 2017 17:52
|
|
|
A w duzym miescie wszyscy wiedza co jest: ,,Seks w duzym miescie'' jest prosze panstwa
|
|
|
|
|
|