Pewnie dlatego, ze nie dopowiedzialem tego co mialem na mysli. Otoz muzyka Mozarta ma liczne wlasciwosci stosowane w roznego rodzaju terapiach jednak ja mialem na mysli to, ze nikogo nie uzdrowila z alkoholizmu. Jesli chcesz zebym Ci przyznal calkowita racje to znajdz mi taki udokumentowany przypadek
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec... W I O S N A Dulcius Ex Asperis
Ostatnio zmieniony przez Masakra Nie 10 Paź, 2010 21:54, w całości zmieniany 1 raz
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
Wysłany: Nie 10 Paź, 2010 22:05
Masakra napisał/a:
Jesli chcesz zebym Ci przyznal calkowita racje to znajdz mi taki udokumentowany przypadek
Pomogła: 8 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Sie 2009 Posty: 1388 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 11 Paź, 2010 20:56
Fakt! Przeoczyłam taką ważną rzecz! Ależ ze mnie trąba!
_________________ "Potykając się można zajść daleko;nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe
Flandria Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
Wysłany: Pon 11 Paź, 2010 20:58
Wiedźma napisał/a:
No przecież pani Rihanna wyjaśniła:
półalkoholikiem jesteś...
Cytat:
Gdy przychodzisz do klubu i znowu leci kiepska muzyka, sięgasz po alkohol jeżeli chcesz się dobrze bawić.
Proste!
heh
to ja jestem półakoholiczką
swego czasu chodziłam z taką moją "przyjaciółką" na imprezy, na których leciało m.in. disco polo
i jakoś tak bez alko nie dałam rady tam się bawić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum