Mam niską motywacje do rzucenia picia |
Autor |
Wiadomość |
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 12 Lip, 2011 11:56
|
|
|
Cytat: | 1. forum to nie terapia |
A kto powiedział że tak? Jedyne co mogę zrobić to poradzić pójście na terapie. Nic więcej nie robię bo zrobić nie mogę.
Flandra napisał/a: | dlaczego chcesz brać odpowiedzialność za innych we własne ręce? |
Patrz pkt 1 |
|
|
|
|
Celeyez
Małomówny
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 14:03
|
|
|
tak to juz jest... moje trzezwienie zawsze pozostawalo w swerze planow na 'najblizszy' czas...zrobilem sobie tygodniowe wakacje w polsce... oczywiscie poszedl taki ciag ze od pierwszego dnia mnie watroba zaczela bolec ale jakos non-stop gazowalem... na samolot oczywiscie nie pojechalem w glowie mialem tylko zeby isc na odtrucie a potem terapie zamknieta w jakims prywatnym osrodku... w kieszeni 4000zl to pomyslalem ze starczy... a patrze w necie cena promocyjna 6500.. masakra bez ubezpieczenia by mnie normalnie nigdzie raczej nie przyjeli...jakos udalo mi sie odkrecic w pracy wszystko... oczywiscie musialem sklamac... i tak w czwartek trafilem z powrotem do norwegii... dzisiaj na 19 napieram na miting... nie wiedzialem ze tak przed tym bede sie stresowal |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 14:09
|
|
|
Celeyez napisał/a: | bez ubezpieczenia by mnie normalnie nigdzie raczej nie przyjeli.. | normalnie by przyjęli np w moim mieście na Niciarce ale tak naprawdę z tego co piszesz jasno widać że "miałem w planie" to nic nie warte hasło wyborcze z tym że Ty jesteś w lepszej sytuacji od polityków bo jak se nie zapijesz to zawsze możesz zacząć się leczyć oni już takiej szansy nie mają |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
Celeyez
Małomówny
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 14:16
|
|
|
teraz bede dzialal... dzisiaj zaczynam od aa na ktore sie wybieram od paru miesiecy... w poniedzialek ide ogarnac sobie lekarza i dowiedziec sie czy moga mi zaoferowac terapie a jak nie to pakuje sie i zawijam do polski.. to juz postanowione.. |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 15:08
|
|
|
wroc do polski, wez se soba dowod i zarejestruj sie w urzedzie pracy jako osoba bezrobotna. Terapie bedziesz mial za darmo. |
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec...
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
|
Celeyez
Małomówny
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 15:16
|
|
|
jezeli okaze sie ze nie ma zadnych terapii dla obcokrajowcow to tak bede musial zrobic.. przynajmniej normalnie sie w pracy pozegnam i kontakty na trzezwa przyszlosc ewentualnie zostana... tymczasem niedlugo lece na pociag i na miting |
|
|
|
|
Masakra
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 15:18
|
|
|
meeting w jez polskim? |
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec...
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
|
Celeyez
Małomówny
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 15:21
|
|
|
ten miting akurat tak... ale sa jeszcze po angielsku jak cos |
|
|
|
|
Masakra
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 15:23
|
|
|
super i nie sie czego bac:) zobaczysz jak wyjdziesz jak fajnie i jaka ulga |
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
|
Celeyez
Małomówny
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 15:29
|
|
|
wlasnie mam taka nadzieje bo narazie to nerwy mam takie ze masakra ... ogolnie teraz pierwszy raz zaczalem sie bac co z tym bedzie czy sie uda... tak zawsze na pewniaka ze bedzie dobrze ale nic z tym tak naprawde nie zrobilem jeszcze i powrot do tego samego.. w norwegii tez co chwile jakies problemy przez picie ale to pojedyncze zapicia.. a w polsce jak tylko mialem komfort to od razu ciag i sam nie wiem dlaczego |
|
|
|
|
Celeyez
Małomówny
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 15:37
|
|
|
a tymczasem mykam na moj pierwszy miting |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
|
|
|
|
Celeyez
Małomówny
|
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011 20:25
|
|
|
no to wyszlo na to ze sobie zrobilem mala wycieczke... mitingi prowadzone sa w salce przy kosciele katolickim, a wszystko bylo zamkniete na amen.. widocznie informacje z internetu za lekko nieaktualne... jutro rodzina jedzie na msze to zagada z ksiedzem o co tam chodzi dokladnie.. trzeba dzialac... w poniedzialek od rana przed praca bede ogarnial lekarza... z mitingami zostaje jeszcze jedna grupa jak cos... jestem dobrej mysli ze sobie to wszystko ogarne.. a jak nie to bye bye norge i terapia w polsce |
|
|
|
|
Krzysztof 41
Gaduła krzysztof
|
Wysłany: Pią 12 Sie, 2011 20:51
|
|
|
Jak zawsze informacje o mitingach poza polską są nieaktualne i to we wszystkich krajach, ale się nie poddawaj przyj do przodu. |
_________________ Dziś dam radę wreszcie wstać,dzisiaj wreszcie ruszę w świat,własną ścieżką, jeszcze nie znaną,
zobaczyć chce co jest za ścianą. |
|
|
|
|
|